Начало / Почивки / Почивки - Сицилия

Почивка в Сицилия 2018 - полет до Катания - ГАРАНТИРАНА - ПРОМОЦИИ!

Номер на оферта

/

106644

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Катания – София с директен полет (Wizz Air/Bulgarian air charter в зависимост от избраната дата)

Летищни такси

Регистриран багаж 15 кг и 7 кг ръчен багаж

5/7/8 нощувки на съответната база хранене в избрания хотел (в зависимост от избраната дата)

Поне веднъж седмично специална вечеря в хотела (всеки хотел предлага различни специални вечери - за конкретна иноформация: изпратете запитване)

Трансфер летище – хотел – летище

Чадъри и шезлонги на плажа и на басейна (всеки хотел предлага различни безплатни услуги на басейна и на плажа; за детайлна информация за избрания от вас хотел, изпратете запитване)

Ползване на спортна база и занимания в хотела (всеки хотел предлага различна база и активности - за детайлна информация - изпратете запитване за избрания от вас хотел)

Вечерна и ежедневна анимация – забавления и програми за деца и възрастни (изпратете запитване за детайлна информация за анимацията в избрания от вас хотел)

Wi-Fi интернет (всеки хотел предлага интернет или в общите части и/или в стаите - изпратете запитване за детайлна информация за избрания от вас хотел)

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс

Представител на туроператора с български език за целия престой

Цената не включва

Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета
Горивни такси обявени към момента: за дати 02.06, 09.06, 16.06, 23.06: 18 лева на човек

Общинска такса – цената е на ден и е различна за различните хотели

Допълнителни екскурзии по желание - за повече информация изпратете запитване.

Програма на пътуването

Почивки в Сицилия - Директен полет за целия сезон!

ДАТИ:


29.09 – 06.10.2018 г. (7 НОЩУВКИ)
30.09 – 07.10.2018 г. (7 НОЩУВКИ)

06.10 – 11.10.2018 г. (5 НОЩУВКИ)
06.10 - 14.10.2018 г. (8 НОЩУВКИ)

========================================================

ПРЕДИМСТВА НА ПРОГРАМАТА:

- Включен в цената директен полет!
- Включени в цената летищни такси!
- Отлични хотели с категория 3* и 4* с гарантирано качество!
- Уникални цени за почивки в Сицилия в базовите ни хотели!
- Възможност за резервация на чудесни допълнителни екскурзии на български език!

====================================================

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИТЕ:

- ХОТЕЛ Athena Resort 4*:

Разположен в природен резерват, с прекрасна градина - райско място за децата. Хотелът е известен и с един от най-красивите плажове на острова, отличен със син флаг за чистота на морската вода и плажната ивица. За любителите на вкусната средиземноморска кухтя, този хотел би бил наистина идеалният избор.


- ХОТЕЛ Eden Village Sikania Resort 4*:

Само няколко крачки делят гостите на този чудесен хотел до невероятната плажна ивица. Пълноценната почивка и истинският релакс се допълват и от просторните и комфортни стаи на комплекса. Затвърдете положителното си мнение и с All inclusive изхранването, което ще задоволи всяко ваше желание.


- ХОТЕЛ Acacia Resort 4* LUX:

Потопете се в изискаността, лукса и чудесното обслужване, предлагани в този хотел. Подарете си удоволствието на един вълшебен масаж или няколко часа почивка на невероятният басей-лагуна... Ще запомните тези няколко дена и ще ви се иска отново да се върнете.


- ХОТЕЛ Fiesta Resort 4*:

Просторните градини и алеите с ароматни цветя създават една много уютна атмосфера за гостите на хотела. Разнообразието от спортни развлечения като тенис, мини голф, плажен волейбол и дори басейн с морска вода, са невероятна комбинация за една чудесна почивка.


- ХОТЕЛ Santa Lucia 3*:

Северната част на остров Сицилия крие много прекрасни места, едно от които е китното градче Чефалу. Разположен само на 2 км от центъра му, хотел Santa Lucia 3* се превръща в идеален избор за почивка за тези, които обичат вечерните морски разходки. Невероятна е гледката, която се разкрива към градчето от панорамната тераса на хотела.


- ХОТЕЛ Costa Verde 4* - Чефалу, Сицилия

Хотелът е разположен на хълмовете над прекрасен залив с чудесен панорамен изглед към околността. Хотелът е разположен на около 6км от най-красивия курорт на остров СицилияЧефалу, до центъра, на който се стига с редовен автобусен транспорт, срещу 3 евро в посока и на около 1,5 километра от плажа, собственост на хотела. За гостите на хотела се предлага безплатен транспорт до плажа няколко пъти дневно.

