Начало / Почивки / Почивки - Хисаря

Специална оферта през седмицата в Аугуста СПА 3*, Хисаря

Номер на оферта

/

232604

Дати & цени

Цената включва

Цените включват: нощувка със закуска, туристическа застраховка, туристически данък, 9% ДДС.
- вътрешен басейн, външен сезонен басейн, детски басейн, джакузи – всички с минерална вода, шезлонг и чадър (само на открития басейн), фитнес, сауна, стая за релакс, солна стая (до 30 мин. престой дневно), Wi-Fi на територията на хотела, паркинг (до изчерпване на наличните паркоместа).

Програма на пътуването

Специална оферта при престой от 2 и повече нощувки в дните от неделя до четвъртък включително в периода от 01.08.2020 г. до 30.09.2020 г.

Цена на помещение на вечер:

Двойна стая: 95 лв.
Тройна стая: 142 лв.
Фамилна стая (наем до 3 човека): 156 лв.
Едностаен апартамент (наем до 2 човека): 153 лв.


Политика за хранене: закуската, включена в цената ще се сервира във вид на сет-меню, съгласно Указанията на МТ за фунциониране на МН и ЗХР в условията на опастност от заразяване с COVID-19 в България.

Деца до 5 г. се настаняват безплатно в стаята на родителите и не ползват легло и услуги. Детско легло (кошарка) – 10,00 лв. на вечер.

**Офертата не е валидна по време на национални празници (04-06.09 включ.)

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Спа хотел Аугуста се намира в Хисаря, до централния парк с археологически забележителности. Разполага с целогодишен закрит басейн, хидромасажна вана, детски басейн и пързалка с минерална вода. Има също и сезонен открит басейн с мокър бар, детски басейн, шезлонги и чадъри. Осигурен е безплатен WiFi.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Хисаря |  Почивки - България |  Почивки - Хисаря |  Спа почивка 2024 - България |  Спа почивка 2024 - Хисаря

Избрани оферти