Начало / Почивки / Почивки - Закинтос

ПОЧИВКА о.ЗАКИНТОС-СУПЕР ПРОМОЦИЯ ОТ 189 ЕВРО/ПОЛЕТИ И ПОДБРАНИ ХОТЕЛИ

Номер на оферта

/

236012

Дати & цени

Цената включва

Двупосочен самолетен билет за директен полет София – Закинтос – София
Летищни такси
3, 4 или 7 нощувки със закуски или закуски и вечери в хотели 3*- 4*
1 ръчен багаж с максимални размери: 40 см х 30 см х 20 см

Цената не включва

Приоритетно качване на борда: 60 лева на човек, в двете посоки/заплаща се при резервация/. Позволява да качите на борда допълнителен багаж с максимални размери 55 х 40 х 23 см + малък багаж с размери 40 х 30 х 20 см
Чекиран багаж, до 20 кг: 150 лева, в двете посоки.
Такса за запазени места в полетите и ранно чекиране – по 40 лева на човек, в двете посоки/заплаща се при резервация/. В случай, че не желаете да запазим места, чекирането и получаването на бордните карти, може да бъде извършено най-рано 48 часа, преди датата на полета
Трансфер летище-хотел-летище: 28 евро за възрастен в двете посоки
Медицинска застраховка, с покритие 10 000 евро: 8 – 15 лева на човек /за лица до 65 години/

Програма на пътуването

ПОЧИВКА НА ЙОНИЙСКИЯ ОСТРОВ – ЗАКИНТОС!



С ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ И 3, 4, 5 или 7 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ ИЛИ ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ!



ПОСЛЕДНИ ДАТИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ!



Пакетни цени от:

189 евро с 3 нощувки; 219 евро с 5 нощувки и 249 евро със 7 нощувки



/индивидуална програма – не е необходим минимален брой туристи!/



Цените са в евро на човек и включват:

Двупосочен самолетен билет за директен полет СофияЗакинтосСофия
Летищни такси
3, 4 или 7 нощувки със закуски или закуски и вечери в хотели 3*- 4*
1 ръчен багаж с максимални размери: 40 см х 30 см х 20 см


Цената не включва:

Приоритетно качване на борда: 60 лева на човек, в двете посоки/заплаща се при резервация/. Позволява да качите на борда допълнителен багаж с максимални размери 55 х 40 х 23 см + малък багаж с размери 40 х 30 х 20 см
Чекиран багаж, до 20 кг: 150 лева, в двете посоки.
Такса за запазени места в полетите и ранно чекиране – по 40 лева на човек, в двете посоки/заплаща се при резервация/. В случай, че не желаете да запазим места, чекирането и получаването на бордните карти, може да бъде извършено най-рано 48 часа, преди датата на полета
Трансфер летище-хотел-летище: 28 евро за възрастен в двете посоки
Медицинска застраховка, с покритие 10 000 евро: 8 – 15 лева на човек /за лица до 65 години/


*ВАЖНО!!! Свободните места за всяка дата са ограничени!

Заложената цена на самолетния билет е към дата 07.09.2021. При резервация, цената подлежи на препотвърждение! По-ранното закупуване на самолетните билети, гарантира запазване на оферираните цени!



*Можем да предложим настаняване и в други 3*, 4* или 5* хотели, в различни части на острова



Към днешна дата – 07.09, в Гърция може да се пътува със сертификат за ваксинация, антигенен тест/цена 30.00 лв/ или документ за изкарано заболяване. Същите условия, важът и за прибиране в България/антигенен тест се прави, до 24 ч, след пристигане в България/!



Полетно разписание:

София 06.30 ч – Закинтос 07.50 ч

Закинтос 08.25 ч – София 09.45 ч



ДАТИ И ПАКЕТНИ ЦЕНИ:

09.09 – 12.09.2021 / 3 нощувки –хотел Petros 3*, със закуски: 209 евро или хотел Dennis Studios 3*, със закуски и вечери: 239 евро!

09.09 – 14.09.2021 / 5 нощувки –хотел Dennis Studios 3*, със закуски: 219 евро или със закуски и вечери: 259 евро!

12.09 – 19.09.2021 / 7 нощувки –хотел Petros 3*, със закуски: 249 евро или хотел Plessas Palace 3*, със закуски и вечери: 319 евро! НАЙ-НИСКА ЦЕНА!

14.09 – 19.09.2021 / 5 нощувки –хотел Petros 3*, със закуски: 219 евро или хотел Plessas Palace 3*, със закуски и вечери: 269 евро!

19.09 – 23.09.2021 / 4 нощувки –хотел Petros 3*, със закуски: 219 евро или хотел Plessas Palace 3*, със закуски и вечери: 249 евро! ПРАЗНИК 22-ри СЕПТЕМВРИ!

23.09 – 26.09.2021 / 3 нощувки –хотел Mirabelle 3*, със закуски: 189 евро или хотел Plessas Palace 3*, със закуски и вечери: 209 евро! НАЙ-НИСКА ЦЕНА!