=================================================

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА - ЦЕНИ:


1) ХОТЕЛ Eden Village Sikania Resort & SPA 4* (хранене: All Inclusive Light)

http://www.sikaniaresort.it/

Eden Village Sikania Resort & SPA 4* е перфектният избор за активна почивка сред природата – великолепен плаж, отлична хотелска база, вкусна и обилна храна и напитки и удобно разположен за екскурзии до най-интересните забележителности на Сицилия.

Местоположение
Eden Village Sikania Resort & Spa 4* е разположен в южната част на остров Сицилия, непосредствено на брега на морето в красив залив. На 18 км от хотела се намира град Ликата, на 18 км е и град Гела.

Плаж
Плажната ивица на хотела е широка 150 метра и е оборудвана с плажни чадъри и шезлонги, които са безплатни за гостите на хотела, душове, бар-ресторант. Плажът е със златист, фин пясък, което е чудесна предпоставка за великолепна морска почивка.
Плажни кърпи се ползват безплатно срещу депозит от 10 евро, който се възстановява при връщане на кърпата. Смяна на кърпата се заплаща на място 2,50 евро.

Стаите
Хотелският комплекс разполага с 218 просторни стаи, реновирани изцяло през 2011г и предлагащи на своите гости следните удобства:
-Баня и тоалетна
-Плазмен телевизор
-Минибар
-Сешоар
-Сейф
-Климатик
Някои от стаите са с балкон.
Супериор стаите са с гледка към морето и се получават срещу допълнително заплащане.
Бебешка кошарка се заплаща на цена 10 евро на ден.

Удобства и услуги
Гостите на хотела могат да ползват безплатно Wi-Fi интернет в общите зони (рецепция, лоби) 2 басейна (1 от които детски) с чадъри и шезлонги, дискотека с открита и закрита част, амфитеатър за вечерни и дневни шоу-програми и представления с капацитет 437 места, закрит детски кът, фитнес зала, 2 тенис корта, 1 футболно игрище, игрище за волейбол и баскетбол.

Услуги срещу доплащане
Срещу допълнително заплащане може да се практикува мини-голф, уинд-сърф, кайт-сърф и могат да се ползват ресторант на плажа, тераса за слънчеви бани с гледка към морето, оборудвана с джакузи, зона за релакс и зона за чай.

СПА център
На разположение на гостите срещу доплащане е и СПА център, оборудван с фитнес зала с парна баня, сауна, зона за масажи, ароматерапия, хидромасаж, зона за релакс.

Ресторант
Вътрешната част на основния ресторант е просторна и разполага с 396 места. Към ресторанта има също тераса с директен достъп към басейна.
Ресторантът на плажа – работи във висок сезон срещу допълнително заплащане.

Концепция All Inclusive Light – включено е в цената
Гостите на хотела ползват включено в цената:
-Закуска, обяд, вечеря на блок-маса, с включени наливна бира, вино, вода и безалкохолни напитки по време на храненията;
-От 11:00 до 23:00 вода и безалкохолни напитки от машина
-Закуски от 11:30 до 12:30 и от 16:30 до 17:30

Концепция Hard All inclusive – срещу доплащане (само за лица над 18 г.)
Гостите доплатили за Hard All Inclusive ползват All Inclusive Light и допълнително:
-От 11:00 до 23:00 на бира, домашно вино, безалкохолни напитки от машина, италиански ликьори, американско кафе и чай.

Домашни любимци
В Eden Village Sikania Resort & SPA 4* се допускат малки животни до 10кг, които не може да бъдат разхождани в общите части. Цена за седмица е 50 евро.

Общинска такса
Таксата се заплаща на място, на рецепцията и се определя едностранно от община Бутера. Таксата е в размер на 2 евро на вечер за ниските сезони и 3 евро за началото на август. Може да бъде променяна от общината.



ЦЕНИ на човек, в стандартна стая, All Inclusive Light, с включени летищни такси:

* ПРОМОЦИЯ: 06.10 – 11.10.2018 (5 НОЩУВКИ) - 640 лв. вместо 870 лв.

*ПРОМОЦИЯ: 06.10 – 14.10.2018 (8 НОЩУВКИ) - 840 лв.


--------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


--------------------------------------------------------


2) ХОТЕЛ Athena Resort Village 4*, до Рагуза
(хранене All Inclusive Soft)

http://www.athenaresort.com

ПЕРФЕКТНАТА оферта за ценителите на природата, безкрайните плажове, ситния пясък, великолепната храна и спокойствие.Парк-комплекс, който можем да наречем райска градина, заради невероятната, отлично поддържана зеленина и с един от най-добрите плажове в Сицилия.

