Начало / Почивки / Почивки - Правец

Уикенд в RIU Pravets Golf & SPA Resort

Номер на оферта

/

232151

Дати & цени

Цената включва

Цената е за двама, валидна при настаняване в двойна стая изглед планина и включва – една нощувка, валидна в уикендите през от 04.06 до 15.09. 2020г. на база полупансион – закуска и вечеря; безплатно ползване на басейн, фитнес, и термална зона на SPA центъра;
интернет, паркинг; такси.
Специални комплименти за всеки гост:
Голф пакет за начинаещи
Включва: необходимата екипировка; урок с професионален голф инструктор /15мин. /; кошница с 50 голф топки;
Боулинг игра за всеки гост - еднократно на престой;
Услугите са комплимент съобразно работното време на съоръженията.
Безплатна анимация за деца и възрастни
Безплатно настаняване на деца до 10 години в стаята на родителите

Програма на пътуването

RIU Pravets Golf & SPA Resort е разположен на 50 км. от гр. София на брега на езеро.
СПА Центърът на хотела разполага с 25-метров отопляем закрит басейн (26 ° C) с отделен детски басейн (28 ° C). Уелнес и СПА центърът е разположен на площ от 3000 кв. м. Предлага широка гама услуги, фитнес и спортен салон, парни бани и сауни. СПА-Центърът разполага с огромен набор от съоръжения и процедури, сред които – Солена Вана, Билкова Вана, Ледена стая, Руска баня, Арома-Сауна, Пещерна-Сауна, Био-Сауна, Лаукониум, Тепидариум, Тематични Душове, уникален Балнео- и Таласо-терапевтичен център, Масажен център – класически и екзотични масажи, Джакузи, ултрамодерен Фитнес център - Technogym и голяма зона за релаксация.
В комплекса може не само да се играе голф на игрище с 18 дупки, но и на тенис на корт или да се тренира във фитнес центъра с панорамна гледка към закрития басейн на комплекса. Голф академията на RIU Pravets Resort организира различни индивидуални и групови обучения по голф.
Откритият плувен басейн с полу-олимпийски размери е между хотела и боулинг клуба.

Допълнителна информация

Двойната стая в хотела разполага с две редовни легла и разтегателен диван за един човек. В стаята има възможност за поставяне на бебешка кошарка. Деца от 0 до 9.99г. се настаняват безплатно Бебешка кошара е подходяща за деца до 2 годишна възраст При двама пълноплащащи: Възрастен настанен на разтегателен диван с двама пълноплащащи възрастни- доплащане -90лв. при 1 нощувка; 70 лв на нощувка при 2 нощувки; Дете от 9.99 до 11.99г.- доплащане 35лв. на нощувка при 1 и при 2 нощувки При един пълноплащащ: Доплащане за деца от 9.99г. до 11.99г.- 35лв. на дете при 1 и при 2 нощувки Офертата е валидна за дните петък и събота в периода 04.06 - 15.09.2020г.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Правец |  Почивки - България |  Почивки - Правец |  Лято в България - България |  Лято в България - Правец

Избрани оферти