Хотели:

Хотел Annamar Zante 4*



Хотел Alykanas Village 4*



Хотел Nefeli Beach 3*

Nefeli Beach – living by the sea се намира в Аргаси и предлага помещения за настаняване с ресторант, безплатен собствен паркинг, открит плувен басейн и бар. Този 3-звезден хотел разполага с общ салон и климатизирани стаи с безплатен WiFi и собствена баня. Удобствата включват денонощна рецепция, бизнес център и помещение за съхранение на багаж.

Стаите в хотела са обзаведени с гардероб. Стаите в Nefeli Beach – living by the sea са оборудвани с бюро и телевизор с плосък екран.

В хотела се сервират континентална закуска или закуска на шведска маса.

Nefeli Beach – living by the sea предлага тераса. Районът е популярна дестинация за уиндсърфинг и колоездене, а гостите могат да ползват коли под наем.

Международно летище Закинтос „Дионисиос Соломос“ е на 4 км от Nefeli Beach – living by the sea. Хотелът предлага летищен трансфер срещу заплащане.



Хотел Village Inn 3*

Семейно управляваният хотел Village Inn се намира на съвсем кратко разстояние пеша от центъра на град Лаганас и предлага помещения за настаняване с балкон и условия за самостоятелно приготвяне на храна. Хотелът разполага с басейн със слънчева тераса и бар край басейна.

Студиата и апартаментите на комплекс Village Inn Studios & Family Apartments са семпли, но обзаведени с вкус. Те включват кухненски бокс с хладилник и разполагат с телевизор. Всяко помещение за настаняване има самостоятелен санитарен възел с душ и се радва на гледка към градината или басейна.

Гостите могат да се насладят на освежаваща напитка или лека храна в бара край басейна. Комплекс Village Inn има също ресторант, който предлага гръцки специалитети на шведска маса.

Град Лаганас е известен с нощния си живот и предлага много барове, клубове и кафенета. Град Закинтос и неговото пристанище са на 10 километра. За гостите е осигурен безплатен частен паркинг на място



Хотел Strada Marina 4*

Strada Marina заема удобно местоположение, на 100 метра от пристанището и центъра на Закинтос. Предлага настаняване в стаи с изглед към морето и планината и бар със закрит салон и тераса на покрива.

Стаите в Strada Marina са климатизирани, а повечето от тях разполагат със самостоятелен балкон. Включват сателитна телевизия, кът за сядане, мини хладилник и самостоятелна баня с безплатни тоалетни принадлежности и сешоар.

Сутрин гостите могат да започнат деня си със закуска на шведска маса. По-късно през деня се наслаждават на питие или коктейл в коктейл-бара с изглед към морето, в салона или на терасата с морски изглед, която разполага и с плувен басейн. На място има ресторант, в който се сервират средиземноморски и гръцки ястия, отворен от юни до септември.

На 100 метра от хотела има автобусна спирка, а най-близкият плаж е на 500 метра. Летище Закинтос е само на 3 км. Безплатен WiFi се предлага в целия хотел, а наблизо има безплатен обществен паркинг.



Хотел Diana Palace 4*

Четиризвездният хотел Diana Palace се намира на отлично място в космополитен район на Аргаси, на няколко минути от плажа и само на 3 километра от град Закинтос. Гостите могат да релаксират до басейна или в сатрите палмови градини, както и да опитат коктейл от трите бара. По-малките гости могат да прекарат време на откритата площада или в закритата зона за игра.

Хотелът предлага напълно обновени стаи и апартаменти. В цената са включени закуска и обяд или вечеря. В трите бара се предлага разнообразие от освежителни напитки. В ресторанта на място се предлагат различни ястия и детски менюта.

Професионалният и учтив персонал се грижи за всички нужди на гостите. Денонощната рецепция осигурява отговор на всички въпроси на гостите и изпълнение на всички заявки.



Хотел Mirabelle 3*

Хотел Mirabelle е комплекс с традиционна архитектура, който се радва на тихо разположение на хълм в село Аргаси. Заобиколен от зелени градини, той е само на 100 метра от пясъчния плаж на Аргаси и параклиса Свети Стафис.

Някои стаи са с изглед към градината, а други гледат към Йонийско море. Великолепната градина с тучна зеленина и басейн Ви приканват към отдих.

Гостите могат да релаксират в кафе бара или с игра на билярд. Има също хидромасажен бар. Наблизо са разположени минимаркети, таверни, сувенирни магазини и барове.

Хотел Mirabelle е удобно разположен само на 25 километра от град Закинтос и пристанището му, а автобусната спирка е само на 3 минути.

Mirabelle предлага лесен достъп до всички забележителности и плажове на Закинтос, включително национални морски паркове, известния Залив на корабокрушенците и многобройните църкви на остров Закинтос.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Закинтос |  Почивки - Гърция |  Почивки - Закинтос |  Last minute оферти - Гърция |  Last minute оферти - Закинтос

Избрани оферти