Начало / Почивки / Почивки - Анталия

Спа почивка в Анталия - на топло през зимата - самолет

Номер на оферта

/

237078

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билети с летищни такси и 20 кг чекиран багаж;
4 нощувки на база All inclusive в хотел Sherwood Exclusive Lara 5*;
Латино парти;
Трансфери летище – хотел – летище;
Медицинска застраховка с покритие 10000 евро, с покритие за Ковид;
Тур мениджър от агенцията.

Цената не включва

Полудневна екскурзия до Анталия – 50 лв.
Полудневна екскурзия до Сиде – 75 лв.
Целодневна екскурзия до Демре и Мира – 110 лв.

Програма на пътуването

Каним ви на топло през зимата в слънчева Анталия

5 дни / 4 нощувки

ДАТА: 09.02 – 13.02.2022

-Луксозен 5* хотел в Лара, на брега на морето
-Страхотно латино парти с карибски бенд и напитки без лимит
-Луксозно настаняване
-24 часа Ultra all inclusive
-Топъл басейн и СПА център
-Интересни екскурзии
-Директен чартърен полет

Цена на човек в двойна стая: 895 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден 09.02.2022
Около обяд ще се съберем на летище София, откъдето ще летим с чартърен полет до Анталия. След час и половина ще бъдем в слънчева Анталия и ще се отправим към Лара, само на 10 км от летището, където се намира нашия хотел. След като се настаним ще имате достатъчно време преди вечеря, за да се запознаете с хотела или да се разходите в околния курорт.

2 ден 10.02.2022
Закуска. Днес може да се отпуснете в СПА центъра, за да се отдадете на заслужена почивка или да дойдете с нас на екскурзия до Сиде. След обяд ще отпътуваме към стария център на Сиде, чиято история започва още през 8 век пр.Хр. Преживял атаки на араби, венецианци, геноезки пирати и кръстоносци, градът впечатлява с много археологически обекти, запазени и до днес: Римския театър, в който са се представяли гладиаторски борби пред хиляди зрители, колоните от храма на Аполон от 150 г., покровителя на града и Нимфеума – монументален фонтан от 2 век. Ние буквално ще ходим върху историята, движейки се по стъклените подови конструкции, които разкриват останки от сгради, а понякога и някоя мързелива котка, полегнала на сянка. Ще имаме време и за чаша ароматно турско кафе на крайбрежната улица, която е осеяна с приятни барове и ресторанти.

3 ден 11.02.2022
Закуска. Свободен ден за почивка или екскурзия до Демре - Мира.
Историкът Страбон описва през 1 век пр.Хр. Мира, като столица на Ликийската федерация и един от най-големите градове на Средиземно море. До 14 век тя упражнява безпрецедентно влияние върху целия регион. Градът е бил считан като един от важните центрове на Християнството, както и място, където пред 4 век е проповядвал епископ Николас от Патара, известен в ортодоксалната традиция като Сейнт Николас или Санта Клаус. Всяка година на 6 декември хора от цял свят идват в Демре, за да отбележат деня на светията, който днес се е превърнал в най-чаканият гост от всички деца в Коледната нощ. Ние ще посетим църквата с неговия саркофаг от 4 век, която е главната атракция в града. Ще се разходим до римския театър от 2 век, който е поемал нам 10 000 души и ще видим една от най-големите забележителности в района - ликийските скални гробници от 4 век пр.Хр.

4 ден 12.02.2022
След закуска ви предлагаме полудневна екскурзия да Анталия. Само на няколко километра от нас се намира Калейджи – стария град на Анталия, обграден някога от крепостни стени. Тук има сгради от римския, византийския, селджукския и отоманския период. Много от традиционните турски домове от 18 и 19 век са превърнати в кокетни кафенета, бутикови хотели и магазинчета, предлагащи занаятчийски произведения и сувенири. Ще видим арката на Адриан от 130 г., построена за да увековечи посещението на императора, останките от джамията Кесик Минаре, строена като римски храм, превърнат по-късно във византийска църква, а през 13 век в джамия. После ще се спуснем до старото пристанище по каменните стъпала, построени от венецианците, които се контролирали района през 15 век. Римския порт е посрещал кораби от 2 век преди Хр. чак до края на 20 век, когато се построява нов. Сега от тук тръгват туристически корабчета и яхти за малки обиколки.
Ще се приберем за обяд, а после ще имаме време за почивка, за да се подготвим за нашето специално прати.

След вечеря за нас е запазена балната зала на хотела. Поканили сме музиканти от Куба, които ще възпламенят нощта. Дрес кодът е латино, напитките са без лимит, а изненадите…те предстоят.

5 ден 13.02.2022
След закуска ще стегнем багажа и ще се отправим към летището за полет АнталияСофия.

=============================================================

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА

Sherwood Exclusive Lara 5* се намира в един от най-добрите курорти в Турция, само на 10 км от летището. Разположен е на площ от 33000 м2 и е основно реновиран през 2020 г. Стаите са луксозно обзаведени, с площ от 29 м2, разполагат с климатик, мини бар, кана за топла вода, интернет, сейф, смарт ТВ, сешоар в банята, балкон. В стаите има 1 двойно или 2 единични легла + 1 допълнително легло или диван. Максимално настаняване 2 ма + 2 деца или 3-ма + 1 едно дете.

Ultra All inclusive включва:

Основен ресторант със шведска маса за закуска, късна закуска, обяд и вечеря.
Нощен бюфет със закуски от 21.00 до 07.00 ч.
3 бара / единият работи 24 часа / и сладкарница.
Алкохолни и безалкохолни напитки без лимит в ресторантите и баровете.
Външен отопляем басейн, вътрешен отопляем басейн, сауна, турска баня, фитнес, тенис корт и оборудване, мини голф, тенис на маса, дартс, безжичен интернет, детски клуб.
https://sherwoodhotels.com.tr

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Услуги срещу заплащане в хотела:
3 ала карт ресторанта с турска, италианска и монголска кухня - заплаща се 10 евро такса резервация; масажи, билярд, боулинг, козметичен център, рум сървиз.

Резервации:
150 лв. на човек при резервация.
Пълно плащане до 25.01.2022

=============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Анталия |  Почивки - Турция |  Почивки - Анталия |  Спа почивка 2024 - Турция |  Спа почивка 2024 - Анталия

Избрани оферти