Начало / Екскурзии / Екскурзии - Рио де Жанейро

Бразилия и Аржентина: Рио де Жанейро, Водопадите Игуасу, Буенос Айрес

Номер на оферта

/

148296

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билети с Lufthansa София – Рио де Жанейро и Буенос Айрес – София, с летищни такси, включен чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 7 кг;
Полети Рио да Жанейро – Игуаси – Буенос Айрес с чекиран багаж и летищни такси;
8 нощувки с 8 закуски в хотели 4*;
Екскурзия до Корковадо;
Обиколка на старата част на Рио и качване до Захарната глава;
Посещение на бразилската страна на водопадите Игуасу;
Посещение на аржентинския национал парк Игуасу;
Панорамна обиколка на Буенос Айрес;
Входни такси по програмата;
Всички трансфери по програмата;
Медицинска застраховка с асистанс и покритие 10 000 евро;
Тур мениджър.

Цената не включва

Екскурзия до Петрополис;
Самба шоу в Рио, шоу с вечеря в Игуасу, Танго в Буенос Айрес;
Тур гид система по време на екскурзиите – 10 лв на човек, заплащат се от България;
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65г. – 15 лв;
Горивни такси
Застраховка Отмяна на пътуване - препоръчително

Програма на пътуването

Екскурзия до Бразилия и Аржентина!

С посещение и екскурзии в Рио де Жанейро и Буенос Айрес

Посещение и на водопадите Игуасу - както от бразилска, така и от аржентинска страна!

10 дни / 8 нощувки

ДАТА: 10.02.2023

ЦЕНА:
На човек в двойна стая - 5445 лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден 10.02.2023
Полет СофияМюнхен /06.10 – 07.15/ и МюнхенРио де Жанейро /12.00 – 20.05/. Посрещане и трансфер до хотела. Настаняване. Нощуване.

2 ден 11.02.2023 – Рио де Жанейро
Закуска. Днес ще разгледаме най-знаковото място в Рио де Жанейро, превърнало се в символ на Бразилия. Ще се изкачим по планината Корковадо с железница през дъждовната гора Тижука. Пътуването дава чудесна възможност да видим отблизо буйната тропическа растителност, да се насладим на живописните пейзажи, плажовете и града от основата на 40-метровата статуя на Христос. Следобедът ни е свободен за разходки из плажовете на Рио – Копакабана, Ипанема и Леме. Нощуване.

3 ден 12.02.2023 – Рио де Жанейро
Закуска. Днес ще разгледаме старата част на града – църквата Канделария от 1898 г., Операта, площад Кариока и църквата Сант Антонио от 17-и век, контрастираща на модерните сгради на Петробрас и Катедралата. Ще научим за Акведукта на Рио, построен през 18 век, свързващ старата част на града и квартал Санта Тереса. След което ще се отправим към прочутия парк Фламенго, от където ще се изкачим на върха на една от забележителностите на града – Захарната глава. Гледката е незабравима и е една от най-грандиозните в света. Вечерта ви предлагаме да се докоснем до духа на Карнавала. Ще посетим шоу, представено от опитни танцьори и артисти в превъзходни костюми и ще се потопим в ритъма на самбата и бразилския фолклор. Нощуване.

4 ден 13.02.2023 – Рио де Жанейро
Свободно време или екскурзия до Петрополис – едно живописно пътуване през областта Сера дос Оргаос. Петрополис е разположен на около 850 м височина и е бил избран за място на лятната резиденция на крал Педро I. Ще посетим Летния дворец, Катедралата, Кристалния дворец, къщата на Сантос Дюмонт, ще се разходим край старите имения и площади. Вечерта летим до Игуасу. Настаняване в хотел. Нощуване.

5 ден 14.02.2023 – Игуасу
Закуска. Водопадите Игуасу са едно от най-големите чудеса на природата в Южна Америка.
Разположени са сред субтропична гора в триъгълника Аржентина, Парагвай и Бразилия. Водопадите се разглеждат от аржентинска и бразилска страна, като гледките са много впечатляващи. Аржентинската страна е по-голяма, като тук се намира Националният парк Игуасу, през който ще обикаляме, за да видим различните водни каскади, а туристическо влакче ще ни отведе до най-внушителната част на водопада Дяволското гърло.
Нощуване.

6 ден 15.02.2023 – Игуасу
Закуска. Днес ще разгледаме водопадите от бразилската страна, където тесен мост води до основата на най-големия водопад – Дяволското гърло. След екскурзията се отправяме към летището за полет до Буенос Айрес. Пристигане и трансфер до хотела. Настаняване. Нощуване.

7 ден 16.02.2023 – Буенос Айрес
Закуска. Днес ще се запознаем с един от най-красивите латиноамерикански градове. Панорамната ни обиколка ще започне с разглеждане на площад Пласа де Майо и Каса Росада, в която се помещава правителството, Кабилдо – сградата на Кметството и Столичната катедрала, дом на Архиепископа на Буенос Айрес. Обиколката продължава през квартал Сан Телмо, работническия квартал Ла Бока със своите многоцветни къщи, Барио Норте или Северният квартал, наричан Реколета – квартала на богатите в Буенос Айрес. В гробището на Реколета е погребана Ева Дуарте, по-известна като Евита Перон. Следва Палермо с неговите паркове и градини, както и най-широкия булевард в света, Авенида 9 де Хулио (9 юли), където са Съдебната палата и прочутата Опера - театър Колон. Свободно време. Нощуване.

8 ден 17.02.2023 – Буенос Айрес
Закуска. Днес може да се разходите из Буенос Айрес или да се включите в полудневна екскурзия до Тигре. Пътувайки през северните жилищни квартали на града, ще достигнете до Сан Исидро, колониален и аристократичен район. Ще видите именията и къщите по брега на река Плата. Продължавате към Тигре, очарователен район в близост до Буенос Айрес, където има множество летни резиденции, яхт клубове и места за прекарване на свободното време на местните porte?os. Делтата на Тигре, образувана от нейните реки, потоци и множество зелени островчета е един от най-атрактивните райони за посетителите. Островите Делта в специфичния им кафяво-червен цвят са се образували от наносите и утайките донесени от река Парана. Разходка с лодка по безбройните канали на устието на Парана, между хилядите острови, изобилстващи от растителност. Връщане в хотела. Нощуване.

9 ден 18.02.2023 – Буенос Айрес
Закуска. Трансфер до летището за полет Буенос АйресФранкфурт /18.00 – 11.10/

10 ден 19.02.2023
Кацане във Франкфурт в 11.10 ч., полет ФранкфуртСофия /14.20 – 17.30/

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Цената на екскурзията е валидна при 25 платили.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 30 дни преди датата на отпътуване.
Възможно е да има промяна в летищните и горивни такси. Ще бъдете уведомени до 20 дни преди началото на екскурзията.
Възможна е промяна в полетното разписание.
За пътуване е необходим международен паспорт. Няма визи.
Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.
Агенцията предлага допълнителна застраховка Отмяна на пътуване.
Възможни са промени в дните на провеждане на екскурзиите.

За влизането в Бразилия се изисква ваксина или тест, направен 24 часа преди влизането.
За Аржентина няма изисквания.

Горивни такси:
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпанията може да начисли т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

Резервации:
При резервация се плаща 30% от стойността на екскурзията.
Пълно плащане до 20.12.2022

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

Тагове

Оферти - Бразилия |  Оферти - Рио де Жанейро |  Почивки - Бразилия |  Почивки - Рио де Жанейро |  Екзотична почивка 2024 - Бразилия |  Екзотична почивка 2024 - Рио де Жанейро

Избрани оферти