Начало / Почивки / Почивки - Пунта Кана

Нова година в Доминикана

Номер на оферта

/

233770

Дати & цени

Цената включва

Цените са в лева на човек, в двойна стая и включват:
Самолетен билет Мадрид - Пунта Кана - Мадрид;
7 нощувки на база All Inclusive в хотел по избор в Плая Баваро;
Трансфери летище Пунта Кана – хотел – летище Пунта Кана;
Представител на български език от фирма-партньор на място.

Цената не включва

Цените не включват:
Самолетен билет София – Мадрид – София (около 400 лева на човек, цената подлежи на препотвърждение при закупуване);
Нощувки в Мадрид (ако полетното разписание налага такива);
Трансфер летище Мадрид - хотел - летище Мадрид (при необходимост);
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро;
Лични разходи;
Допълнителни екскурзии - заплащат се предварително в офиса.
Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване“ за клиенти над 70 г. - 27 лв.

Програма на пътуването

НОВА ГОДИНА В ДОМИНИКАНА - ПАЛМОВ РАЙ И ВЕЧНО ЛЯТО

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН - Мадрид - Пунта Кана - Плая Баваро
Полет Мадрид - Пунта Кана. Пристигане не летището в Доминиканска република. Трансфер до избрания хотел в Плая Баваро, настаняване, вечеря и нощувка.

ВТОРИ ДЕН - СЕДМИ ДЕН - Плая Баваро
Закуска, обяд и вечеря в хотела. Свободно време за плаж. Възможност за допълнителни екскурзии по желание срещу доплащане.

ОСМИ ДЕН - ДЕВЕТИ ДЕН - Плая Баваро - Пунта Кана - Мадрид
Закуска, освобождаване на стаята до 12 ч. и обяд. Трансфер до летището в Пунта Кана за полет до Мадрид. Кацане в Мадрид. на следващия ден.

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ В ЛЕВА на човек в двойна стая:
1. RIU NAIBOA 5* - Цени от 2360 лв.
2. OCCIDENTAL PUNTA CANA - Цени от 2500 лв.
3. BARCELO BAVALO PALACE - Цени от 2540 лв.
4. RIU PALACE PUNTA CANA -Цени от 2690 лв.
5. CATALONIA BAVARO BEACH 5* - Цени от 2940 лв.
6. DREAMS PALM BEACH PUNTA CANA - Цени от 3820 лв.

==========================================================
ПОСОЧЕНАТА ЦЕНА Е НАЙ-НИСКАТА!
ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЦЕНОВА ОФЕРТА ЗА НАЛИЧНИ СВОБОДНИ МЕСТА И ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ МОЛЯ ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!
==========================================================
Цените са в лева на човек, в двойна стая и включват:
Самолетен билет Мадрид - Пунта Кана - Мадрид;
7 нощувки на база All Inclusive в хотел по избор в Плая Баваро;
Трансфери летище Пунта Кана – хотел – летище Пунта Кана;
Представител на български език от фирма-партньор на място.

Цените не включват:
Самолетен билет СофияМадридСофия (около 400 лева на човек, цената подлежи на препотвърждение при закупуване);
Нощувки в Мадрид (ако полетното разписание налага такива);
Трансфер летище Мадрид - хотел - летище Мадрид (при необходимост);
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро;
Лични разходи;
Допълнителни екскурзии - заплащат се предварително в офиса.
Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване“ за клиенти над 70 г. - 27 лв.

Допълнително може да предложим цена на самолетен билет София - Мадрид - София и настаняване в Мадрид (в зависимост от полетното разписание).

ВАЖНО:
ЦЕНИТЕ СА ФОРМИРАНИ ПО НАЙ-НИСКИТЕ ТАРИФИ НА САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ И ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ КЪМ МОМЕНТА НА РЕЗЕРВИРАНЕ.

Полетно разписание:
Дата Маршрут Излита Каца
27.12.2020 Мадрид – Пунта Кана 15:55 19:45
03.01.2021 Пунта Кана – Мадрид 21:15 10:25 на следващия ден
Полетното разписание подлежи на препотвърждение преди датата на отпътуване.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
от третия ден, следващ записването до 60 дни преди датата на пътуването – 35% (тридесет и пет процента) от общата цена на пътуването.
от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
по-малко от 29 дни преди датата на пътуването или неявяване /no show/ - 100% (сто процента) от общата цена на пътуването.
Ако посочените срокове не противоречат на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ЗАПИСАНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО: НЯМА

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден задграничен паспорт минимум 6 месеца от датата на напускане на страната
Подписване на договор за организирано пътуване

ПЛАЩАНИЯ:
Депозит в размер на 50%
Пълно плащане – 45 дни преди датата на заминаване
Плащанията се извършват по банков път

