Вила Виктория, с. Велика

Вила Виктория, с. Велика
Категория:
Велика
0889919507
Вила Виктория предлага шест стаи за настаняване – една тройна и пет двойни. Стаите са напълно обзаведени, чисти, комфортни и светли, с всички съвременни удобства. Всяка стая има собствен санитарен възел и мини бар. Целта ни е по време на престоя да се почувствате като у дома и да не ви липсва нищо. Изкушените кулинари разполагат с просторна кухня, където могат да се развихрят на воля. За уюта на домашното огнище допринасят барбекю с камина и няколко дървени маси. Точно на такива места обикновено се случват най-ярките ни летни спомени. Вилата е заобиколена от градина с плодови дръвета и ще ви помогне да се откъснете от хаоса на ежедневието. Ще се порадвате на слънцето и чудесната зеленина, ще подишате чистия планински въздух, ще усетите аромата на морски бриз и горски цветя – всичко това сред позабравеното вече спокойствие на бавното ежедневие, което е възможно единствено на село.
Вила Виктория е подходяща както за младежки компании, които търсят купон в извънградски условия на достъпни цени, така и за семейни приятели с деца, които предпочитат да прекарат няколко вечери на чист въздух - в тихичко мързелуване край огъня, сред прохладната вечер и песента на щурците или в сладка приказка на маса, след горещия слънчев ден, прекаран по плажовете на Лозенец и Царево.


УНИКАЛНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

За качеството на летния отдих локацията е решаваща. Големите морски курорти са пренаселени, шумни, мръсни и скъпи, а условията за селски туризъм нерядко са примитивни или твърде отдалечени от цивилизацията. Освен това, възниква въпросът: на планина или на море? Ваканцията във вила Виктория осигурява и двете, а останалите недостатъци просто отпадат.

Китното селце Велика е само на три километра от плажната ивица на Лозенец и на 5 км от Царево. Вилната му зона е традиционен избор на място за почивка от българи и чужденци, които ценят спокойствието, но не искат да правят компромис с удобствата и предпочитат домашния уют на достъпни цени пред огромните хотелски комплекси.

Селото е в прегръдките на Странджа планина. Намира се в непосредствена близост и до морето. Любителите на зеленината ще се зарадват на разнообразието от еко-пътеки за разходка из непокътнатите Странджански гори, а до плажовете се стига пеш или с велосипед за по-малко от час. Всички курортни селища от най-южното ни Черноморие са бързо и лесно достъпни с кола.

Районът изобилства от исторически, културни, природни и археологически забележителности. Такива са: каменното светлище Бегликташ, руините на древния град Ранули, връх Маслен нос (210 м. н.в.), красивото устие на лонгозната река Ропотамо и разположения в него резерват, който е достъпен за туристите с лодка, както и още много други интересни места. На юг от с. Велика ви очакват безброй малки селца с уникален чар, бит и култура. Сред тях са с. Българи, известно с нестинарския си обичай и с. Кости, с неговите стари къщи от гръцки стил, останали от времето на гръцките заселници.ЦЕНИ И РЕЗЕРВАЦИИ:

Активният летен сезон започва на първи юни и свършва на 30 септември всяка година. Настаняването става с предварителна резервация на един от посочените контакти. Цена: 15 лв за легло или 30 лв на вечер за двойна стая и 45 лв на вечер за тройна стая. Можете да наемете цялата вила по договоряне. Ако запазите стая за повече от осем дни, получавате една нощувка безплатно от нас. Вила Виктория посреща гости целогодишно. Извън активния сезон са възможни допълнителни отстъпки, в зависимост от големината на групата и дължината на престоя.

За резервации:

Е-mail: pen_original@abv.bg

Тел: 0889919507 – Иван Стоянов

Интернет сайт: www.vilaviktoriq.com
Обща информация
Капацитет: 15 души
Брой стаи: 6
Тип: вила
Вид туризъм
селски туризъм
морски туризъм
Удобства на стаите
Хладилник
Тераса
Мини бар
Баня
Начини на плащане
В брой
Ebg
Промо цени през август в РИУ Правец Ризорт 4*
от 79 лв.
Промо цени през август в РИУ Правец Ризорт 4*
1 нощувки
Собствен превоз
Лозенец
Хотели - Лозенец
Кино за пътешественици 2019
Най-красивите плажове в България
Пещера Голубовица - да се разходиш във водна пещера