Начало / Почивки / Почивки - Тасос

Почивка в Menel The Tree House Hotel ***Limenaria - Thassos -

Номер на оферта

/

235533

Дати & цени

29 юни 2021 - 08 октомври 2021 г. - Цена от 104 лв.

Цената включва

настаняване в съответното помещение на нощувка със закуска; Осигурен е безплатен Wi-Fi интернет достъп.Безплатен паркинг.

Цената не включва

пътни разходи, обеди и вечери, лични разходи, здравна застраховка асистънс при избран от туристите застраховател с избрано от тях покритие, застраховка отмяна на пътуването- сключва се след подписване на договора за пътуване. ПСР тест в Гърция- 25 евро.

Програма на пътуването

Семейният хотел Menel се намира срещу плажа Лименария на остров Тасос и на близко разстояние пеша от ресторанти, кафенета и магазини. Разполага с тераса на покрива, оборудвана с хидромасажна вана и шезлонги.
Светлите и просторни стаи на този екологичен хотел са обзаведени с теракотени подове и дървени мебели, като разполагат със самостоятелен балкон, телевизор и хладилник. В самостоятелните бани ще намерите сешоар. Повечето от стаите предлагат изглед към Егейско море. Всички са оборудвани с матраци Cocomat. Осигурен е безплатен Wi-Fi интернет достъп.
Главният готвач на хотела приготвя закуска, състояща се от местни продукти.
Хотел Menel се намира на 22 километра от пристанище Ормос Прину и на 37 километра от столицата на Тасос и пристанището. Гостите могат да паркират безплатно на близките улици.
Двойна стая –изглед град- цена на човек в лв. на нощувка със закуска
26.09/ 10.10- 54лв.
06/06-30/06; 10/09-25/09- 81лв.
01/07-09/09-104лв
Двойна стая-изглед море – цена на човек в лв. на нощувка със закуска
26.09/ 10.10- 74лв.
06/06-30/06; 10/09-25/09- 97лв.
01/07-09/09-121лв
Минимален престой юли и август 5 нощувки
Септември -3 нощувки

• Описанието и фотографиите на хотела имат информационен характер и се базират на сведенията, предоставени от нашите гръцки, партньори.
• Туроператорът не носи отговорност за достоверността и качеството на информацията, предоставена ни от нашите гръцки партньори.
Внимание : Туроператорът си запазва правото на промени в цените и програмата, поради независещи от него причини, и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
ПСР тестове не са включени в цената и се извършват самостоятелно.
Цената на ПСР тестовете в Гърция е 25 евро.
В цената не влиза туристическа застраховка и застраховка отмяна на пътуването, които се извършват индивидуално от туристите ,според техните желания за избор на застраховател и застрахователно покритие.
При пътуване към Гърция всеки гражданин, (с изключение на шофьорите на тежкотоварните автомобили (тирове над 3.5 тона) преминаващи през всички ГКПП, осъществяващи превоз на търговски стоки), следва да има генериран QR код след попълване на Passenger Locator Form (PLF) на HTTPS://TRAVEL.GOV.GR/#/ (където подробно са описани действащите мерки, ограничения и изисквания). Компаниите предоставящи пътнически услуги (самолетни, морски, сухопътни) са длъжни да проверяват дали всеки от пътниците има QR преди качването му на борда. При липса на такъв транспортната компания носи отговорност за връщането му в родината. При влизане на гръцка територия, независимо от вида транспорт за пътуващите граждани на държавите-членки на Европейския съюз и Шенгенското пространство, на Обединеното кралство, Съединените Американски Щати, на Обединените Арабски Емирства, Албания, Япония, Ливан, Сърбия, Израел, Австралия, Нова Зеландия, Южна Корея, Тайланд, Руанда, Сингапур, Северна Македония, Черна гора, Босна и Херцеговина, Канада, Беларус, Катар, Китай, Кувейт, Украйна, Саудитска Арабия и Русия се изисква да представят
1) негативен резултат от тест по метода PCR, направен не по-рано от 72 часа от влизането в Гърция или
2) сертификат за ваксинация за коронавирус COVID-19 на английски, френски, немски, италиански, испански, руски или гръцки език, който е издаден от публичен орган и в съответствие със законодателството и да са изминали поне четиринадесет (14) дни от завършването на ваксинацията. Сертификатът за ваксинация включва името на лицето и вида и броя на дозите на ваксината.
3) пътуващите граждани, пристигащи от т. нар. зелени държави (по скалата на ЕС в тази група влиза Република България – виж HTTPS://REOPEN.EUROPA.EU/EN ) ще могат да влизат и с отрицателен бърз (антигенен) тест (до 48 часа) и на хартиен носител.
Алтернативен вариант за влизане на територията на Гърция е представянето на уверение за преболедуване или уверение за положителна диагноза [за коронавирус], поставена чрез метода PCR или чрез бърз антигенен тест, но с валидност от два до девет месеца от посочената в уверението дата на диагностициране на заболяването и при условие, че документът е издаден от:
а) държавен орган, според съответното законодателство, б) от референтна лаборатория на страната по произход или по преминаване, или от държавни или частни лаборатории на съответната държава, при условие, че частните лаборатории са сертифицирани от компетентния национален орган за сертификация, в) е на английски, френски, немски, италиански, испански или руски език и включва името и фамилията на лицето така, както са изписани в паспорта. Горните да бъдат издадени от оторизираните здравни органи или сертифицирани лаборатории.
Друг алтернативен вариант за пътуващите до Гърция е представянето на Цифров COVID-19 сертификат на ЕС, в който се съдържа информация за ваксинацията, или отрицателен резултат от направени rapid test (до 48 часа), или PCR тест (до 72 часа), или информация за преболедуване от COVID-19. Цялата тази информация трябва да бъде в сроковете посочени по-горе в таблицата, според съответния случай.
Цитираните по-горе изисквания важат и за деца след навършването на 12 години.
На всички пристигащи в Гърция ще бъдат правени PCR или rapid тестове на случаен принцип. При положителен резултат от теста, съответните лица ще бъдат поставяни под 10 дневна карантина. За ваксинирани лица с изминали най-малко 14 дни от втората доза, при положителен резултат от теста, ще бъдат поставяни под 7 дневна карантина. За неспазване на карантината глобата е 5000 евро. Изключение от изискването за PCR тест има за шофьорите на камиони, осъществяващи търговски превози.
Всички шофьори на тежкотоварни камиони, независимо от гражданството си, които пристигат от Италия в Гърция, са длъжни да представят пред компетентните органи, декларация с отрицателен резултат от self (rapid) test. На ГКПП Гръцките здравни власти правят бърз тест и на шофьорите на камиони.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Тасос |  Почивки - Гърция |  Почивки - Тасос |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Тасос

Избрани оферти