ЗАБЕЛЕЖКИ:
Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност
Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказана туристическа виза, където се изисква такава
Туроператорът не носи отговорност за загубата на багаж по време на полетите.
Паспортни и визови изисквания: за пътуване до Доминиканска република е необходимо да притежавате международен паспорт, валиден 6 месеца от датата на връщане
Застраховката, включена в туристическия пакет, покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица
Информация относно отпътуването (сборен час и място, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите до 7 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон
Гарант на туроператора по смисъла на чл. 97 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗАД "Алианц България", застрахователна полица № 13160203830000001 от 15.01.2020 г.
Туроператорът предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка за разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт 5 дни след сключване на договор.
Местна валута: доминиканско песо

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

Bavaro Splash – 190 лв.
Впуснете се в приключения с Bavaro Splash, управлявайки високоскоростна моторна лодка в стил Джеймс Бонд. Ще имате възможност да карате покрай най-красивите плажове, срещу вятъра и вълните. Подгответе с и за едно невероятно преживяване, наречено Snuba. Подходяща дейност за всеки, чрез която ще можете да изследвате морския живот. Ще имате възможност да седнете на дъното, както и да наблюдавате най-красивия коралов риф и разнообразие от различни многоцветни риби. Не забравяйте да вземете удобни дрехи, слънцезащитен крем, хавлия и бански. Времетраене – приблизително 3 часа. Цената включва трансфер, екскурзовод, шнорхел, сандвич, свежи плодове и отворен бар с национални напитки.

Buggies – 240 лв.
По специално проектиран маршрут ще крате бъгита или ATB – та, достигайки до вътрешността на острова. Пътят, пресичащ тесни пътеки с екзотични пейзажи и малки градове, ще ви отведе до впечатляваща пещера, където ще можете да се изкъпете в подземна сладка река. Приключението продължава към пла с кристално чисти води с палмови дървета. За да завършите това карибско приключение, ще посетите едно интересно ранчо, където местните фермери ще ви покажат и разкажат за най-характерните продукти на доминикалнското селско стопанство – кафе, какао и тютюн. По време на училищния сезон ще можете сда посетите и селскостопнаското начално училище, което се спонсорира от този вид обиколки. Не забравяйте да вземете спортни дрехи, удобни обувки, камера, слънцезащитен крем, бански и хавлия. Времетраене – приблизително 3 часа. Цената включва трансфер, екскурзовод, предпазни каски, вода и снаксове.

Samana Terrestre – 290 лв.
Екскурзията започва с посещение на парк Ла Сейба, където ще можете да разгледате красива тропическа градина с над 100 вида екзотични растения. Пътешествието продължава с посещение на типично доминиканско ранчо, от където ще продължите към тропическа джунгла. Ще се разходите с кон през Аройо Чико. Пътят ще ви отведе до живописния водопад с видочина 55 метра, в средата на джунглата. Там ще можете да се изкъпете в освежаващите води на естествените басейни, които създава водопада. Следва обяд в ресторант Ел Тимон. Приключението продължава на лодка към Кайо Левантадо, заобиколени от бял пясъчен плаж и тюркоазени води. Не забравайте да вземете удоби дрехи, слънцезащитен крем, хавлия, слънчеви очила, бански, шапка и хавлия. Времетраене – приблизително 8 часа. Цената включва сухоземен и морски транспорт, дегустация на плодове, какао и кафе, разходка с кон, посещение на Кайо Левантадо с екскурзовод и обяд в ресторант Тимон.

Santo Domingo – 160 лв.
Столица на Доминикнаската република, който в първият град, основант от европейци в Америка. Градът е основан от испнаските колонизатори, събрал историческото минало на новия свят, с различни обекти, построени от испанците по време на колониалния период, като улица Лас Дамас и първата катедрала на новия свят. Ще имате възможност да посетите столичната катедрала Санта Мария де ла Енкарнасион, музея на Кралските къщи, президентския дворез и Алкасар де Колон. Пешеходната улица, известна като „Атарасана“ е първата търговска улица на Америките. Не забравайте да вземете удобни дрехи, слънцезащитен крем. Жените трябва да са с покрити рамене и крака при посещението на Катедралата. Времетраене – приблизително 12 часа. Цената включва трансфер с автобус, екскурзовод, вход в музея и катедралата, обяд тип шведска маса, вода, сок, 1 газирана напитка на човек по време на обяда.

Isla Saona – 160 лв.
Потеглейки от пристанище Баяибе с катамаран / лодка, ще отидете до най-красивия и великолепен оствор на Доминканската република – Саона. Плавайки натам, ще направите кратка пауза за гмуркане с шнорхел. Ще продължите плаването до естествения басейн, където водата достига до кръста ви, а там ще се насладите на традиционния коктейл Куба Либре. На острова има включен обяд и ще можете да се насладите на прекрасния плаж с морски звезди, заобиколен от кристално чисти води и бял пясък. Времетраене – приблизително 10 часа. Цената включва трансфер с автобус, екскурзовод, 30 минутен шнорхелинг, обяд тип шведска маса с напитки.

Тагове

Оферти - Доминикана |  Оферти - Пунта Кана |  Почивки - Доминикана |  Почивки - Пунта Кана |  Нова година 2023 - Доминикана |  Нова година 2023 - Пунта Кана

Избрани оферти