Хотел
Разположен сред природен парк, на около 25 км от Рагуза и 120 км от летище Катания, хотел Athena Resort е 4-звезден комплекс, с капацитет до 3500 туристи.
Идеален е за семейства с деца и за тези, които искат да се насладят на незабравима почивка, изпълнена със забавления и заслужен релакс на прекрасните плажове на Южна Сицилия.
Athena Resort 4* е един истински оазис, с поддържани градини и безкрайни зелени тревни площи, подходящи за отдих, спорт и разходка.
Професионален екип от аниматори се грижи за доброто настроение и забавление на гостите на Athena Resort 4* от 31 Май до 30 Септември с организиране на целодневни състезания и игри и вечерни шоу програми.

Стаи:
Хотел Athena Resort 4*, се състои от основна сграда, малки къщички и вили.

Настаняването е в:
Котидж стаи (cottage rooms) – в малките къщички. Те са реновирани през 2015-2016 година, разположени на втория над партерен етаж (без асансьор) и са оборудвани с:
- Двойно легло - спалня;
- Климатик;
- Телевизор;
- Хладилник;
- Сешоар;
- кухненски бокс;
- сейф (ключът се получава на рецепция срещу депозит);
Всички стаи разполагат с веранда и отлична гледка към целия комплекс и околните зелени градини с палми, екзотични растения и цветя.
Възможности за настаняване в Котидж стаи: 1 възрастен / 2 възрастни / 2 възрастни и 1 дете..
Стаите не разполагат с 2 отделни легла.
Стаите не са достатъчно широки за 4-то легло и имат леко скосяване в единия ъгъл, което обаче по никакъв начин не се усеща от клиентите, защото е съвсем малко.
Основно тяхно редимство е самостоятелната оборудвана веранда, която дава усещането за свобода и простор, великолепната гледка към природния резерват и страхотната природа природа. Отлична за вечер на чаша вино и релакс.
Важно: Гостите на Athena Resort 4* ползват кухненския бокс безплатно, като задължително трябва да го оставят добре почистен при напускане.

Village стаи – във вилите: 8 стаи в сграда - 4 на приземен етаж с веранда и 4 на първи етаж с балкон.
Всички стаи са оборудвани с:
- Климатик;
- Сателитна телевизия;
- Телефон;
- Хладилник;
- Сешоар;
- Сейф (ключът се получава на рецепция срещу депозит).
- Стаите разполагат с малка веранда или балкон или само прозорец. Настаняване в стаите с балкон и веранда не се гарантира предварително, а се определя на място при пристигане на групата, според наличностите на хотела.
Възможности за настаняване във Village стаите: 1 възрастен / 2 възрастни / 2възрастни + 1 дете / 2 възрастни + 2 деца / 3 възрастни / 3 възрастни + 1 дете.
Стаите са по-просторни от Котидж стаите, на по-ниско ниво, но не се гарантира веранда или тераса.

Ресторанти и барове
Една от силните страни и най-важните характеристики на Athena Resort 4* са внимателно приготвените ястия в изключително разнообразното меню: от най-вкусните местни специалитети до най-добрите международни ястия.
Храната се приготвя от естествено отглеждани продукти местно производство.
Ресторант Athena в разположен в основната сграда и е с капацитет до 600 гости. Разполага с прекрасна тераса и климатизирана вътрешна зала. Използва се за закуска, обяд, вечеря. Ястията се сервират на блок-маса, с включени неограничени напитки – вино, бира, безалкохолни напитки и вода. Периодично се организират тематични вечери.

През летните месеци (при подходящи условия) работят още 2 ресторанта. Ползването им е включено в цената, но с предварителна резервация, която се прави при пристигане и при наличие на свободни места
Grill ресторант се намира на плажа. Работи само за обяд. Ресторантът предлага месо на грил и салати.
Ippari ресторант се намира в старинната сграда на хотела, построена от първия собственик (в комплекса). Отворен за обяд и вечеря. Ресторантът предлага рибни ястия и морски деликатеси на бюфет.

Барове:
Athena Resort 4* предлага на своите гости възможност да се насладят на разнообразни топли и студени напитки в своите 3 бара:
- Снек-бар при главната сграда
- Снек-бар при плажа, работещ от края на май до края на септември,
- Снек-бар при плувния олимпийски басейн, работещ от края на май до края на септември.

Оборудване и услуги
Безплатно ползване – включено в цената:
-Wi-Fi интернет в района на лоби-бара;
-Дискотека;
-Амфитеатър;
-4 тревни футболни игрища според регламента на Националния италиански олимпийски комитет, по едно за отбори с 11, 7, 5 или 3 играчи;
-8 тенискорта (при ползване с нощно осветление се заплащане);
-Стрелба с лък;
-Боча игрища;
-Баскетболно игрище;
-Волейболно игрище;
-Мини-голф;
-Кану;
-Лодки (водно колело);
-Неохраняем паркинг.

