Начало / Почивки / Почивки - Шарм ел Шейх

Почивка в Шарм ел Шейх (Египет) с чартър - Промо цени!

Номер на оферта

/

62082

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет с директен чартърен полет София – Шарм Ел Шейх – София на Balkan Holidays Air, с включени летищни такси 95 евро на възрастен/дете.
* Посрещане на летище от представител на Вашия туроператор.
* Трансфер летище - хотел - летище.
* Настаняване за 7 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел в Шарм ел Шейх.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.

Цената не включва

* Египетска виза - 25USD - заплаща се на място
* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
* Допълнителни екскурзии.
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 8,20 евро за 8 дни.
* Застраховка "Отмяна на пътуване" при ЗАД Армеец.

Програма на пътуването

Шарм ел Шейх - най-луксозният курортен град в Египет - ви очаква за слънчева екзотична почивка през есента!

Чартърни полети от София с дати на заминаване:
- 26 септември
- 03, 06, 10, 13 октомври

7 нощувки на база All inclusive – на промоционални цени от 476 евро на човек в стая с две легла (за хотел Verginia Sharm Resort & Aqua Park, 4*).


Препоръчваме ви хотел Jaz Mirabel Sharm, 5*/ All Inclusive – всичко включено в цената
(на снимките)

Jaz Mirabel се намира всред спокойствието на залива Nabq. Хотелът предлага транспорт до залива Naama. Летище Шарм Ел Шейх се намира на 10-тина минути път с кола.
Стаите в хотела са приятно декорирани в неутрални тонове. Разполагат с климатик и всички необходими удобства за Вашата приятна почивка.

Пакетна промоционална цена за хотел Jaz Mirabel Sharm, 5* - от 647 евро на човек в стая с две легла.


Програма:

Първи ден
Програмата започва със среща на летище София и изпращане от представител на Вашия туроператор за полет до Шарм Ел Шейх. След пристигане на летището в Шарм Ел Шейх Ви очаква представителят на Вашия туроператор за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотелски комплекс. В удобно за Вас време нашият представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и да Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотелски комплекс и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините.

Втори до седми ден
Може да се посветите на пълен релакс, разходки и удоволствията, предлагани в хотелския комплекс или на допълнителните екскурзии по избор, които са организирани за Вас. На любителите на културно-историческите екскурзии препоръчваме екскурзията до Луксор. Незабравимо впечатление ще остави у Вас и екскурзията с лодка с прозрачно дъно.

Осми ден
След закуска ще имате свободно време. Следва организиран трансфер до летището за полет до София. Пристигане на летище София.

Тагове

Оферти - Египет |  Оферти - Шарм ел Шейх |  Почивки - Египет |  Почивки - Шарм ел Шейх |  Есен 2023 - Египет |  Есен 2023 - Шарм ел Шейх

Избрани оферти