Начало / Почивки / Почивки - Крит

Почивка на о. Крит, 7 нощувки, директен полет от София

Номер на оферта

/

235538

Дати & цени

Цената включва

- двупосочен самолетен билет София - Ханя(Крит) - София с Wizz air с включени всички такси и 1 бр. салонен багаж с размери 40 x 30 x 20 см. на човек;
- 7 нощувки със закуски в двойна стая в избрания хотел в Ханя или подобен;
- талон за 20% отстъпка от стандартната цена на PCR тест в лаборатории "Рамус";
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро с включено покритие за Covid-19.

Цената не включва

- заплащане на курортна такса - заплаща се задължително на рецепция в хотела.
- PCR тест преди заминаване и след пристигане в България;
По желание:
- трансфер летище-хотел-летище;
- доплащане за настаняване в единична стая;
- доплащане за допълнителен багаж в самолета (цената зависи от периода на пътуване);
- застраховка "Отмяна на пътуване" (стойността й зависи от пакетната цена на пътуване, като в покритието е включен и Covid-19);
- застраховка за смяна на дата - от 48 лв. на човек (заявява се при резервация).

Програма на пътуването

Остров Крит - директен полет от София - пътуването е индивидуално - без група или придружаващ екскурзовод.

** Цените са актуални към 11.08.2021 г. за ограничен брой места в самолета и подлежат на препотвърждение при резервация.


Пакетни цени на човек с престой 7 нощувки:

15.08 - 22.08 / 860 лв.
18.08 - 25.08 / 869 лв.
22.08 - 29.08 / 802 лв.
25.08 - 01.09 / 781 лв.
29.08 - 05.09 / 853 лв.
01.09 - 08.09 / 818 лв.


При запитване можем да изготвим оферта за по-къс престой (3 или 4 нощувки) или друга категория хотел.

Полетно разписание (зависи от деня на пътуване):

София - Ханя 17:25 - 19:00 / 19:00 - 20:34
Ханя - София 19:40 - 21:15 / 22:10 - 23:45

За хотелите:

Хотел Argo Beach 3* се намира само на 100 метра от Стария град на Ханя и Венецианското пристанище. Има собствен бар-ресторант на партерния етаж. Хотелът предлага климатизирани стаи с балкон с морски изглед. На всеки етаж има общ хладилник, който гостите могат да използват. Някои помещения за настаняване разполагат с минибар. На кратко разстояние пеша са историческите улици на Ханя и множество магазини за сувенири, узо барове, кафенета и традиционни таверни. Хотелът е на 20 минути път с кола от летище Ханя.

Хотел Amphora 3* се намира в центъра на Венецианското пристанище в Ханя. Той се помещава в сграда от 14-ти век и предлага стаи с изглед към Критско море. Хотелът предлага домашно приготвена закуска с прясно изцеден портокалов сок. Има също ресторант, в който се сервират традиционни критски ястия. Настаняването се извършва в 20 уютно обзаведени стаи, разполагащи с климатик, телевизор и хладилник. Всички имат самостоятелен санитарен възел със сешоар. Някои от помещенията за настаняване разполагат и с балкон. Летище Ханя е на 25 минути път с кола.

Хотел Elotia 2* се намира в района на Agioi Apostoloi на 4 км западно от красивия град Ханя. Той предлага 30 просторни стаи, обзаведени с традиционни критски елементи. Намира се на 240 метра от плажа на Agioi Apostoloi, който всяка година се награждава със Син флаг за качество и чистота, като има спасител, шезлонги и барове. На 650 м. и на 750 м от хотела има още 2 плажа. От хотела до центъра на Ханя има транспорт, включително градски и междуградски автобуси и таксита.

Хотел Kyriaki 3* се намира на 3 км. западно от центъра на град Ханя. Хотелът разполага с ресторант, сезонен открит плувен басейн, бар, общ салон и градина. Стаите са климатизирани с безплатен WiFi, всяка със самостоятелна баня и са оборудвани с кът за сядане и телевизор с плосък екран. Всички помещения имат хладилник. Плаж Hrisi Akti е на 550 м. от хотела.

Условия за пътуване до Гърция:

Условие за пътуване до Гърция е предоставяне на едно от следните:

- негативен резултат от PCR тест, направен не по-рано от 72 часа от влизането в Гърция.

- отрицателен бърз (антигенен) тест (направен до 48 часа) представен на хартиен носител.

- сертификат за ваксинация за коронавирус COVID-19 на английски, френски, немски, италиански, испански, руски или гръцки език, който е издаден от публичен орган и в съответствие със законодателството и да са изминали поне четиринадесет (14) дни от завършването на ваксинацията. Сертификатът за ваксинация включва името на лицето и вида и броя на дозите на ваксината.

- представяне на уверение за преболедуване или уверение за положителна диагноза [за коронавирус], поставена чрез метода PCR или чрез бърз антигенен тест, но с валидност от два до шест месеца от посочената в уверението дата на диагностициране на заболяването.

Цитираните по-горе изисквания важат и за деца след навършването на 12 години.

При влизане в страната, гръцките власти може на случаен принцип да направят бърз тест.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Крит |  Почивки - Гърция |  Почивки - Крит |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Крит

Избрани оферти