Плаж
Athena Resort 4* предлага на своите гости безкрайно просторен, фантастичен, широк и дълъг километри частен плаж с фин златист пясък и африкански палми.
Плажът е оборудван с чадъри и шезлонги, които се ползват безплатно от гостите на хотела по 1 чадър и 2 шезлонга на стая до изчерпване на количеството, бар на плажа, душове и тоалетни.
Плажът е разположен на 4.8 км от хотела, като за гостите е подсигурен безплатен целодневен транспорт с нови, климатизирани и комфортни автобуси, на всеки 15 минути от 9:00 до 19:00 ч. с обедна пауза. Времетраене на трансфера е около 8 минути.

Плажът на Athena Resort 4* е един от най-добрите плажове, които някога сте посещавали, като освен превъзходния пясък и палму, тук са създадени всички удобства, за да се почувствате на истинска почивка сред природата. Има достатъчно пространство и огромни свобони територии.

Басейни
Athena Resort 4* предлага на своите гости възможност да ползват 2 разкошни плувни басейна - 1 в близост до главната сграда, работещ през целия сезон и 1 с олимпийски размери и дневна анимация, която ще Ви забавлява и развлича през деня, работещ в периода от 21 Май до 30 Септември. Басейните са оборудвани с чадъри, шезлонги за безплатно ползване до изчерпване на количеството.

За деца
Athena Resort 4* разполага с 2 отлично оборудвани детски площадки за игра.
От края на май до края на септември гостите могат да ползват безплатно:
-Мини клуб с детски басейн и просторни помещения за забавления;
-Бейби клуб;
-Джуниър клуб;
Анимацията е на италиански език.

Срещу заплащане
-Частни спортни уроци;
-Велосипеди под наем;
-Конна езда;
-Триколки под наем;
-Детегледачка;
-Пералня;
-Медицинска помощ;
-Фризьор;
-Аптека;
-Пицария;
-Супермаркет;
-Бутик;
-Магазин за ръчни изделия;
-Магазин за тютюневи изделия;
-Бижутерия;
-Малък Wellness център;
-Конферентна зала;
-коли под наем
Част от услугите са сезонни и ще бъдат отворени до средата на Септември.

Плажни кърпи
Кърпи за плаж и за басейна могат да се наемат срещу депозит и заплащане - 10 евро депозит и 7 евро заплащане на седмица, като за всяка допълнителна смяна се заплаща още 2 евро.

Други услуги
Бебешко кошче 35 евро на седмица. Заявява се от България, но се заплаща се на място.

Домашни любимци
Малки домашни любимци се допускат само в Village стаите, като те не може да ползват общите части. Цената на седмица е 35 евро за дезинфекция на седмица. Заплаща се на място.

Общинска такса за престой, който влиза в сила от датата на настаняване: 1.50 евро на човек на ден и се заплаща на място, с изключение на деца под 12-годишна възраст.


ДАТИ И ЦЕНИ на човек, в КОТИДЖ студио, на база All Inclusive Soft, с включени летищни такси:

29.09. – 06.10.2018 - 686 лв. вместо 990 лв.

*Super Last minute ПРОМО ЦЕНА – валидна само за нови резервации, до изчерпване на промоционалните места.


>>>>>>>>>>>>>

ДАТИ И ЦЕНИ на човек, във ВИЛИДЖ стая, на база All Inclusive Soft, с включени летищни такси:

29.09 – 06.10 - 786 лв. вместо 1040 лв.

----------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


-------------------------------------------------------------------------------------------


3) ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!!!

ХОТЕЛ Acacia Resort 4* LUX
Campofelice di Roccella, Чефалу (хранене: закуска и вечеря)

Официален сайт: http://www.acaciaresort.eu/
Youtube video: http://www.youtube.com/watch?v=M9-h5xb-GME

Местоположение
Acacia Resort & SPA е луксозен хотел 4*, с инфраструктура, качество на услугите, обзавеждането и храната, като за 5*.
Хотела е разположен на девствените плажове между Палермо и Чефалу, на входа на природен парк Parco delle Madonie. В курорта Campofelice di Rocella. Разстоянието до летището на Палермо е 84 км, а до Чефалу, основна забележителност в Сицилия е 15 км.

Хотел
Модерен, елегантен и комфортен хотел Acacia Resort 4* е разположен на девствените плажове между Палермо и Чефалу, на входа на природен парк Parco delle Madonie. За комфорта и пълноценната почивка на гостите са на разположение градина от 40 000 кв.м, голям басейн, собствен плаж и множество спортни съоръжения, заобиколени от богата зеленина от тропически растения.
Релакс, романтика и възможност да се отдадете на световно известанта местна кухня.

Ресторанти и барове
Acacia Resort 4* има 4 вътрешни, климатизирани зали за хранене с възможност за хранене и на открито.
Ресторанта предлага Сицилианска и национална кухня с изискан вкус, благодарение на специално селектираните продукти. През деня е отворен бар на басейна 12.05 – 29.09. В хотела има и пиано-бар с вътрешна и външна част.

