Начало / Почивки / Почивки - Хисаря

Пролетна оферта в Сана СПА 4*, Хисаря

Номер на оферта

/

237764

Дати & цени

Цената включва

Цената е на човек и включва:

- Нощувка със закуска;
- Ползване на: Финландска сауна, инфраред сауна, солна сауна, парна баня, топла релакс пейка, ледено ведро, леден фонтан, помещение за студена водна мъгла, вътрешен и външен (сезонен) минерален басейн, външно джакузи с минерална вода, шезлонг зона, релакс зона;
- Интернет, сейф, паркинг;
- Туристическа такса, застраховка, ДДС.

Програма на пътуването

Период на валидност: 18.04 – 01.05.2023

Цена на човек на вечер в дни неделя-четвъртък:
В двойна стандартна стая: 74 лв.
В двойна стая супериор: 79 лв.
В двойна стая делукс: 87 лв.

Цена на човек на вечер в уикенд /петък и събота/:
В двойна стандартна стая: 85 лв.
В двойна стая супериор: 90 лв.
В двойна стая делукс: 98 лв.
*Минимален престой в уикенд: 2 нощувки


Дете до 12 ненанвършени години на допълнително легло: БЕЗПЛАТНО, но се доплаща ползването на хавлиени кърпи и халати - 3 лева за халат и 1 лев за кърпа.
При настаняване на възрастен над 12 години на допълнително легло - цената не се променя, но допълнително се заявяват кърпа и халат.
Допълнително възрастен във всеки тип стая без апартамент: 34 лева за дните неделя-четвъртък / 39 лева за уикенд (петък и събота) на вечер

Цените не са валидни по време на национални и официални празници при изготвени специални пакетни предложения за съответния период.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================
Сана Спа хотел е целогодишен четиризвезден СПА хотел разположен в обявения за "Най–зелен град на България" - Хисаря, намиращ се на 160 км. от столицата и само на 42 км. от град Пловдив.
Хотелът е в непосредствена близост до градския парк, както и до римската стена от времето на античен Диоклецианополис, която по своята запазеност и архитектурата се нарежда сред първите археологически обекти в Европа.
Две трети от терена на хотела са заети от богато озеленена градина в която са разположени игрище за тенис, волейбол и за мини футбол, външен сезонен минерален басейн с плажна част, детска площадка, хидромасажно джакузи с топла минерална вода и шезлонг зона към него. Изключителното местоположение на Сана Спа Хотел предлага възможност както за разходка и релакс сред природата, така и за туризъм, а многобройните ползи от хисарската минералната вода създават превъзходни условия за една здравословна почивка.
Спа център "Тайните на Ливия" и водните площи на хотела са изцяло захранени с минерална вода от извор "Чаир Баня". Водите извлечени от него и грижливо съхранени от нас са с доказани подмладяващи и лечебни свойства. Модерният и простиращ се на повече от над 2000 квадратни метра Спа център "Тайните на Ливия" предлага богат асортимент от разкрасителни и оздравителни процедури с минерална вода, етерични масла и висококачествена козметика.
Sana Spa Hotel разполага с 56 помещения – Единични и Двойни стандартни стаи, Супериор и Делукс помещения, Студиа и Апартаменти, които предоставят всички необходими удобства за комфорта на своите гости.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Хисаря |  Почивки - България |  Почивки - Хисаря |  Спа почивка 2024 - България |  Спа почивка 2024 - Хисаря

Избрани оферти