Най-търсените дестинации в Google през 2017 г.

Кои са най-популярните дестинации за пътуване през 2017 г. и какво да очакваме през 2018 г.?

Ако има някой или нещо, което знае какво се търси, това е Google. Всяка година компанията обявява най-популярните ключови думи, изписвани в търсачката.

Ако искаш да си на най-горещите локации по света през 2018 г., виж кои са местата, които най-много хора са проучвали през изминалите 12 месеца.

1. Лас Вегас

2. Барселона

3. Мъртъл Бийч

4. Аспен

5. Пунта Кана

6. Малдивите

7. Търкс и Кайкос

8. Бали

9. Канкун

10. Бермуда

Забелязва се превес на дестинации в и около САЩ заради огромния пазар, който американците представляват. Екзотичните островни локации доминират, а от историческите и културни дестинации се е прокраднала само Барселона в Испания. 

На българския пазар ние ще запомним 2017 г. с възраждането на няколко позабравени дестинации като Египет, Турция и Тунис. Луксозните почивки на далечни острови като Малдивите, Сейшелите и Мавриций запазват високото си търсене, според данни на NasamNatam.com. 

Макар и с малко забавяне, световните тенденции намират почитатели и в България, като например сравнително новата идея за предсватбено пътешествие, създадено като пауза насред напрегнатата подготовка, в която двойките се съсредоточават преди най-важния си ден. 

Дата: 14 декември 2017 г.
4.5/5, 37245 гласа
Забележителности около Бали