Начало / Почивки / Почивки - Остров Махе

Почивка на Сейшелите - неповторима екзотика с чартърен полет

Номер на оферта

/

202517

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет за чартърен полет София - Махе - София (с кацане за техническо презареждане в Джибути) с АК „Bulgaria Air“ с включени летищни такси;
Чекиран багаж 15 кг. и до 158 см + ръчен багаж 8 кг. с размери 55х40х23 см;
7 нощувки в избрания от Вас хотел на съответната база изхранване;
За хотелите на О-в Махе - трансфер летище-хотел-летище с автобус;
За хотелите на о-в Праслин и о-в Силует - трансфер с ферибот и наземен трансфер пристанище-хотел-пристанище;
За хотелите на о-в Ла Диг - трансфер с ферибот до Пралин, от Пралин до Ла Диг и наземен трансфер пристанище-хотел-пристанище;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро, с включен риск COVID-19;

Цената не включва

Разходи от личен характер;
Застраховка "Отмяна на пътуване" с Ковид 19 покритие;
Допълнителни екскурзии;
Бакшиши;
Такса здравна декларация, която се заплаща при попълването за влизане на Сейшели – 10 евро (към 10.09.2023 г.);
Горивна такса - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава);

Програма на пътуването

Директен чартърен полет

Това е една от най-красивите островни държави, разположена на архипелаг в Индийския океан. Екзотика, която спира дъха, предлагаща невероятни гледки, забавления, вкусна храна и кокосови орехи в изобилие.

Това е място за мечтаната почивка ...

10 дни / 7 нощувки

ДАТА: 24.02.2024г. – 03.03.2024г.

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ на човек в двойна стая:

Bliss Hotel3*Mahe - Secret Garden Standard Room
Закуска - 2006€/3923 лв
Закуска и вечеря - 2252€/ 4405 лв

Coral Strand 4*/ Mahe - Coral Standart room
Ранни резервации до 20.11
Закуска - 2128€/4162 лв
Закуска и вечеря - 2478€/4846 лв

Le Duc De Praslin 4*/ - New Ocean Room
Закуска и вечеря - 2996€/5860лв

L’Archipel 4*/ Praslin - Superior room
Закуска - 2550€/4987лв
Закуска и вечеря - 2922€/5715лв

Carana Beach 4* /Mahe - Junior Suite
Ранни резервации до 20.10
Закуска и вечеря - 3184€/6227лв

За цена за друг вид помещение, моля, изпратете запитване!

Предлагат се и други хотели, освен посочените. За информация - моля, изпратете запитване!

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

Първи ден:
Среща на летище София в 21:00ч.Директен полет от София до Махе в 23:00ч. с кратък стоп за зареждане в Джибути.

Втори ден:
Кацане на Сейшелите сутринта в 10:10. Посрещане и трансфер от летище до избрания от Вас хотел. Свободно време и запознаване с допълнителните екскурзии на място. Сейшелите са 115 острова, разположени от Екватора до северния край на Мадагаскар. Най-големите острови от групата на Сейшелите са Махе, Пралин, Силует, Ла Диг. Изградени са основно от гранитни скали, а останалите по-малки острови са предимно коралови.

Това удивително място е връх на потънал древен континент, ако се чудите как би изглеждал Раят – е Сейшелите се доближават до представата за Райско кътче. Пясъкът е коралов , ослепително бял и има особеността, че не се нагрява дори при много високи температури, природата е съхранена и ще ви остави омагьосани със своята екзотика , омайния мирис на райски цветя и смарагдово-сините си води.

Нощувка.

Трети ден:
Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии. Нощувка.

Четвърти ден:
Закуска.
О-В МАХЕ: Възможност за Целодневна екскурзия „Открий Махе” с включен обяд срещу допълнително заплащане от 90 евро на възрастен, 45 евро за дете от 2-11г;

Турът започва с трансфер от хотела за спирка в колониалния център на най-малката столица в света Виктория. Ще видите сградите на съда, музея, пощата и часовниковата кула, близнак на лондонската гара Виктория. Зад ъгъла е сградата Codevar, където местни занаятчии продават своите стоки, включително известното креолско злато. Разходката по улица Albert ще покаже интересния разноцветен пазар, където на щандове ще видите продавана прясно уловена риба, тропически плодове и зеленчуци, билки и подправки с изобилие от аромати. Следва пътуване през планината и прохода Sans Soucis със спирка за фото пауза на историческия Mission Lodge. Ще посетим едно от най-старите наследства на островната държава – Ботаническата градина датираща повече от век и разположена в сърцето на Махе. Следва креолски обяд в местен ресторант. След обяда турът продължава по южния край на острова към възстановената колониална плантация на Jardin du Roi, позната в кратката история на Креолците като плантацията на семейството на Джордж, чието родословно дърво има връзка с Луи 17 от Франция. Ще ви посрещнат с освежаващ домашно приготвен плодов сок преди да ви разведат из насажденията от зеленчуци, екзотични плодове, билки и подправки. На път за хотела в оставащото време от следобеда ще направим пауза до панорамна гледка към остров Еден. Прибиране в хотела около 16ч следобед.
Минимум записани за провеждане на екскурзията – 15 човека.

