Начало / Почивки / Почивки - Албена

Почивка в Албена с автобусен транспорт- хотел Arabella 3*

Номер на оферта

/

232540

Дати & цени

Цената включва

*Транспорт с автобус, лицензиран за туристически пътувания
*5 нощувки ALL INCLUSIVE в хотел Arabella beach 3* в к.к Албена
*Ползване на басейн към хотела
*чадър и два шезлонга на стая на плажа
*Wi-Fi интернет в общите части на хотела

Цената не включва

*Разходи от личен характер
Допълнителни екскурзии:
*Екскурзия до Ботаническата градина и Дворецът в Балчик: 10 лв. Входни такси: Ботаническа градина- 8 лв.; Архитектурно-парковият комплекс „Дворецът“ : 6 лв.
*Екскурзия до Мидената ферма в с. Дълбоко и Нос Калиакра- 15 лв.

Програма на пътуването

Почивка в к.к Албена - 5 нощувки ALL INCLUSIVE в хотел Arabella beach 3* с включен автобусен транспорт



Плажът на Албена е един от най-хубавите плажове в България. Коприненият пясък разказва на децата приказки за приключения, а на родителите - за заслужена почивка. Шумът на топлите вълни гали слуха, а жаркото слънце е наслада за сетивата. Плажовете на Албена са цели 21 и се нареждат сред най-добрите в България. Ивицата им е дълга повече от 6 км и е широка до 150м. Брегът е полегат, а морето - плитко и ласкаво. Разнообразието от водни спортове, атракциони и площадки превръща плажа на Албена в любимо място за всеки. Той предлага прекрасни условия за семейна почивка с деца, защото е един от най-чистите в България. Подходящ е, разбира се, и за ваканция с приятели. Това е морският курорт, който пази за всекиго по нещо.

Албена е притежател на еко отличието „Blue Flag“ за чистота на морето, плажа и цялата територия. Въздухът е кристално чист и ободряващ, поради високото съдържание на кислород, което се дължи на съседството на комплекса с уникалния природен резерват „Балтата“.

Възможност за отпътуване от: София, Севлиево, Велико Търново и Шумен



ПРОГРАМА

Ден 1:

Отпътуване от София в 07.30 ч. Пристигане в кк. Албена около обяд. Настаняване в избрания хотел. Вечеря. Нощувка.

Ден 2-Ден 5

Закуска. Свободно време за плаж или допълнителни екскурзии- Дворецът и Ботаническата градина в Балчик, Мидената Ферма в с.Дълбока и Нос Калиакра.. Обяд. Вечеря. Нощувка.

Ден 6

Закуска. Свободно време. Освобождаване на стаите в хотела до 11.00ч. Отптуване за София. Пристигане късно вечерта.

Arabella Beach

Само след ден престоя ви в хотел Арабела Бийч 4* ще се превърне в любимо ви място за ваканция на брега на морето. Тук ще се насладите на приятелска атмосфера, съчетана с перфектно обслужване. Разположен на плажа и на 5 минути пеш от главната търговска улица на Албена, това е точното място за семейната ви почивка. Хотелът разполага с двойни стаи и апартаменти с гледка към Черно море или живописната паркова част на Албена. Екип от аниматори се грижи за доброто ви настроение 6 дни в седмицата .

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Албена |  Почивки - България |  Почивки - Албена |  Почивка на море 2024 - България |  Почивка на море 2024 - Албена

Избрани оферти