Начало / Почивки / Почивки - Момбаса

Почивка в Кения - индивидуална програма

Номер на оферта

/

233787

Дати & цени

Цената включва

*7 нощувки на брега на Индийския океан, в избрания от Вас хотел на избраната от Вас база хранене;
*Трансфер летище Момбаса – хотел в района на Диани Бийч и обратно;
*Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 20 000 евро на ЗД „Евроинс”;

Цената не включва

*Самолетен билет София – Момбаса – София. Ориентировъчна цена – 1400 лв. Цената е в зависимост от запълняемостта на полета;
*Виза за Кения – получава се на летището в Найроби (може и да се кандидатства предварително онлайн). Цена: 51 долара;
*Допълнителни екскурзии;
*Разходи от лично естество;
*Застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД „Евроинс”;
*Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години – 25 лв;
*Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години (туристи над 74г се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация);

Програма на пътуването

Почивка в Кения - всяка седмица

Индивидуално и гарантирано пътуване

Маршрут: СофияМомбасаСофия

8 дни / 7 нощувки

ПЕРИОД: 01.12.2020 - 30.06.2021

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ на човек в двойна стая:

1. Хотел Leopard Beach Resort 3* - https://www.leopardbeachresort.com/
- Закуска и вечеря - от 1450лв.
- All Inclusive - от 2040 лв.

2. Хотел Southern Palms 4* - - https://www.southernpalmskenya.com/
- Закуска и вечеря - от 1775лв.
- All Inclusive - от 2425 лв.

3. Хотел Neptun Beach Resort 4* - https://www.neptunehotels.com/en/hotels/neptune- beach-resort
- All Inclusive - от 1550лв.

=========================================================


ПОСОЧЕНАТА ЦЕНА Е НАЙ-НИСКАТА!

ЗА ЦЕНА ЗА КОНКРЕТНА ДАТА И ХОТЕЛ, ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=========================================================

ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ХОТЕЛИТЕ

Хотели в района на Диани Бийч:
Хотел Leopard Beach Resort 3* - Намира се сред тропическа градина до самия плаж Диани и предлага панорамна гледка към Индийския океан. Светлите климатизирани стаи са оборудвани със сателитна телевизия, сейф и удобства за приготвяне на чай и кафе. Всяко помещение за настаняване разполага с минибар и самостоятелна баня с безплатни тоалетни принадлежности. В Leopard Beach Resort Ви очаква селекция от ресторанти и барове. Гостите могат да се освежат в големия басейн или спа центъра.

Полупансион: закуска (шведска маса) и вечеря (шведска маса);
All Inclusive: закуска (шведска маса), обяд (шведска маса), вечеря (шведска маса). Вечеря в а-ла-карт ресторант (1 път в седмицата). Напитки – безалкохолни, вода, бира, вино, коктейли, местен алкохол (10-23ч.) кафе/чай и сладкиши, напитки от минибара (зарежда се всеки ден)

Хотел Southern Palms 4* - Хотелът е разположен в непосредствена близост до известният плаж Диани, на юг от Момбаса. Възможностите за отдих, които хотелът предлага са фитнес зала, голф игрище (в радиус от 3 км), открит басейн, масажи, детски клуб. Всички стаи са климатизирани и предлагат всички необходими удобства по европейски стандарт, включително телевизор, минибар, мрежа за комари и веранда.

Полупансион: закуска (шведска маса) и вечеря (шведска маса);
All Inclusive: закуска (шведска маса), обяд (шведска маса), вечеря (шведска маса). Вечеря в определени а-ла-карт ресторанти. Напитки – безалкохолни, вода, сокове, бира, вино, коктейли, местен алкохол (10-23:30ч.) закуски, кафе/чай и сладкиши (10:30-17:30ч.)

Хотел Neptun Beach Resort 4* - Хотелски комплекс Neptune Beach Resort се намира на плажа Диани на южния бряг и предлага открит плувен басейн с прясна вода. Стаите са разположени в традиционните бунгала със сламени покриви "макути" и предлагат балкон с изглед към градината и климатик. На разположение в комплекса са ресторант, бар, СПА център и център за водни спортове.

All Inclusive: закуска (шведска маса), обяд (шведска маса или меню по избор), вечеря (шведска маса), напитки – безалкохолни, сокове, бира, вода, вино (10-18 часа), местен алкохол (18-24 часа) закуски, кафе/чай и сладкиши.

=============================================================

ПРОГРАМА:

1-ви ден София - Момбаса
Отпътуване от София с полет на Турските авиолинии в 16:00ч. за Момбаса през Истанбул. Нощен полет до Момбаса. Пътуването може да се осъществи с предпочитана от Вас авиолиния.

2-ри ден Момбаса – Диани Бийч
Пристигане в 03:30ч. на Летище Момбаса. Трансфер до избрания хотел в курорта Диани Бийч/Укунда. Настаняване и нощувка. Закуска и започване на избраното от Вас изхранване. Време за почивка, плаж и развлечение. Възможност за допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място. Нощувка.

