Начало / Почивки / Почивки - Парачин

Уикенд в Парачин, Сърбия, хотел „Petrus“***

Номер на оферта

/

236565

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт с комфортен автобус, лицензиран за международни пътувания
- 1 нощувкa със закуска в хотел „Petrus“*** в Парачин
- 1 вечеря с жива музика и неограничена консумация на напитки
- Водач от агенцията

Цената не включва

- Медицинска застраховка за периода на пътуване с покритие 10 000 евро, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗА COVID-19, към ЗК Алианц Травел: 2 лева на ден /заявява се и се заплаща предварително от България/
- Лични разходи
- Застраховка "Отмяна на пътуване". При направена такава, при който и да е застраховател, агенцията не носи отговорност и не възстановява стойността на застраховката при отмяна на екскурзията

Програма на пътуването

Ако искате да усетите очарованието на традиционното балканско гостоприемство, сръбската кухня с жива музика и богата програма, хотел Петрус в Парачин е точното място за Вас!
Той комбинира сръбското гостоприемство с европейските стандарти в обслужването. Предлага отлично местоположение и най-добро съотношение цена-качество.

ДАТА: 01.01.2022 / събота и неделя

2 дни/1 нощувка

ЦЕНИ:
- Възрастен в двойна и тройна стая: 129 лв.
- Доплащане за единична стая: 50 лв.
- Дете до 12 г, настанено с двама възрастни: 99 лв.
- Отстъпка при пътуване със собствен транспорт: 25 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден София - Парачин
Отпътуване от София в 08.00 часа. Пътуване по маршрут: СофияПиротНиш – Парачин. Пристигане в Парачин около обяд. Парачин е тих и спокоен град в Поморавски окръг, разположен е в долината на река Велика Морава, а през самия Парачин минава нейният приток р. Църница. Настаняване в хотел Petrus, разположен в идеалния център на града. Сградата на хотела е с особено впечатляваща архитектура от времето на бивша Югославия и е символ на град Парачин. Днес всички стаи са обновени, но с класически елементи, напомнящи 80-те години на миналия век. Вечеря на меню с жива музика и включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

2 ден Парачин - София
Късна закуска до 10.30 ч. Свободно време за самостоятелна разходка в Парачин. Отпътуване за България. Попътна спирка в манастир Раваница, построен между 1375 и 1377 година от княз Лазар. Това е изключително почитано от сърбите място, защото в църквата към манастира се пазят мощите на канонизирания като светец сръбски княз. Манастирът е и важно звено в историята на българо-сръбските духовни връзки през Средновековието. В него в края на 14 век се установява нашият отшелник и исихаст Ромил Видински. Продължаваме към София. Пристигане вечерта.

===========================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Условия за резеравции:
- Депозит: 30% от цената при записване
- Доплащане: до 21 дни преди датата на заминаване

- Необходими документи: Лична карта или международен паспорт
- За деца до 18 г.: международен паспорт, нотариално заверена родителска декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, Копие от акта за раждане, Копие от страницата със снимката в паспорта
- Медицински изисквания: изясняват се 10 дни преди отпътуване, в зависимост от здравната обстановка в България и държавата на пристигане.
- Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
- Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата и ТО не носи отговорност при евентуалната им промяна. Туристите заплащат актуалните входни такси за туристическите обекти към момента на пътуването.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Парачин |  Почивки - Сърбия |  Почивки - Парачин |  Уикенд почивка - Сърбия |  Уикенд почивка - Парачин

Избрани оферти