Начало / Почивки / Почивки - Елените

Наем на студиа и апартаменти в Месамбрия Форт 3* Бийч - Елените

Номер на оферта

/

235794

Дати & цени

Програма на пътуването

Наем на студиа / макс 2 души /

02 - 27 август: 106 лв
28 август - 10 септември: 82 лв

Наем на 1-спални апартаменти / макс 2+ 2 /

02 - 27 август: 138 лв
28 август - 10 септември: 104 лв


Комплекс “Месамбрия Форт Бийч” е разположен на брега на морето в тих, южен залив с прекрасен плаж, носещ името Робинзон. Тук може да се наслаждавате на спокойните морски води, както и на близостта на боровата гора. Комплексът е изключително подходящ за възстановяване на вашето здраве и сили – този район има много рядко срещаната комбинация от планински и морски климат. Може да прекарате времето си в слънчеви бани, плувайки в морето или басейна, спортувайки във фитнес клуба или разхождайки се в боровата гора. Децата ще се забавляват в плувния басейн с водна пързалка и детската площадка за игра. Тишината в “Месамбрия Форт Бийч”, далеч от шума на нощните клубове, го прави идеалното място за вашата семейна и романтична почивка!

Kомплекс “Месамбрия Форт Бийч” предлага на гостите си ресторант, услуга пране и гладене, частен плаж, както и безплатен интернет, и шезлонги около басейните. На територията на Месамбрия Форт Бийч има платен паркинг в близост до комплекса.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Елените |  Почивки - България |  Почивки - Елените |  Лято в България - България |  Лято в България - Елените

Избрани оферти