3-ти - 7-ми ден Диани Бийч
Закуска. Изхранване по избраната от Вас опция. Време за почивка, плаж и развлечение. Възможност за допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място. Нощувка.

8-ми ден Диани Бийч - Момбаса - София
Трансфер около 02:00ч. до летището в Момбаса. Изхранване – сух пакет. Полет на Турските авиолинии в 04:25ч. от Момбаса до София през Истанбул. Пристигане в София в 15:25ч.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Допълнителни екскурзии – заявяват се и се заплащат на място!
*Следобедна разходка с корабче в Индийския океан – приблизително 140 долара
Отпътуване следобед с традиционно местно корабче (платноходка), наречено дау. По време на плаването ще имате възможност да наблюдавате красиви пейзажи към брега на Кения, както и залеза над баобабите и палмите. След залез на корабчето ще има местна музика и танци. Връщане в хотела около 22:30ч.
*Полудневна екскурзия до Момбаса – приблизително 65 долара
Посещение на втория по големина град в КенияМомбаса. Градът е важен туристически, административен и транспортен център. Забележителностите, които предлага градът, са много и разнообразни. Архитектурата на сградите в Момбаса събира в себе си различните култури на хората, които са живели в местността. В културния център на града може да се запознаете с традиционния бит и култура на Кения. Халер Парк е друго невероятно място в Момбаса. Паркът е дом на много животински видове и може да се разходите в него по специално изградените алеи. Градът е известен и с красивите си плажове, рифове и разнообразен морски живот.
*Гмуркане около остров Уасини – приблизително 140 долара
По време на тази екскурзия ще имате възможност да се гмуркате в района на остров Уасини и неговата лагуна и ще можете да видите морската флора и фауна на кенийското крайбрежие на Индийския океан.
*Еднодневно сафари до Национален парк Цаво Изток – приблизително 210 долара
Отпътуване сутринта от избрания хотел посока един от най-старите национални паркове в Африка, Цаво Изток. По време на сафарито ще бъдете придружени от местен водач, с помощта на когото ще можете да видите някои от уникалните представители на африканската фауна: лъв, леопард, хиена, слон, жираф, биволи, антилопа, бабуини и др. Ще имате възможност да се любувате на прекрасната африканска савана. Връщане следобед в курорта.

Начин на плащане:
*Депозит 30% при резервация;
*Доплащане 70% до 60 дни преди датата на отпътуване;

Необходими документи:
*Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца от датата на пътуване;
*Пътуването е визово и с медицински изисквания за имунизации – виж полезна информация!

В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
*При наличие на повече от 60 дни преди датата на отпътуване се удържа внесения депозит;
*При по-малко от 60 дни (включително и неявяване при отпътуване) се удържа 100% от стойността на екскурзията;

Полезна информация:
*Пътуването е индивидуално, без водач от България;
*Пътуването е гарантирано и няма минимум за осъществяването му;
*Програмата не включва самолетни билети. Ориентировъчната цена на билетите е 1400 лв., но подлежи на потвърждение при резервация. Туроператорът съдейства за закупуването на билетите. За самолетните билети важат отделни условия за плащане и анулация, според авиокомпанията и избраната тарифа. Най-удобни са полетите с Турските авиолинии;
*За влизане в Кения е необходима виза, която се получава на летището в Найроби (може и предварително онлайн) – 51 долара;
*При пътуване в Кения е необходима ваксинация за жълта треска, направена предварително в България. Препоръчва се на пътуващите да се имунизират и срещу малария;
*Най-подходящ период на пътуване: ноември - април;
*Валута: Кенийски шилинг (KES). Обменът на валута следва да става само на строго определените за това места. Препоръчително е да носите у себе си долари или чекови книжки и кредитни карти. Приблизителен валутен курс: 1 лев = 66 кенийски шилинга;
Кения проявите на хомосексуализъм са забранени. Нарушенията в това отношение се наказват с дълги години затвор съгласно местното законодателство;
*За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение: 02 981 36 35;

Допълнителна информация:
*Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
*Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката се сключва в деня на извършено първо плащане на направената резервация за организирано пътуване.
*Застраховките Помощ при пътуване в чужбина и Отмяна на пътуване се сключват със ЗД „Евроинс АД”.
*Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003093/30.12.2020 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43

=========================================================


ПОСОЧЕНАТА ЦЕНА Е НАЙ-НИСКАТА!

ЗА ЦЕНА ЗА КОНКРЕТНА ДАТА И ХОТЕЛ, ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=========================================================

Тагове

Оферти - Кения |  Оферти - Момбаса |  Почивки - Кения |  Почивки - Момбаса |  Екзотична почивка 2024 - Кения |  Екзотична почивка 2024 - Момбаса

Избрани оферти