Начало / Почивки / Почивки - Банкя

НОВА ГОДИНА 2022 В СПА хотел БАНКЯ ПАЛАС

Номер на оферта

/

74396

Дати & цени

Цената не включва

транспорт

Програма на пътуването

Нова година 2022 г. в Хотел Банкя Палас 4*

Описание на ваучера Тип стая Изхранване Цена за ваучер
1 нощувка за един човек със закуска и Празнична вечеря
при двама пълноплащащи

Двойна стая
HB
закуска и вечеря
240 лева
2 нощувки за един човек със закуски и вечери + Празнична вечеря
при двама пълноплащащи

Двойна стая
HB
закуска и вечеря
315 лева
3 нощувки за един човек със закуски и вечери + Празнична вечеря
при двама пълноплащащи

Двойна стая
HB
закуска и вечеря
365 лева
1 нощувка за един човек
със закуска и Празнична вечеря
при двама пълноплащащи
Апартамент
HB
закуска и вечеря
295 лева
2 нощувки за един човек със закуски и вечери + Празнична вечеря
при двама пълноплащащи
Апартамент
HB
закуска и вечеря
365 лева
3 нощувки за един човек със закуски и вечери + Празнична вечеря
при двама пълноплащащи
Апартамент HB
закуска и вечеря
415 лева

ЕДИНИЧНО НАСТАНЯВАНЕ - ДОПЛАЩАНЕ 60 лв НАД ПАКЕТИТЕ
Доплащания за деца или възрастни (на рецепцията на хотела)
Дете до 5.99 год. се настанява безплатно на база нощувка със закуска / без включена празнична вечеря на 31.12.2021 г./
Дете от 6 год. до 11.99 год. заплаща с 35% отстъпка от цената на възрастен с включени закуски и вечери според избрания пакет + празнично детско меню на 31.12.2021 г.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Къде се намира: СПА Хотел Банкя Палас е разположен на 17 км от центъра на София в град Банкя, известен с уникалния си климат и минерални извори, подходящи за лечение и профилактика на неврологични и сърдечносъдови заболявания. Природната среда е разнообразна и изключително красива.

Стаите: За всеки гост хотелът предлага гарантиран комфорт и лукс в 39 двойни, 19 единични стаи, 2 стаи за инвалиди, 13 апартамента и президентски апартамент. Стаите са с климатик, телевизор, мини бар, директен телефон и интернет достъп.

Спорт & СПА: Хотелът разполага с ресторантски комплекс - основен ресторатн с 120 места, ВИП салон - 30 места, лоби бар, градинско барбекю, бар-басейн.
Комплексът е изключително подходящ за семинари, обучения и делови срещи със своите 4 многофункционални конферентни зали - зала Люлин, зала София, зала Банкя, зала Витоша, бизнес център.
Боулинг – собствена боулинг зала с 4 писти.
Билярд - маса за билярд в просторния лоби бар
Езда - в съседство на комплекса е националният хиподрум Банкя, който предлага най-богатата гама от възможности за любителите на ездата.
Тенис – три тенис корта с червена настилка.
Разходки – за любителите на природата и всички които искат да се насладят на прекрасния и лечебен въздух в Банкя има възможности за кратки излети по еко пътеки в китната Люлин планина и специална алея на здравето.
За релаксация на гостите работи спортен и възстановителен център. Фитнес залата му е просторна и гостите могат да се наслаждават на чудесен изглед, докато спортуват безплатно.
Луксозният Спа център е с минерална вода и на разположение са още сауна, парна баня, джакузи, солариум, тангентор, перлени вани и масажи, а за гостите на хотела има 15% отстъпка от спа процедурите.
Голям открит басейн, шезлонги и чадъри, джакузи, бар при басейна. Гра­дин­с­ко бар­бе­кю.
За децата: За най-малките - детски басейн.


Максимален капацитет на помещенията:
o Двойна стая - 2 възрастни.
o Тройна стая – 2 възрастни + 1 дете или трети възрастен.
o Апартамент - 2 възрастни + 1 дете или трети възрастен.

