Начало / Почивки / Почивки - Бодрум

Почивка в Бодрум с чартър - 8 дни на All inclusive

Номер на оферта

/

87697

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет за ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ София - Бодрум - София на Balkan Holidays Air, с включени летищни такси 79 евро на възрастен/дете.
* Трансфер: летище – хотел - летище.
* 7 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.

Цената не включва

* Горивна такса.
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 8,20 евро за 8 дни.
* Допълнителни екскурзии.
* Застраховка "Отмяна на пътуване" при ЗАД Армеец.

Програма на пътуването

Този невероятно жив и динамичен елитен курорт, на залив със старинна крепост, ще ви покори с весел нощен живот, много атракции и забавления!

Чартърна програма до Бодрум с полети от София с дати на заминаване:
- 28 август
- 04, 11, 18 септември

7 нощувки на база "Всичко включено в цената" на промоционални цени от 520 евро на човек в стая с две легла (валидна за хотел Ambrosia, 3* за дата на заминаване 04.09).


Препоръчваме ви Baia Hotel Bodrum, 5*/ Ultra All Inclusive
(на снимките)

Модерният хотелски комплекс е разположен на 19 км от центъра на курорта Бодрум и на 48 км от летището, в района Къзълбурун сред красив залив. Изключително стилен хотел, с красива гледка към залива.

Пакетна цена за Baia Hotel Bodrum, 5* - от 861 евро на човек в стая с две легла.

*Цената е валидна за дата на заминаване 11.09.


Програма:

Първи ден
Програмата започва със среща на летище София и изпращане от представител на туроператора за полет до Бодрум. След пристигане на летището в Бодрум Ви очаква представителят на фирмата партньор за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотелски комплекс. В удобно за Вас време нашият представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и да Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотелски комплекс и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините.

От втори до седми ден
Ще имате удоволствието да се насладите на високия комфорт, богатата гама услуги, отличното обслужване и невероятните кулинарни изкушения - емблематични за тази дестинация. Можете да посветите престоя си на пълен релакс и удоволствията, предлагани в хотелския комплекс, или на допълнителните екскурзии по избор, които са организирани за Вас.

Осми ден
Около обяд (до 12.00 часа) предстои освобождаване на хотела. Багажът може да бъде оставен в съответното помещение за това. Свободно време и трансфер до летище Бодрум с представител на туроператора за полет до София. Завръщане в България.

* Разпределението на екскурзиите по дни подлежи на препотвърждение.
* Допълнителните екскурзии се заявяват на място.

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Бодрум |  Почивки - Турция |  Почивки - Бодрум |  Лято в чужбина - Турция |  Лято в чужбина - Бодрум

Избрани оферти