Начало / Почивки / Почивки - Парачин

Нова година 2023 в хотел „Petrus“***, Парачин, Сърбия

Номер на оферта

/

238326

Дати & цени

Цената включва

- 2 нощувки със закуски в хотел PETRUS*** разположен в идеалния център на Парачин
- 1 обяд на 31.12. (супа, основно ястие с гарнитура, салата и десерт)
- 1 Празнична Новогодишна вечеря /на сервиране/ с включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика в банкетната зала на хотела
- 1 Празнична вечеря – реприз /на сервиране/ на 01.01. с включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика

Цената не включва

- Транспорт /за организиран транспорт се доплащат 45 лв. на човек/
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро – 8 лв. на човек в ЗАД „ Армеец“
- Доплащане за допълнителна нощувка със закуска и вечеря на 30.12.2022 - 50 лв. на човек
- Застраховка „Отмяна на пътуване“ – по желание. Цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.

Програма на пътуването

ПЕРИОД НА НАСТАНЯВАНЕ: 31.12.2022 – 02.01.2023

ЦЕНИ:
- Възрастен в двойна стая: 440 лв.
- Трети възрастен в стандартна стая: 420 лв.
- Възрастен в единична стая: 490 лв.
- Дете до 5 години (не ползва легло, няма стол и меню на вечерите): Безплатно
- Дете от 5 до 12 години (на допълнително легло и детско меню): 260 лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА

Хотел Petrus*** се намира в центъра на Парачин. Гостите го оценяват като „Превъзходен“ – 9/10. Предлага настаняване в изцяло реновирани и модерни стаи и апартаменти. В общите помещения е осигурен безплатен Интернет.
Petrus разполага със самостоятелен паркинг с видеонаблюдение, 2 ресторантски зали, бизнес зала, голяма зала за тържества и семинари с капацитет до 600 души, туристическа агенция и козметичен салон.
Гостите се наслаждават на изглед към река Црница от балкона на 1-вия етаж, който е заобиколен от цветя. В ресторанта и в снек-бара се предлагат различни национални и интернационални ястия, а разнообразието от напитки ще задоволи и най-изисканите гости. Закуска на блок маса.

=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден: София - Парачин
Отпътуване от София сутринта. Пътува се по маршрут: СофияПиротНиш – Парачин. Пристигане в Парачин около обяд. Парачин е тих и спокоен град в Поморавски окръг, разположен е в долината на река Велика Морава. Настаняване в хотел Petrus след 14.00 часа. Сградата на хотела е с особено впечатляваща архитектура от времето на бивша Югославия и е символ на град Парачин. Свободно време за самостоятелна разходка в града. Празнична Новогодишна вечеря на меню с жива музика в ресторанта на хотела и включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

2 ден: Парачин
Късна закуска до 12.00 часа. Възможност за екскурзия до манастира „Манасия“ в близост до град Деспотовац на река Ресава. Основан от деспот Стефан Лазаревич в началото на 15 в. с крепостни стени и отбранителни кули. Тук Константин Костенечки създава известната Моравска старобългарска книжовна школа. Манастирският комплекс включва църквата „Света Троица“, една голяма магерница и манастирски сгради с килии за монасите. Връщане в Парачин. Празнична вечеря реприз на меню с жива музика в ресторанта на хотела и включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

3 ден: Парачин - София
Късна закуска. Освобождаване на хотела до 11.30 часа. Отпътуване за България. Спирка в Ниш по желание. Пешеходна обиколка в центъра на град Ниш: Крепостта „Твърджава“, дворецът “Бановина”, построен през 1886 г. като административна сграда и полицейски участък, а днес е седалище на Нишкия университет, площадът на Освобождението, в центъра на който е Паметникът на освободителите на града, издигнат през 1936 г., сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка, пешеходната улица „Обреновичева“. Свободно време за обяд или разходка. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

==============================================================================

Условия за резеравции:
- Депозит: 30% от цената при записване
- Доплащане: до 21 дни преди датата на заминаване

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Парачин |  Почивки - Сърбия |  Почивки - Парачин |  Нова година 2024 - Сърбия |  Нова година 2024 - Парачин

Избрани оферти