Включени услуги в цената:
• Диджей парти
• Новогодишна програма с томбола
• Дядо Мраз с подаръци за всички деца
• Уелнес пакет: Сауна, Парна баня, Фитнес, Релакс зона
• 10% отстъпка от всички услуги в уелнес центъра
• Интернет
• Паркинг
• Туристическа застраховка и ДДС

Условия на офертата:
Период за настаняване: 29.12.2021 - 03.01.2022
Офертата е валидна при:
• минимум двама пълноплащащи, настанени в двойна, тройна стая или апартамент
• Закуската е на блок маса или сет меню. Вечерята е на сет меню.
• За всяка резервация се изисква 50% авансово плащане от цялата стойност в рамките на 5 календарни дни. Доплащане по резервацията до 20.12.2021 г.
• Анулации без неустойка могат да се правят до 30.11.2021 г. След тази дата се дължи 50% неустойка от стойността на резервацията (с изключение на форсмажорни обстоятелства свързани с COVID-19).
• При анулации на резервации, направени след 15.12. и при неявяване на туристите по потвърдена резервация се дължи неустойка в размер на 100%.
Празнично меню на 31.12.2021 г.

Салата „Новогодишна” - 400 гр.
(микс от салати – домати, краставици, печена чушка, царска туршия, руска салата, млечна тракийска салата, кьопоолу, маслини, плочка сирене)
Предястие „Море и Река“- 130 гр.
(пушена сьомга, пушена пърстърва, рулца от раци)
Основно „Свинско по ловджийски с билкови картофи“ – 400 гр.
(руло от свински врат, пълнено с шунка, кисели краставички, пушени свински гърди и гъби с гарнитура печени картофки с масло и билки, и бейби морковчета)
Питка
Плато „Колбаси Асорти” - 100 гр.
(луканка, суджук, филе „Елена”, пастърма)
Ядки - 100 гр.
Плато „Сезонни плодове“ – 200 гр.
Торта „Гараш“
Баница с късметче
Ракия „100 Войводи” - 100 мл., вино „Пагане“ - 1/2 бутилка , чаша шампанско,
безалкохолна напитка - 250 мл. , минерална вода - 330 мл.

За хотела
Хотел Банкя Палас се намира в националния и международен балнеоложки курорт Банкя, разположен в полите на Люлин планина. Славата на Банкя се дължи на факта, че и въздухът, и водата му притежават изключителни лечебни свойства.
Минералната вода в хотел „Банкя Палас” е алкална с PH 9 и е полезна както за пиене, тъй като регулира киселинния състав на организма, така и за водни процедури. Лечебните свойства на минералната вода са свързани със заболявания на опорно-двигателния апарат и заболяванията на периферната нервна система. Минералната вода е в целия хотел.
Хотелът предлага на своите гости Уелнес център с минерална вода на две нива, който разполага с душ Виши, вибросауна, пресор за лимфодренаж, интерферентен ток, ултразвукова фонофореза, магнитотерапия, лечебни масажи, терапии с поморийска кал, мед, шоколад, аромотерапия, тангенторна вана, перлени вани с минерална вода и поморийска кал, парна баня, сауна, солариум, релакс зона, фитнес център и др.
Минералната вода в хотел „Банкя Палас” е от собствен източник, с постоянен дебит и температура 23 C, слабо минерализирана, алкална с PH 9, от хипотермален тип. Водата има приятен и мек вкус, без вредни примеси и е полезна за пиене.
Хотел „Банкя Палас” предлага настаняване в луксозни стаи и апартаменти с мебели от масивно дърво. Те разполагат с мини бар, кабелна телевизия, телефон, Wi-Fi интернет, баня с вана и минерална вода. Минералната вода е във Вашата стая.
Лоби барът с 48 места е в просторното фоайе на хотела, в което е и зимната градина с уникалните фикуси циатистипула с височина близо 7 метра.
Ресторантският комплекс предлага изискана кухня в класически ресторант „Банкя Палас” с капацитет 120 места и ВИП зала с 30 места.
Конферентният блок се състои от три зали с дневна светлина: зала „София“ – 100 места, зала „Люлин“ – 100 места, зала „Банкя“ – 20 места.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Банкя |  Почивки - България |  Почивки - Банкя |  Нова година 2024 - България |  Нова година 2024 - Банкя

Избрани оферти