Начало / Статии / Статии - Австрия

Почивни дни около 22 септември – 9 идеи за екскурзии в Европа

Автор

/

Да си кажем истината, 20 дни платен годишен отпуск просто не стигат. Затова и всеки допълнителен ден, особено такъв, закачен за уикенда, се оползотворява по най-добрия възможен начин – с пътуване.

Тази година около 22 септемри се събират три почивни дни – петък, събота и неделя, идеални за кратка екскурзия в Европа.

Ето няколко страхотни оферти за екскурзии, които особено ще ти харесат, ако обичаш да скиташ из нови места със или без водач, но винаги с откривателски нюх в куфара:

Екскурзия 4 или 5 дни до Рим

Открий Вечния град в собствено темпо, възползвай се от страхотната цена за самолетни билети + хотел и застраховка. От 480 лв. за 4 дни от 22 септември (а за 6 септември цената е от 390 лв.!) Подробна оферта. Ако искате да останете повече, цената е от 560 лв. за 5 дни (подробна оферта). Има и вариант с 4-звезден хотел + водач, защото човек понякога има нужда от малко повече лукс в живота си (подробна оферта).

Виж Неапол за 5 дни

Стара поговорка гласи, че в Италия се ходи поне веднъж годишно, ако искаш да ти въври на късмет... или нещо подобно. Запомнихме само частта с Италия веднъж годишно. И за Неапол много неща са казани, но по-добре да го видите лично. Цените започват от 630 лв., а ако изберет почивните дни около 6 септември са още по-ниски – от 550 лв. Подробна оферта.

5 дни в Париж винаги е добра идея

Колкото и да си видял от Париж, никога не стига. Започвай деня си с bonjour!” и казвай „merci” с френско „р“. Самолетен билет + хотел 2 звезди за 4 нощувки със закуски от 690 лв. Подробна оферта. Ако искаш нещо по-така, избери офертата с 3 нощувки в 4-звезден хотел + водач – от 840 лв. Подробна оферта.

Удари го на живот и изкуство в Мадрид

Защото там има и от двете по много. Ако обичаш сам да редиш маршрутите си и нямаш нужда от водач, това пътуване е за теб – 3 нощувки със закуски в хотел 3* + самолетни билети от 630 лв. Подробна оферта. За по-луксозен вариант и водач, 3 нощувки в 4-звезден хотел са от 890 лв. Подробна оферта.

Бари и вълшебствата на Южна Италия

Всеки, който е бил в Южна Италия, знае какви чудеса има в Бари и района. Септември в чудесен момент да посетиш тази част на Ботуша, защото слънцето не е толкова немилостиво. Самолетен билет + 3 нощувки в Бари от 640 лв. Подробна оферта.

Флоренция е прекрасна във всеки сезон

През септември най-вече, когато природата започва да сменя нюансите си в тона на покривите на Флоренция. Полет до Пиза и 4 нощувки със закуски във Флоренция от 850 лв. Подробна оферта.

Барселона ще ти открадне сърцето

Най-големият джебчия е самата Барселона, която, докато се усетиш, ще ти открадне сърцето. Полет и 3 нощувки със закуски в 4-звезден хотел от 990 лв. (с включен водач). Подробна оферта.

Виена е класика

Виенска кифла с чаша виенско кафе – чудесна идея за събота сутрин, особено ако си в приказната Виена. Самолетни билети + 3 нощувки със закуски са от 790 лв. Подробна оферта.

Кралица Будапеща

Величествената Будапеща с гордост се нарича столица на Дунава. Ако още не си я разгледал или искаш да се върнеш, ето ти чудесен повод. Екскурзия с водач, включен самолетен билет и 3 нощувки със закуски в 4-звезден хотел е от 740 лв. на човек. Подробна оферта.

07 август 2017 г.

Тагове

евтино пътуване

дълъг уикенд

Забележителности наоколо

Избрани оферти