Стаи
240 стаи всички са с климатик, телевизор с плосък екран и сателитна телевизия, сейф, телефон, мини-бар, сешоар и обзаведена баня с душ или вана.
Superior стаите са разположени в основната сграда. Всички са с покрита, обзаведена и уютна тераса, където можете да се насладите на закуската или на романтична вечеря на свещи.

Спорт
Хотела предлага различни видове спортове: голям басейн, детски басейн, мини-футбол, тенис, плажен волейбол, кану, мини голф, фитнес уреди и съоръжения на открито. Гостите на хотела ползват спортните съоръжения безплатно.

СПА център
Acacia Resort 4* е известна със своя СПА център на покрива, където можете спокойно да отдъхнете и да направите различни масажи. СПА центъра предлага басейн със съоръжения за воден масаж (150 кв.м.), фитнес, панорамна сауна, парна баня, воден масаж на краката, басейн с джетове и зона за релакс.

Плаж
Хотела е на първа линия и има частен плаж с чадъри и шезлонги (от 12.05 до 06.10). Самата плажна ивица не е много широка и за това, като естествено продължение между плажа и басейна има отлично поддържана поляна, където са разположени по-голямата част от чадърите и шезлонгите. Плажът е пясък и камъни.

Басейн
Acacia Resort 4*LUX предлага на своите гости много голям, 16 000 кв.м., екзотичен басейн, с форма на лагуна, с множество видове тропически растения и цветя.
Бара на басейна работи от 12.05 до 29.09, където гостите на хотела могат да си поръчат различни закуски, напитки и коктейли.

Градина
Цялата територия на хотела от 40 000 кв.м. е една истинска райска, цветна градина. Можете да поседнете на сянка или да се разходите между тропическа растителност, потопени в уханието на цветя.

Деца
За децата има множество съоръжения за игра, детски басейн и мини-клуб работещ от 09.06 до 15.09. За младежите има Junior club, с възможност за провеждане на интерактивни игри и състезания по футбол, тенис и други.

Аниматорски екип
Acacia Resort 4*LUX предлага ежедневно различно забавления за своите гости, обслужвани от отлично обучен аниматорски екип от 09.06 до 15.09.
Всяка вечер има пиано-бар.

Конгресен център
Acacia Resort 4*LUX има 3 семинарни зали, които могат да бъдат ползвани за срещи на до 240 човека.

Интернет
В района на конгресния център и до бара има безплатен безжичен интернет.

Чефалу
Ежедневно има организиран трансфер до Чефалу в 09:00 / 11:00 / 15:00 и от Чефалу в 15:30 / 18:30. Цена – 3 евро в посока.

Забележки
Настаняване след 16:00. Напускане на стаите до 10:00. Късно напускане до 16:00 възможно срещу 40 евро на стая

Описание на изхранването

Закуска и вечеря – включени в цената. Закуската е от 07:00 до 10:00, а вечерята от 19:30 до 21:30, на блок-маса. Напитките се заплащат допълнително.
Веднъж седмично има Сицилианска вечер с фолклорна група и Сицилиански специалитети. От юни до септември веднъж седмично има Тропическа вечер.

Обяд – предлага се срещу доплащане. Можете да поръчате специалитети от менюто на ресторанта или да похапнете на бързо пица или салати на бара.

Magic Moments – всяка вечер между 18:30 и 19:30 в основния бар се предлагат вкусни разядки и чудесни коктейли на специални цени.

ЦЕНИ на човек, в SUPERIOR стая, на база закуска и вечеря, с включени летищни такси:

29.09 – 06.10.2018 - ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА

-----------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------


4) ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!!!

ХОТЕЛ Fiesta Resort 4*, Campofelice di Roccella, Чефалу - (хранене: закуска и вечеря)

Официален сайт: http://www.palladiumhotelgroup.com/en/hotels/destination/europe/sicily-campofelice-di-roccella/sicily-campofelice-di-roccella/
Fiesta Garden Beach 4*: http://www.palladiumhotelgroup.com/en/sicily-campofelice-di-roccella/fiesta-hotel-garden-beach/
Fiesta Athenee Palace 4*: http://www.palladiumhotelgroup.com/en/sicily-campofelice-di-roccella/fiesta-hotel-athenee-palace/

Местоположение
Хотел Fiesta Resort Sicilia 4* e разположен в района на курорта Campofelice di Roccella, в сърцето на прекрасни и екзотични градини. Най-близките магазини се намират на около 4км. Само на 15 км се намира живописното градче Чефалу – основна туристическа дестинация на острова, до който лесно може да се достигне с автобус - 3 пъти дневно, срещу заплащане. Палермо е на 45 км от хотела и може да се достигне с автобусен транспорт – 1 път дневно, срещу съответното заплащане.

