Начало / Статии / Статии - Турция

5 летни дестинации за почитателите на all inclusive почивките

Автор

/

All inclusive почивките не са за всеки. Те са за тези, които не искат да мислят за това кога, къде и какво ще ядат. За тези, които имат нужда да си поемат дълбоко въздух и в продължение на седмица или две да не правят абсолютно нищо. Но също и за тези, които обичат да комбинират плажа с допълнителни екскурзии. 

Ако предпочитате удобството на all inclusive почивките, вижте пет от най-добрите дестинации за такива през предстоящото лято! 

Тунис

Снимка: iStock by Getty Images

Тунис е една от най-достъпните all inclusive дестинации, които предлагат едновременно екзотика и добри условия в хотелите за съвършена лятна почивка. Освен до чудесните плажове на средиземноморското крайбрежие, в Тунис имате достъп до пустинни пейзажи, римски и картагенски останки, бедуински селища, цветни арабски пазари и дори снимачни площадки от “Междузвездни войни”. 

Вижте най-добрите оферти за all inclusive почивка в Тунис!

Мармарис

Снимка: iStock by Getty Images

Мармарис е един от синонимите на all inclusive почивката още откакто тя се предлага в България. Курортният град е символ на забавлението, хубавите плажове, водните забавления, вкусната храна и разнообразните допълнителни екскурзии и занимания. Градът е обичан и от богатите - в разгара на лятото в пристанището на Мармарис се събират хиляди лодки и яхти. В Мармарис могат да се практикуват различни водни спортове, има няколко планински маршрута, по които може да се разходите, както и много възможности за екскурзии из крайбрежните селца. 

Вижте най-добрите оферти за all inclusive почивка в Мармарис!

Анталия

Снимка: iStock by Getty Images

По брега на Анталия има безброй плажове, които да задоволят и най-големите изисквания на туристите. Тук ще намерите множество висококатегорийни хотели и ресторанти с невероятна храна и невероятен персонал. Тези, които искат да разнообразят традиционната почивка на плажа, могат да се отдадат на културен туризъм  с екскурзии до останките от античните градове и другите красиви места в района. Самата Анталия пък е свеж микс от традиционно градче със старинна част и модерен курортен град.

Вижте най-добрите оферти за all inclusive почивка в Анталия!

Хургада

Снимка: iStock by Getty Images

Хургада е място, специално създадено за туристите, като крайбрежието, покрито със златист пясък, предлага пълна гама плажове за всеки вкус - има плажни барове, плажове само за възрастни, плажове с аквапаркове. Голяма част от крайбрежието е усвоено от хотелските комплекси и плажовете са частни, само за гостите на хотела, което ги прави сигурни и спокойни. Тук времето е сухо, а морската вода е спокойна почти целогодишно, което прави Хургада любимо място за почитателите на гмуркането и шнорхелинга.

Вижте най-добрите оферти за all inclusive почивка в Хургада! 

Шарм ел-Шейх

Шарм ел-Шейх е другото райско ъгълче от Египет, което предлага дори още по-богато гмуркане от Хургада. Тук ще можете да видите стотици видове морски обитатели, коралови рифове и останки от корабокрушения на дъното на Червено море. В курорта има близо 100 хотелски комплекса и аквапарк - изборът на места за настаняване е наистина голям. 

Вижте най-добрите оферти за all inclusive почивка в Шарм ел-Шейх!

>
05 юни 2023 г.

Тагове

любопитно

плажове

полезно

романтични места

All Inclusive

новини

лято

пътуване

Пътуване и Ковид

Забележителности наоколо

Избрани оферти