О-В ПРАСЛИН: Възможност за опознавателна екскурзия на остров Праслин срещу допълнително заплащане от 100 евро на възрастен, 45 евро за дете от 2-11г;:
Valle / Anse Lazio /Праслин/ – полудневна екскурзия до Valley De Mei и световно известният с белите си пясъци и светлосини води плаж -Anse Lazio. Сърцето на острова е дом на гъсти джунгли от палми и много често е наричан „Градина на Рая‘. Атракционна точка на острова е Vallee De Mai, единственото място в света където се отглежда палмата Coco De Mer която има най-голямата ядка в света.
Минимум записани за провеждане на екскурзията – 15 човека.

Пети ден:
Закуска.
О-В МАХЕ: Възможност за целодневна екскурзия Праслин и Ла диг (Махе) с включен обяд срещу допълнително заплащане от 230 евро на възрастен, 105 евро за дете от 2-11г;

Праслин е вторият по големина остров на Сейшелите и е на около 1 час път с ферибот от Махе. Посетителите ще могат да посетят Vallee De Mai – единственото място на земята, където в естествена среда расте гигантската палма, позната като двоен морски кокосов орех (coco de mer). Разходката минава по добре поддържаните пътеки на тази девствена гора, слушайки звуците на редкия Черен папагал, които ни карат да вярваме на легендите, че именно това е градината на рая. Турът включва посещение на известния плаж Anse Lazio, преди 30 минутния преход с лодка до La Dig. На остров La Dig посетителите ще се насладят на атмосфера на безвремие и на удобствата на 21 век. Следва трансфер от пристана до L’Union Estate за тур до навесите за сушени ядки от кокосов орех, за среща с гигантските земни костенурки и до наскоро обновената колониална къща в плантацията, където е сниман филма Goodbye Emmanuella. Обиколката на La Dig продължава с открит камион с балдахин, спирайки на Anse Source d”Argent – един от най-красивите плажове в света. Ще разполагате с достатъчно време да снимате впечатляващите гранитни скални образувния. Този 11 часов тур на Праслин и La Digue, който понякога тръгва от La Digue е привлекателна възможност за посетителите да разгледат двата острова в един ден. Този целодневен тур включва двупосочен трансфер с лодка между Махе и Праслин.
Минимум записани за провеждане на екскурзията – 15 човека.

Шести ден:
Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии. Нощувка.

Седми ден:
Закуска.
О-В МАХЕ: Възможност за целодневна екскурзия Glass bottom boat /Махе/с включен креолски обяд на катамаран - от 160 евро на възрастен, 65 евро за дете от 2-11г;
Прекрасна възможност да научите повече за морския свят на това екзотично и тропическо място – Сейшелите. Отплаване към близкия и див остров Moyenne- място където живота на земните костенурки и човека са в пълен синхрон.

Следва креолски обяд на острова и свободно време за гмуране, шнорхелинг, плажуване. По-късно връщане към хотела.

Минимум записани за провеждане на екскурзията – 15 човека.

О-В ПРАСЛИН: Възможност за целодневна екскурзия с катамаран ( включен обяд) – La Digue, Felicite & Curiuese islands срещу допълнително заплащане от 185 евро на възрастен, 95 евро за дете от 2-11г;:
Минимум записани за провеждане на екскурзията – 15 човека.

Осми ден:
Закуска. Свободно време за почивка сред безкрайните пясъчни плажове с бели пясъци и кокосови орехи.

Девети ден:
Закуска. Освобождаване на стаята. Трансфер до летището. Полет за София в 16:00ч. Презареждане в Джибути ( около 1 час ). Кацане на летище София в 23:05ч

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Авиокомпания: BULGARIA AIR
Тип самолет: AirBus 320-180
Адрес: гр. София, Летище София / Бул. Брюксел 1

Полетно разписание:
24.02 / София 23:00 – Махe 10:10 ( с технически стоп в Джибути )
03.03/ Махе 16:00 - София 23:05 ( с технически стоп в Джибути )

* Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно своите пътници.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
Условия:

Офертата важи при минимум 140 туристи.
Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.
Срок за уведомление за несъбран минимум – 30 дни преди заминаване.
Депозит 1: 1500 лева на човек след потвърждение на резервацията.
Доплащане: 45 дни преди датата на отпътуване.
Срокове за анулации и неустойки:

При анулация повече от 60 дни преди заминаване - без неустойка, депозита се възстановява на клиента.
При анулация между 59 и 36 дни преди заминаване - неустойка в размера на внесения депозит от 500 евро на човек.
При анулация по-малко от 35 дни преди заминаване - 100% неустойка.
Анулации без неустойки и връщане на суми:

При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.

Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети , като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

Вид използван транспорт: Самолет и Автобус.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Сейшели |  Оферти - Остров Махе |  Почивки - Сейшели |  Почивки - Остров Махе |  Екзотична почивка 2024 - Сейшели |  Екзотична почивка 2024 - Остров Махе

Избрани оферти