Хотелът
Хотелския комплекс е реновиран през 2009 г. И разполага с 548 стаи и 12 едноетажни фамилни бунгала. Състои се от 2 основни части - Fiesta Garden Beach и Fiesta Athenee Palace, ползващи обща инфраструктура – амфитеатър, спортни съоръжения, бар на плажа, на басейните, басейни, градини, плаж, анимация. Всеки от хотелите има собствена рецепция, бар, ресторант.

Стаите:
Всяка стая е оборудвана с красиви мебели, с чудесен дизайн и модерни санитарни помещения (вана или душ), както и сателитна телевизия, климатик, телефон, мини-бар, отопление, сешоар, сейф срещу заплащане, балкон или тераса и малък хладилник, който се запълва при заявка и доплащане.

Забавления
На територията на хотела има мини-клуб за децата и квалифициран аниматорски персонал, който забавлява гостите с театрални постановки, мюзикъли и пиеси на живо, вечерни шоу програми в амфитеатъра, пиано бар, дискотека. А?веднъж седмично има сицилианска вечер с жива музика и местни специалитети.

За деца
За най-малките гости на хотела от 4 до 12 г. се предлага мини-клуб, а също така детски басейн и площадка за игра.

Спорт и развлечения
Хотелът предлага разнообразни възможности за спорт
- 3 тенис корта, тенис на маса, боча, мини-голф, игрища за мини-футбол и плажен волейбол, ,водна гимнастика, стрелба с лък, велосипеди под наем

Басейни
Fiesta Resort 4* предлага на своите гости 2 басейна с прясна, сладка вода, 1 басейн с морска вода и детски басейн. Athenee Palace предлага срещу доплащане ползване на вътрешен отоплен басейн. Чадъри и шезлонги около басейните и плажа са безплатни за гостите на комплекса.

Плаж
Разполага със собствен, добре поддържан плаж – пясъчна и камениста част. Гостите на хотела ползват безплатно чадъри и шезлонги. Плажните кърпи от хотела се ползват срещу 2,50 евро при вземане на кърпата и за всяка следваща смяна.

Ресторанти
Всяка от частите на хотела разполага с луксозен лоби бар и ресторант, предлагащ хранене на блок-маса или а ла карт меню със средиземноморска, сицилианска и международна кухня, специален шоу – кукинг.
През летния сезон (Юни - Септември) в хкомплекса отварят врати – пицария, бар на плажа и басейна, амфитеатър и дискотека на открито.

Описание на изхранването

Закуска и вечеря – включени в цената, се предлагат в основните ресторанти във всеки от двата хотела, на богата блок-маса с голямо разнообразие от топли и студени храни.
Веднъж седмично се организира типична Сицилианска вечеря с местни специалитети и фолклорна музика.

All Inclusive концепция
Богата закуска на бюфет до късно сутринта
Обеден бюфет (12:45 – 14:00) с пица, паста, салати и десерти, както и малки закуски
Вечеря на бюфет с международна кухня и тематични ястия. Веднъж седмично гала вечер
А-ла-карт ресторант „Sikania“
Бар на плажа (10:00 - 18:00) с международни напитки, горещи и студени закуски, сладолед (от средата на юни до средата на септември е отворен от 10:00 до 24:00
Един път седмично барбекю в ресторант „Sikania“
Кафе, чай, бисквити от 16:00 до 17:00
Местни и интернационални напитки и коктейли в баровете и ресторантите
Мини-бар попълван 2 пъти седмично с минерална вода и безалкохолни напитки
Безплатно ползване на сейф в стаята
Безплатно ползване на кърпи на плажа

Други
Кошарка за бебе се заплаща на място
Не е позволено настаняването с домашни любимци
Препоръчват се обувки за плаж.

ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ЗА ПОСЛЕДНИ МЕСТА:


30.09 – 07.10.2018 - ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА
06.10 – 11.10.2018 (5 НОЩУВКИ) - ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА

-------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


-------------------------------------------------------------

5) ХОТЕЛ Santa Lucia 3* (хранене: закуска и вечеря)

http://lesabbiedoro.it/

Чефалу
Чефалу е разположен в живописен залив, отличаващ се с места за романтични вечерни разходки. Емблемата на града е уникалната катедрала в арабско – нормански стил, датираща от времето на Роджър II. В далечината се забелязват силуетите на Еолийските острови, които са под опеката на Юнеско.

Местоположение
Santa Lucia 3* е наскоро реновиран хотел в Чефалу – наричан Перлата на Тиренско море. Разположен е на малък нос, от където се открива прекрасната гледка към целия град.
В близост до хотела се намира както главния път, така и крайбрежната алея по които може да се достигне до центъра на Чефалу, който е разположен на пешеходно разстояние (около 20 минути).
Точно пред хотела е разположена и спирка на градския транспорт.

