Начало / Почивки / Почивки - Варадеро

ВАРАДЕРО - почивка

Номер на оферта

/

234568

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ СОФИЯ – МАДРИД – СОФИЯ С ВКЛЮЧЕНИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
САМОЛЕТЕН БИЛЕТ МАДРИД – ХАВАНА – МАДРИД С ВКЛЮЧЕНИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
1 БР. РЪЧЕН БАГАЖ;
1 БР. ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 20 КГ;
7 НОЩУВКИ НА БАЗА ALL INCLUSIVE В ИЗБРАНИЯ ОТ КЛИЕНТА ХОТЕЛ ВЪВ ВАРАДЕРО;
ТРАНСФЕРИТЕ: ЛЕТИЩЕ ХАВАНА – ХОТЕЛ; ХОТЕЛ – ЛЕТИЩЕ ХАВАНА;
ТАКСА ЗА КУБИНСКА ВИЗА.

Цената не включва

2 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ХОТЕЛ В МАДРИД, В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА ИЛИ В БЛИЗОСТ ДО ЛЕТИЩЕТО (ПО ИЗБОР НА КЛИЕНТА);
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ И АТРАКЦИИ;
ТРАНСФЕРИТЕ: ЛЕТИЩЕ МАДРИД - ХОТЕЛ И ХОТЕЛ - ЛЕТИЩЕ МАДРИД;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА С ОБЩО ПОКРИТИЕ 10 000 ЕВРО. (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН).

Програма на пътуването

ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от София. Пристигане в Мадрид. Ако полета от София е следобед се налага нощувка в Мадрид, в центъра на града или в близост до летището (по избор на клиента и срещу допълнително заплащане). При полет от София рано сутринта, нощувка в Мадрид не е необходима и още същия ден може да се излети за Куба, тъй като чартърния полет за Хавана е в късния следобед. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел (по избор на клиента). Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - СЕДМИ ДЕН - Нощувки на база „аll inclusive” в избрания от клиента хотел във Варадеро. Възможност за участие във факултативни екскурзии на място.

ОСМИ ДЕН - Закуска. Целодневно ползване услугите на комплекса. В късния следобед - трансфер до летището в Хавана. Вечерта полет ХаванаМадрид. Пристигане в Мадрид на следващия ден преди обяд.

ДЕВЕТИ ДЕН - Полет от Мадрид за София или по желание нощувка в Мадрид, в центъра на града или в близост до летището (по избор на клиента и срещу допълнително заплащане).

Цена на човек, настанен в стандартна двойна стая, на база "All Inclusive", според периода на отпътуване:
Tuxpan 4* - от 1 999 лв.
Occidental Arenas Blancas 4* - от 2 339 лв.
Roc Varadero 4* - 2 359 лв.
Melia Peninsula Varadero 5* - от 2 429 лв.
Valentin et Patriarca Varadero 5* - 2 465 лв.
Roc Arenas Doradas 4* - 2 499 лв.
Iberostar Tainos 4* - от 2 535 лв.
Iberostar Bella Costa 4* - от 2 665 лв.

Допълнителни екскурзии и атракции:
целодневна екскурзия до о-в Кайо Ларго с катамаран, обяд и напитки – тръгване от Хавана – 185 евро на човек/ тръгване от Варадеро – 225 евро. Екскурзията завършва със завръщане във Варадеро т.е. тя трябва да се направи, когато сте във Варадеро или последния ден във Хавана;
целодневна екскурзия от Хавана с включен обяд с напитки до националния парк Cienaga de Zapata; спирка в зоологическа градина във Finca Fiesta Campesina; посещение на ферма за крокодили в Guamma; посещение на индианско селище Aldea Taina – 75 евро на човек;
вечеря с напитки в прочутото кабаре Тропикана – 65 евро на човек.

Необходими документи за виза са: международен паспорт, валиден минимум 6 месеца от датата на връщане; копие от самолетната резервация и ваучера за хотелско настаняване.

Covid – 19 режим за пътувания до Куба при полет с прекачване в Мадрид/Испания:
Към днешна дата /15.01.2021/ за влизане в Испания от България е необходим отрицателен PCR-тест направен 72 часа преди влизане в страната. Всички пътуващи за Испания от България и Куба е необходимо да имат QR код, генериран 48 часа преди пристигането в страната. Туроператорът може да Ви съдейства, при предоставяне на необходимите данни от Ваша страна.

Към днешна дата /15.01.2021/ за влизане в Куба е необходим отрицателен PCR- тест направен 72 часа преди влизане в страната. Препоръчително е да имате поне 2 хартиени копия. При пристигане в страната властите имат право да направят допълнителен тест, като цената на самия тест не се заплаща от пътуващите.

Забележка:
Информацията е актуална към 15.01.2021 г. Мерките и режима на достъп до страните се променя непрекъснато. При резервация тази информация своевременно се уточнява и актуализира.

Тагове

Оферти - Куба |  Оферти - Варадеро |  Почивки - Куба |  Почивки - Варадеро |  Екзотична почивка 2024 - Куба |  Екзотична почивка 2024 - Варадеро

Избрани оферти