Начало / Почивки / Почивки - Хисаря

Пакет пролетна ваканция в хотел Аугуста 3* - Хисаря

Номер на оферта

/

234941

Дати & цени

Цената включва

4 нощувки, съответното изхранване, туристическа застраховка, туристически данък, 9% ДДС.
Безплатно ползване на: вътрешен басейн с детска водна пързалка, детски басейн, джакузи – всички с минерална вода (само с плувни шапки), фитнес, сауна, стая за релакс, солна стая (до 30 мин. престой дневно), Wi-Fi на територията на хотела, паркинг (до изчерпване на наличните паркоместа).

Програма на пътуването

Офертата е валидна за настаняване в периода 02.04 - 10.04.2021 (включително):

Пакет 4 нощувки със закуски на човек:
- 189 лв. в двойна или тройна стая;
- 208 лв. във фамилна стая (при 3-ма възрастни).

Пакет 4 нощувки със закуски и вечери на човек:
- 296 лв. в двойна или тройна стая;
- 315 лв. във фамилна стая (при 3-ма възрастни).


Деца до 5 г. се настаняват безплатно в стаята на родителите си, но не ползват услуги и легло. Детско легло (кошара) - 10 лв. на вечер.


Настаняване – след 14:00 ч. Освобождаване – до 12:00 ч.
При възможност: късно освобождаване до 17:00 ч. / ранно настаняване от 08:00 ч.: + 50 % от цената на нощувката.

Политика за хранене: закуската, включена в цената ще се сервира във вид на сет-меню (или на бюфет, но без възможност за самообслужване). Вечерята е на сет-меню без включени напитки при до 50 човека, или на бюфет без включени напитки при повече от 50 човека. Вечерята на бюфет се осъществява без възможност за самообслужване, съгласно Заповедите на МЗ и Указанията на МТ за функциониране на МН и ЗХР в условията на опасност от заразяване с COVID-19 в България.

Спа хотел Аугуста се намира в Хисаря, до централния парк с археологически забележителности. Разполага с целогодишен закрит басейн, хидромасажна вана, детски басейн и пързалка с минерална вода. Има също и сезонен открит басейн с мокър бар, детски басейн, шезлонги и чадъри. Осигурен е безплатен WiFi.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Хисаря |  Почивки - България |  Почивки - Хисаря |  Пролет 2024 - България |  Пролет 2024 - Хисаря

Избрани оферти