Хотелът
Хотелът се състои от 2 основни сгради на различни нива, свързани помежду си. Гостите на всяка от двете сгради ползват обща рецепция, голям и изцяло реновиран ресторант, ТВ зала, пиано-бар, бар край басейна, кафетерия, безплатен паркинг.
Всяка сграда е оборудвана с асансьори, големи тераси и общи помещения за разходка.
В хотела се приемат плащания с всички популярни видове кредитни карти.

Плаж
Santa Lucia 3* е разположен на северното крайбрежие на Сицилия, известно с кристално чистото си море и живописни пейзажи. Хотелът разполага със собствен пясъчно-каменист плаж, разположен на 200м от хотела. Чадърите и шезлонгите на плажа са безплатни, при наличност на свободни, от началото на юни до края на септември.

Басейн
Заемащ централно място в комплекса от басейна се открива спираща дъха гледка към залива Чефалу. Басейна е със сладка вода и с детска секция.
Чадъри и шезлонги около басейна са безплатни.

Конферентни зали
В хотела на разположение са няколко конферентни зали, с капацитет 500 човека, подходящи за провеждане на конференции, съвещания и бизнес срещи. Подходящи са за организиране на различни видове тийм билдинг.
Хотелът може да организира Вашето сватбено тържество, както и различни видове банкети с тематични поводи.

Стаите
Хотелът разполага с общо 256 стаи, повечето от които с изглед към морето. Всяка стая е оборудвана със санитарни помещения (вана или душ), както и сателитна телевизия, телефон, хладилник, сешоар, сейф (безплатен), климатик, функциониращ от средата на юни до средата на септември.

Икономичен тип стаи разполагат със: санитарни помещения (вана или душ), както и сателитна телевизия, хладилник, сейф (безплатен), климатик, функциониращ от средата на юни до средата на септември.

Ресторант
На територията на комплекса са разположени специализиран ресторант с местна и средиземноморска кухня. Ресторанта е изцяло реновиран през 2014-та.

Описание на изхранването
Гостите на хотел Santa Lucia le Sabbie d"Oro 3* работи на закуска и вечеря или закуска, обяд, вечеря. Храненията са на блок-маса в основния ресторант на хотела, като при подходящо време може да се ползва терасата.
Веднъж седмично се организира тематична вечер.

Други
Бебешка кошарка се осигурява при наличност или при предварителна резервация и е безплатно.
Не се приемат домашни любимци

ЦЕНИ на човек, в стандартна стая, закуска и вечеря, с включени летищни такси:

ПРОМОЦИЯ - ЕКО СТАЯ: 30.09 – 07.10.2018 - 550 лв. вместо 920 лв.

ПРОМОЦИЯ: 06.10 – 11.10.2018 (5 НОЩУВКИ) - 490 лв. вместо 750 лв. ПРОМОЦИЯ*

*Промоционални цени са валидни само за нови резервации до изчерпване на места


------------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


------------------------------------------------------------------------------------

6) ХОТЕЛ Costa Verde 4*, Чефалу - (хранене: закуска и вечеря с включени напитки)

http://www.hotel-costaverde.it/

Местоположение
Costa Verde 4*, Чефалу, Сицилия е разположен на хълмовете над прекрасен залив с чудесен панорамен изглед към околността. Хотелът е разположен на около 6км от най-красивия курорт на остров СицилияЧефалу. До центъра стига с редовен автобусен транспорт (цена на билета 3 евро в посока)

На територията на хотела
Този идеален за почивка хотел, предлага всичко необходимо за една наистина пълноценен престой:
• Панорамен ресторант
• Кръгъл ресторант
• Грил ресторант на плажа – отворен от юни до септември
• 3 бара, пианобар, дискотека
• Голям открит басейн, детски басейн
• Безплатни шезлонги и чадъри – на плажа и на басейна
• Анимация – на италиански и френски език
• Мини клуб – от юни до септември
• Фризьорски салон
• СПА център – срещу заплащане
• Wi-Fi – безплатен около лоби бара
• Бебешка кошарка – безплатно, само при предварително запитване и при наличност
• Паркинг – безплатен
• Домашни любимци – само при предварително запитване


Стаите
Costa Verde 4* е идеален за семейства с деца. Предлага 380 стаи, светли и просторни, оборудвани с всичко необходимо:
• Климатик – от средата на юни до средата на септември
• Телефон
• Сешоар
• Сейф
• Хладилник
• Балкон
• Някои от стаите имат изглед към морето


Ресторанти
Costa Verde 4* предлага на своите гости 3 ресторанта. Професионален готвач приготвя превъзходни блюда, от качествени продукти. Всички изключително вкусни ястия се сервират на блок маса, за да може всеки да избере най-подходящото за себе си.
• Панорамен ресторант – от основният ресторант на хотела, се разкрива невероятно красива гледка към лазурните морски води и природата наоколо.
• Кръгъл ресторант – обикновено там се сервира закуската.
• Грил ресторант – разположен на плажа. В разгара на сезона, гостите могат да обядват там. Необходима е предварителна резервация, тъй като неговият капацитет е по-малък.


