Начало / Почивки / Почивки - Анталия

ПОЧИВКА В АНТАЛИЯ, ТУРЦИЯ - Перлата на Турската Ривиера с водач от София

Номер на оферта

/

231737

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:
Самолетен билет София-Анталия-София;
Чекиран багаж до 20 кг.+ ръчен багаж до 8 кг.с авиокомпания АК SunExpress;
Летищни такси;
Трансфер (летище-хотел-летище);
Седем нощувки на база ALL INCLUSIVE в хотел Land of Paradise 5***** http://landofparadisebeach.com/tr/;
Медицинска застраховка Асистанс с покритие 10 000 евро;
Водач-придружител от България в същия хотел с групата.

Цената не включва:
Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия):
Двудневна екскурзия до Кападокия –възрастен 125 $, дете от 7 до 11,99 г. – 85 $, дете от 0-6,99 г. – 30 $
Екскурзия Перге-Дюден-стария гран Анталия – възрастен 45 $, дете от 7 до 11,99 г. – 25 $, дете от 0-6,99 г. – безплатно
Река Далян с Плажа на костенурките- възрастен 60 $, дете от 7 до 11,99 г. – 45 $, дете от 0-6,99 г. – 10 $
Еднодневна екскурзия до Памуккале- възрастен 55 $, дете от 7 до 11,99 г. – 35 $, дете от 0-6,99 г. – 10 $
Еднодневен тур до Демре- Мира-Кекова- възрастен 45 $, дете от 7 до 11,99 г. – 25 $, дете от 0-6,99 г. – безплатно
Посещение на Аквапарк “Land of Legends”- възрастен 45 $, дете от 4 до 16 г. – 55 $, дете от 0-4 г. – 15 $
Посещение на ANTALYA AQUARIUM - възрастен 60 $, дете от 7 до 11,99 г. – 45 $, дете от 0-6,99 г. – 15 $
Разходи от личен характер;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 30 лева за 8 дни;
Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**;
Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Евроинс'' ЕАД".

Програма на пътуването

ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ - АНТАЛИЯ - ПОТВЪРДЕНА ДАТА

ХОТЕЛ 5* НА БРЕГА НА МОРЕТО, ПЯСЪЧЕН ПЛАЖ НА ALL INCLUSIVE

ЦЕНИ ПО РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31 МАРТ 2020

Перлата на Турската Ривиера на Средиземно море
Самолетна почивка с водач от София

Програма:

27 май (сряда)
Полет от София до Анталия с директен чартър. 16.30 часа сборен пункт Терминал 1 (заминаващи)летище София.Полет с авиокомпания (АК SUN EXPRESS) в 10:50 ч.Пристигане в Анталия -12.30 ч.Посрещане от представител на фирмата партньор.Трансфер до хотел „Land of Paradise” 5* .Настаняване, свободно време, вечеря в хотела. Нощувка.

28 май (четвъртък)
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Обяд в хотела.По желание /срещу допълнително заплащане/ допълнителна двудневна екскурзия Кападокия - многоликата Земя на красивите коне, какъвто е именно буквалният превод на наименованието на местността от персийски език. Място, докоснато от неразгадана още магия и мистика. Ще се потопите в красотата на долината на Кападокия за да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да намерите уникални сувенири. В цената са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително. Участниците в екскурзията имат нощувка в Кападокия и се прибират в Анталия в петък след обяд.

Друга възможност по желание /срещу допълнително заплащане/ - Еднодневен историческо-поклоннически тур: посещение на античния град Перге – дом на древна хетска цивилизация около 1500 години пр.Хр., преди да бъде колонизиран от гърците след Троянската война. Старите улици и колони пазят спомена за апостол Павел, спрял тук по време на първата си мисия. Водопадите Дюден – каскада, която се излива директно в Средиземно море от височина около 40 метра и образува красиви дъги над водата при слънчево време. Старата част на Анталия, описана още през ХІV в. мароканският пътешественик Ибн Батута, като най-красивият град, който някога бихте могли да видите. В цената е включен трансфер и обяд.
Вечеря и анимация в хотела Нощувка.

29 май (петък)
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Обяд в хотела. По желание /срещу допълнително заплащане/ Далян Краб Тур - Посещение на "Турската Венеция" – реката Далян, в чийто води предпочитан транспорт са лодките. Разходка по реката с яхта, посещение на руините на древногръцки град Каунос. В скалите над реката са разположени фасадите на Ликийските гробници, изрязани в скалата около 4 век пр.н.е. Ще позетим известния Плаж на костенурките Изтузу - плажът от ситен бял пясък, който се разгръща на цели 5 километра и влиза в границите на природен резерват. Всяка година рядък вид морски костенурки идват по тези места, за да излюпят своите малки. Време за къпане на това райско място, ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне), за финал – посещение на винарска изба и фабрика за изделия от оникс. Закуска, обяд и вечеря са включени в цената.
Вечеря и анимация в хотела Нощувка.

