Полезни източници за пътуване по време на Covid-19

Нова година в Европа - Най-добрите оферти за пътуване!

Ако си мечтаете за вълнуващо посрещане на Нова година, Европа има безкрайни възможности. Кажете си наздраве в полунощ в Монте Карло, с гледка към Айфеловата кула, с танцова стъпка и сангрия в ръка в Испания... тези и още много идеи в нашите предложения с най-добрите оферти за Нова година в Европа:

Нова година в Лондон

Опознайте Лондон и посрещнете Новата година на брега на река Темза, където традиционно всички се събират, за да наблюдават празничната заря в полунощ.

>>> ВИЖ ОФЕРТИТЕ ЗА НОВА ГОДИНА В ЛОНДОН >>>

***

Нова година в Рим

Рим е любима новогодишна дестинация, защото градът обикновено предлага градуси много над нулата, плюс еуфоричната атмосфера на италианската столица.

>>> ВИЖ ОФЕРТИТЕ ЗА НОВА ГОДИНА В РИМ >>>

***

Нова година в Испания

Посрещнете Нова година в цветна Испания, където сняг едва ли ще има, но испанците празнуват с много настроение и страст. Независимо дали ще изберете да празнувате на площад в Барселона, Мадрид или Валенсия, или пък ще предпочетете някой от крайбрежните курорти Коста дел Сол или Коста де ла Лус, фиестата с танци и сангрия до зори е гарантирана!

>>> ВИЖ ОФЕРТИТЕ ЗА НОВА ГОДИНА В ИСПАНИЯ >>>

***

Нова година в Париж

Градът на светлината е пълно въплъщение на името си на Нова година. Да си кажете наздраве в полунощ с гледка към Айфеловата кула – безценно!

>>> ВИЖ ОФЕРТИТЕ ЗА НОВА ГОДИНА В ПАРИЖ >>>

***

Нова година в Монако, Френската и Италианската Лигурска Ривиера

Нова година по Лигурското крайбрежие с неговите красиви плажове и невероятна атмосфера. В полунощ ще бъдете част от невероятната атмосфера на площада пред казиното в Монте Карло.

>>> РАГЛЕДАЙ ОФЕРТИТЕ >>>

***

Нова година във Виена

Виена през зимата е като излязла от приказка на Андерсен. Бъдете в града на изкуството и живата младежка култура точно в полунощ, а за разширяване на хоризонтите, може да се отбиете и до Братислава.

>>> ВИЖ ОФЕРТИТЕ ЗА НОВА ГОДИНА ВЪВ ВИЕНА >>>

 

Снимки: Thinkstock/Gulliver

Дата: 25 октомври 2018 г.
4/5, 5819 гласа
Забележителности около Виена