All Inclusive описание
Гостите на хотела, избрали тази база на изхранване получават:
• От 10:00 до 23:00 часа - главен бар – голям избор от безалкохолни и алкохолни напитки (местно производство), кафе (еспресото се заплаща допълнително)
• От 10:30 до 11:30 и от 16:00 до 17:00 часа – снакс
• От 10:00 до 18:30 часа - напитките се сервират на бара на басейна, както и на бара на плажа
• НЕОГРАНИЧЕН достъп до Аквапарка на хотела – от средата на юни до средата на септември


Плаж
Costa Verde 4* е разположен на около 1,5 километра от плажа – обсипан с фин, златист пясък. Специална зона от него е собственост на хотела, оборудвана с шезлонги и чадъри. За гостите се предлага безплатен транспорт до плажа няколко пъти дневно. На плажа, също така има Грил ресторант, който гостите могат са използват за обяд.


АКВАПАРК – да се гмурнем във великолепната емоция на водата
Хотел Costa Verde 4* е единствен по рода си, защото в непосредствена близост но него (300 метра) има голям воден парк, предлагащ различни атракции, които правят вашата почивка още по-забавна и игрива. Безгрижна почивка за цялото семейство! Подарете си забавен и вълнуващ ден на весели водни игри.
Аквапарка предлага атракции за малки и големи. На неговата територия ще намерите:
• зона посветена на деца - включва плувен басейн с 4 пързалки, разнообразни водни игри. Зона за бебета с атракции, напълно обезопасена
• зона посветена на възрастни - включва скоростна мулти писта с 6 платна, няколко двойни пързалки, както и емблематичната за парка пързалка с височина 12 метра.
• голям басейн с изкуствени вълни, плувни басейни с хидромасаж
• анимация, с танци и много
• зона за хранене с ресторанти
• зона за пикник
• зона за слънчеви бани

Работно време:
Работи от 09.06 до 09.09.2018 г.,
Отваря в 9:30 / затваря с 18:30 часа.
Вход: 10 евро на човек
За клиентите на All inclusive - БЕЗПЛАТЕН вход за целия престой

Спорт и забавления – срещу доплащане
На територията на хотела
• 2 тенис корта
• Стрелба с лък
• Малко футболно игрище
На територията на плажа – от юни до септември
• Платноходки
• Уиндсърфинг
Кану

СПА
Още един от позитивите на Costa Verde 4* е неговият СПА център – 300 м. от основната сграда на хотела. Подарете си няколко часа релакс и спокойствие в модерния и впечатляващ център, един от най-голените уелнес центрове в Сицилия


ЦЕНИ на човек, в стандартна стая, закуска и вечеря с включени напитки, с включени летищни такси:


*ПРОМОЦИЯ: 30.09 – 07.10 - 520 лв. вместо 950 лв.

*ПРОМОЦИЯ: 06.10 – 11.10 (5 НОЩУВКИ) - 490 лв. вместо 720 лв.


*Финална разпродажба – офертата е валидна само за нови резервации от 20.09 до изчерпване на промоционални места.


=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА (програмата е за датите със 7 нощувки и подлежи на препотвърждение):

ДЕН-1
Полет от СофияКатания. Трансфер до хотела. Свободно време.

ДЕН-2
Информационна среща с Вашия представител в хотела. Свободно време за плаж или полудневна екскурзия по желание: Чефалу.

ДЕН-3
Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание: Етна и Таормина.

ДЕН-4
Свободно време за плаж и забавления или полудневна екскурзия по желание: Духът на Сицилия.

ДЕН-5
Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание: Ериче и Седжеста.

ДЕН-6
Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание: Палермо и Монреале.

ДЕН-7
Свободно време за плаж и забавления или полудневна екскурзия по желание: Какамо.

ДЕН-8
Трансфер до летището за полет КатанияСофия.

====================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Резервации:
Депозит 350 лв. при резервация
Доплащане 31 дни преди датата на пътуване

Условия за анулации:
до 60 дни преди датата на полета: без неустойка
от 60 до 31 дни: 350 лв
от 30 до 1 ден преди датата на пътуване: цялата дължима сумa

Забележки:
• Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Сицилия |  Почивки - Италия |  Почивки - Сицилия |  Last minute оферти - Италия |  Last minute оферти - Сицилия

Избрани оферти