30 май (събота)
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Обяд в хотела. По желание /срещу допълнително заплащане/ Еднодневна екскурзия до Памуккале – Замъка на памука. Благодарение на тектонични движения в падината на река Мендерес в миналото са се случвали множество земетресения. Вследствие се получават множество минерални извори. Водни струи идващи от древния град Хиераполис, богати на минерални соли, падат от голяма височина и създават причудливи, вкаменени, ослепително бели каскади, които се дължат на калциевия карбонат. Така се образува Памуккале- единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик. Мястото наподобява замръзнал водопад и е изключително красиво. Според легендите Клеопатра е посещавала Памуккале, като е използвала един от най-красивите и закътани басейни в местността. Посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър, Некропола, басейна на Клеопатра (срещу доп. заплащане), текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба. В цената са включени закуска, обяд и вечеря.

Друга възможност за любителите на големи Аквапаркове – посещение на „Land of Legends”- Най-съвременния и голям тематичен воден парк в Турция. Посещение на аквапарка, шоу с делфини, водни американски пързалки, 5D кинотеатър, атракционни. Изхранване и напитки срещу допълнително заплащане. Ако се посещава с дете се изисква обезателно копие на паспорт на детето.
Вечеря и анимация в хотела Нощувка.

31 май (неделя)
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Обяд в хотела.По желание /срещу допълнително заплащане/ Еднодневен историко-поклоннически тур Демре-Мира-Кекова. Древнохристиянския град Мира - град в област Ликия и един от шестте в Ликийския съюз. Днешното му име е Демре. Древноликийския скален Некропол, намиращ се тук е изключително археологическо богатство на югозападна Турция. Гордост на Мира е и фактът, че тук е служил като епископ свети Николай Мирликийски Чудотворец, известен със способността си да лекува. Тук той умира и е погребан, но векове по-късно италиански търговци разкопават гробницата и местят останките в Бари. Църквата „Св.Николай Мирликийски Чудотворец” стои и до днес в града, с гроба на свeтеца (342 г.сл. Хр.), Круиз на яхта към потъналия град Симена в островния архипелаг Кекова. На северния бряг на острова някога е бил разположен древният град Аполония. Поради множеството силни земетресения градът е пропаднал под морското равнище и днес останките му могат да се видят под бистрите морски води. Време за къпане в лазурните води на Средиземно море. Обяд, посещение на иконна галерия, фабрика за обработка на оникс и винарска изба.
Вечеря и анимация в хотела Нощувка.

01 юни (понеделник)
Закуска. Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Обяд в хотела.
По желание /срещу доплънително заплащане/ сутринта посещение на ANTALYA AQUARIUM очаква ви един от най-дългите тунели в света с дължина 131 м и ширина 3 м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Срещу отделно заплащане може да посетите още: терариум, OCEANRIDE XD кинотеатър; снежната стая.
За любителите на големи Аквапаркове, които са пропуснали тази възможност – посещение на „Land of Legends”- Най-съвременния и голям тематичен воден парк в Турция. Посещение на аквапарка, шоу с делфини, водни американски пързалки, 5D кинотеатър, атракционни. Изхранване и напитки срещу допълнително заплащане. Ако се посещава с дете се изисква обезателно копие на паспорт на детето.
Вечеря и анимация в хотела Нощувка.

02 юни (вторник)
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Обяд в хотела.
По желание /срещу доплънително заплащане/ втора възможност за вечерно посещение на ANTALYA AQUARIUM очаква ви един от най-дългите тунели в света с дължина 131 м и ширина 3 м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Срещу отделно заплащане може да посетите още: терариум, OCEANRIDE XD кинотеатър; снежната стая.
Вечеря и анимация в хотела Нощувка.

03 юни (сряда)
Закуска. Освобождаване на хотела.Трансфер до летище Анталия. Полет с авиокомпания SUN EXPRESS 08.00 ч.Пристигане в София 09:50 ч.Край на програмата.

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Анталия |  Почивки - Турция |  Почивки - Анталия |  Лято в чужбина - Турция |  Лято в чужбина - Анталия

Избрани оферти