Виларте Хоумс

Виларте Хоумс
Категория:
ул. Царевски Път
+359897962367
Разположение:
Едноетажните вили с гледка море се намират един от най-луксозните курорти на България – Лозенец , в непосредствена близост от бутиковия хотел ‘Vilarte’ и известния ‘Oasia Resort & Spa’ . На 250 метра от тях се намира На 250 м. е един от най-красивите плажове на нашето черноморие – плажа Оазис.
Разположението на комплекса позволява на всяка от къщи да има чудесна гледка към морето, планината и намиращия се наблизо природен парк Странджа.
Настаняване:
Предлагат се 4 самостоятелни къщи. Всяка от тях е с площ 125 кв.м. и се състои от три спални, просторен хол с кухненски бокс и камин, две или три бани и голяма веренда с гледка към морето. Вилите са напълно обзадени с мебели лукс и предлагат всички необходими условия за първокласна лятна почивка. В една вила могат да се настанят 6-8 човека.
Услуги и удобства:
Намиращият се в непосредственна близост хотел “Vilarte” предоставя на гостите на къщите възможност да използват басейна, ресторанта, рум-сървиса и др услуги.
Всеки от наематели на Vilarte Homes получава пряк достъп до плажа “Оазис”, всички ресторанти , барове, магазини, салони за красота и детската градина, намиращи се в комплекс “Оазис”
Обща информация
Капацитет: 30 души
Брой стаи: 12
Тип: вила
Вид туризъм
морски туризъм
планински туризъм
еко туризъм
Начини на плащане
В брой
40% намаление в хотел Нобел 4*, Слънчев бряг
от 84 лв.
40% намаление в хотел Нобел 4*, Слънчев бряг
1 нощувки
Собствен превоз
Почивка в Созопол - хотел Вила Лист 4*
от 40 лв.
Почивка в Созопол - хотел Вила Лист 4*
1 нощувки
Собствен превоз
Лозенец
Хотели - Лозенец
Кино за пътешественици 2019
6 изненадващи ползи от почивката, променена в последния момент
Най-красивите плажове в България