Начало / Почивки / Почивки - Тенерифе

Почивка на остров Тенерифе - директен полет от София и Варна - 01.05.2021 г.

Номер на оферта

/

234132

Дати & цени

Цената включва

-Самолетен билет с директен чартърен полет София - Тенерифе – София, с такси и кетъринг
-Чекиран багаж до 20кг.
-трансфери летище - хотел - летище
-7 нощувки в избрания хотел на съответната база
-Обслужване на място на български език
-медицинска застраховка с покритие 10 000 евро, включваща COVID 19

Цената не включва

-допълнителни екскурзии, които се резервират и заплащат от България.
-Лични разходи

Програма на пътуването

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ ТЕНЕРИФЕ – ВЕЛИКДЕН И МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2021 - ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ

Най-големият, най-посещавания и най-известен от канарските острови със сигурност Тенерифе има какво да ти предложи, ако решиш да пътуваш до него за Великден. Намира се в Атлантическия океан на 300 км. западно от бреговете на Африка и 1300 км. югозападно от континентална Испания. Тенерифе ще ти предложи екзотични пейзажи, радост за сетивата и настроението.

Там се намират:
-Национален парк "Тейде"
-Лоро парк
-Скалите "Лос Гигантес"
-Ботаническата градина "Пуерто Де Ла Круз"
-Пирамидите на Гюимар
.. и какво ли още не!

Предлагаме голям избор от хотели в северната и южната част на острова

ДАТА: 01.05 – 08.05.2021 - ВЕЛИКДЕН И МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2021

8 дни / 7 нощувки

-------------------------------

ХОТЕЛИ В СЕВЕРНАТА ЧАСТ НА ТЕНЕРИФЕ - ЦЕНИ на човек в двойна стая:

BLUESEA PUERTO RESORT - 4*
- Закуска и вечеря: 748 евро / 1463 лв.
- Всичко включено: 778 евро / 1522 лв.


HOTEL BOTANICO - 5*
- Закуска: 1088 евро / 2128 лв.
- Закуска и вечеря: 1382 евро / 2703 лв.


ХОТЕЛИ В ЮЖНАТА ЧАСТ НА ТЕНЕРИФЕ - ЦЕНИ на човек в двойна стая:

BLUESEA LAGOS DE CESAR - 4*
- Закуска и вечеря: 850 евро / 1663 лв.
- Всичко включено: 896 евро / 1753 лв.

SOL TENERIFE - 4*
- Закуска и вечеря: 884 евро / 1729 лв.
- Всичко включено: 1033 евро/ 2020 лв.

GF ISABEL - 4*
- Закуска и вечеря: 862 евро / 1687 лв.
- Всичко включено: 980 евро/ 1917 лв.

GF FANABE - 4*
- Закуска и вечеря: 872 евро / 1705 лв.
- Всичко включено: 1003 евро / 1961 лв.

BEST JACARANDA - 4*
- Закуска и вечеря: 878 евро / 1717 лв.
- Всичко включено: 999 евро / 1954 лв.

BEST TENERIFE - 4*
- Закуска и вечеря: 906 евро / 1772 лв.
- Всичко вкл.: 1046 евро / 2046 лв.

MELIA JARDINES DEL TEIDE - 5*
- Закуска и вечеря: 994 евро / 1944 лв.
- Всичко вкл.: 1162 евро / 2273 лв.

GF GRAN COSTA ADEJE - 5*
- Закуска и вечеря: 1062 евро / 2078 лв.
- Всичко включено: 1259 евро / 2462 лв.

JARDIN TROPICAL - 4*
- Закуска и вечеря: 1183 евро / 2314 лв.
- Всичко включено: 1383 евро / 2704 лв.

GF VICTORIA - 5*
- Закуска: 1204 евро / 2355 лв.
- Закуска и вечеря: 1351 евро / 2643 лв.

BAHIA DEL DUQUE - 5*
- Закуска: 1500 евро / 2934 лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

01.05.21 - 1’ ви ден
Полет от летище Варна в 7:25 ч., техническо кацане на летище София в 8:15 ч.
Излита от летище София в 09:00 ч. с директен полет до остров Тенерифе. Пристигане нa острова в 12:45 ч. и трансфер до избрания хотел. Информационна среща с представители на агенцията партньор с цел запознаване с допълнителните екскурзии, както и записване за тях. Нощувка.

02.05.21 - 2’ри ден
Закуска. Свободно време, по желание екскурзия: Обиколка на Острова.
Обиколката започва през Плайа де ла Арена и Пуерто Сантяго до величествените скали на Лос Гигантес в северозападната част на острова, в района на Тено. Турът продължава до красивата местонст на град Гарачико. Посещение на винарна с дегустация на местни вина и ликьори (по възможност, съобразно епидемиологичната обстановка). При пристигане в долината Оротава ще имате възможност допълнително да посетите местен ресторант за обяд. В Оротава се намира най-старото културно наследство на острова: църквата, Къщата с балконите, и кметството. На връщане ще направите последна спирка, където в близост до брега е открита базиликата и бронзовите статуи на кралете. Вечеря. Нощувка.

03.05.21 - 3’ти ден
Закуска. Свободно време, по желание екскурзия: Разходка с яхта. Екскурзията е полудневна. Тенерифе е едно от малкото места в света, където целогодишно съжителстват китове и делфини. На яхта с платна ще се насладите на цялото западно крайбрежие на Тенерифе, включително скалите Лос Гигантес, които са далеч от най-живописния бряг на острова. По време на това плаване ще имате отличния шанс да видите китове и делфини в естествената им среда. Нашата живописна спирка за плуване ще бъде на Маска бей. Екскурзията също така включва обяд и безплатен бар (бира, вино, безалкохолни напитки). Нощувка.

04.05.21 - 4’ти ден
Закуска. Свободно време, по желание екскурзия до вулканът “Тейде”. Екскурзията е полудневна. Тази фантастична обиколката започва с изкачване от морското равнище до 2370 м. в "Национален парк Ca?adas", където ще откриеме най-високият връх в Испания. Подходът ще бъде от южната страна на острова, където боровата гора преминава в потоците лава, слизащи от вулкана. Пътуването е през разнообразие от пейзажи, всички с впечатляващ изглед и живописни селца като Vilaflor (което се счита за най-високото село в Испания), ще стигнем "Ca?adas", и тук ще намерите впечатляващ лунен пейзаж, който е включен в много филми на Холивуд. В подножието на вулкана, на 3550 м. ще имате възможността да се насладите на красивите гледки на "Долината Ucanca". Продължавайки нататък, ще преминете през един от най-големите кратери в света. Лифтът не е включен в цената. Нощувка.

05.05.21 - 5’ти ден
Закуска. Свободно време или възможност за екскурзия до Лоро Парк.
Лоро парк е световноизвестен, приключенски и с голямо разнообразие животински парк на Канарските острови. Открийте Антарктика в „Planet Penguin”, който включва айсберг с над 200 пингвини. Отделете време за „Orca Ocean” шоу, за да се насладите на силата и ловкостта на косатките. Ще бъдете изумени от акробатиката на делфините. Нещо повече, морските лъвове ще ви накарат да се смеете, а ярко оцветените папагали ще летят около вас. И не забравяйте да се разходите по пътеките с буйна растителност, където ще откриете птици и животни от всички краища на Земята. Нощувка.

06.05.21 - 6’ти ден
Закуска. Свободно време с възможност за плаж или екскурзия: Остров Ла Гомера. От пристанището на Лос Кристианос стигаме до Сан Себастиан де ла Гомера, столицата на острова. Преминаваме през "Църквата Асунсион" и "Ермитажа на Сан Себастиан". Продължаваме до "Мирадор де лас Карбонарас", където ще спрем за снимки. След това ще продължим до "Ел Кедро", който минава през "Националния парк Гарахонай", част от ЮНЕСКО. През "Ла Палмита" пристигаме в малкото селце "Лас Росас", където имаме включен обяд. След обяд, продължаваме до красивото село Хермигуа, а след това ще се върнем до Сан Себастиан, където ще имате свободно време за посещение на останките от укрепленията на Христофор Колумб.
Вечеря. Нощувка.

07.05.21 - 7’ми ден
Закуска. Свободно време с възможност за плаж или екскурзия: Замъкът на Сан Мигел. Замъкът на Сан Мигел е впечатляваща конструкция от 6000 кв. м и е направен от специален канарски камък, с кули с височина с повече от 16 м и допълнителна площ от 20000 кв м. Още при пристигането ще почуствате автентичния средновековен свят. Входът е декориран с исторически брони, мечове от средновековната епоха. Графът, Дон Родриго и неговата дъщеря, младата контеса ще ви посрещнат в замъка. Ще ви отведат до залата, където ще се проведат битки и игри в присъствието на кралското семейство. По време на турнира ще ви бъде сервирано, както по време на средновековието. Вечеря. Нощувка.

08.05.21 - 8’ми ден
Закуска в хотела. Трансфер до летището за директен полет до София. Излитане в 15.00 ч. и кацане в София в 22.05 ч. Полет от София до Варна в 22.50 ч. Кацане във Варна в 23.40ч.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ на хотелите от веригата „GF“ и Best Jacaranda, които позволяват настаняване на 2 възрастни + 2 деца до 12,99 г. в едно помещение!

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Допълнителните екскурзии са по желание и са валидни при минимум от 20 човека, като е възможно разместване в поредносттта на провеждането им, както и цените им, които ще бъдат оповестени в деня на пристигането им на острова!

Минимум за осъществяване на екскурзията - 160 човека. Срок за уведомление за несъбран такъв – 30 дни преди датата на заминаване.
Възможна е промяна в часовете на полета, както и въвеждане на такса гориво при промяна цената на горивата!

Начин на плащане:
Депозит в размер на 500 лева.
Доплащане до 30 дни преди заминаването.

Необходими документи: лична карта или международен паспорт, за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители!

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните анулационни суми:

В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
до 45 дни преди датата на отпътуване: без неустойка
от 44 дни до 31 дни до датата на пътуване: в размер на депозита
при по-малко от 30 дни от датата на пътуване: 100% от целия договор

*Изключение прави само случай на развитие на епидемиологичната обстановка и възпрепятсване на пътуването поради затваряне на границите на България и Испания. В такъв случай туроператора се задължава да възстанови внесената от потребителя сума в срок до 14 дни след датата на отпътуване.

Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане.

Вид използван транспорт: Самолет и Автобус

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 30 дни преди датата на тръгване., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

Информация относно здравните изисквания: към дата 04.01.2021г има изискване за негативен PCR тест за влизане в Испания.

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло е подходящо за лица с ограничена подвижност.


Допълнително за Ваша сигурност може да бъде сключена застраховка „ Отмяна на пътуване“ срещу допълнително заплащане.

Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:
• Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
• Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
• Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.

Какво не покрива застраховката?
• Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования;
• Опит за самоубийство или самоубийство;
• Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването;
• Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия;
• Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения;

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Тенерифе |  Почивки - Испания |  Почивки - Тенерифе |  Великден 2024 - Испания |  Великден 2024 - Тенерифе

Избрани оферти