Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Дубай, Оман и Абу Даби - с удължен престой в Дубай

Номер на оферта

/

204935

Дати & цени

Цената включва

- Водач от агенцията при записани минимум 15 туристи
- Самолетен билет за директни полети София – Дубай - София с включени 7 кг ръчен багаж и 20 кг чекиран багаж
- Летищни такси
- Трансфери летище -пристанище; пристанище-летище
- 7 нощувки на база пълен пансион на борда на 5* кораб
- 2 нощувки в хотел 4* в Дубай
- обзорен тур на Дубай за записвания до 31.05.2017 г.
-пълен пансион на борда на кораба: кафе, обяд, вечеря, следобедна закуска & чай, среднощен бюфет и понякога бюфет-изненада;
-престоя в резервираната от Вас кабина; всички кабини са много комфортно обзаведени: тоалетна, климатик, телефон, радио, сателит, телевизор и трезор;
-участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
-музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
-всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;
-ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
-Персонален стюард и помощник стюард, персонална маса за вечеря в ресторанта.
-Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;
- Застраховка“Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро

Цената не включва

- Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
- Входни такси за посещаваните обекти
- Такса обслужване на кораба в размер на 70 евро на човек за целия маршрут и за деца от 2 до 13 год: 45 евро на дете за целия маршрут

Програма на пътуването

Круизен пакет - Дубай, Оман и Абу Даби с удължен престой в Дубай

"Арабска приказка"

Дата на отпътуване: 15 декември 2017

Кораб: Costa Mediterranea 5*

Потвърдена група с гарантиран водач от агенцията!

15.12.2017 Дубай
Полет СофияДубай в 14:10, кацане в 20:55. Трансфер до пристанището. Настаняване на борда на кораба. Късна вечеря на бюфет.


16.12.2017
В 12:00 отплаване в посока Маскат
Свободно време за отмора и забавления на борда на кораба.


17.12.2017 – Маскат, Оман
В 08:30 акостиране в Маскат.

Възможност за допълнителна екскурзия с превод на български език (срещу доплащане): Маскат ви предлага да се потопите в оманската и арабска култура. Ще посетите на Голямата джамия на Султан Кабус, построена от пясъчник и мрамор и оградена с красиви цветни градини. Красив полилей с кристали Сваровски и огромен ръчно тъкан килим украсяват главната зала за молитви. Ще видите чудния дворец Ал Алам с неговите златни и сини колони и отново цветни градни. До него се извисяват крепостите Мирани и Джалали.
Продължаваме към сука Мутрах - най-големият закрит пазар в Оман, където ще се потопите във феерия от цветове и аромати. Пазарът се намира точно до прекрасната крайбрежна алея Corniche на Маскат, където ще можете да се полюбувате на прекрасна гледка към морето и пристанището от една страна и типична оманска архитектура от другата.

Късно отплаване в 01:00.

18.12.2017 – плаване
Свободно време за отмора и забавления на борда на кораба.

19.12.2017
В 09:00 акостиране на остров Sir Bani Yas.
Тук ще имате възможност да се отпуснете на частния круизен плаж с всички удобства като барове, бюфети и анимация, включени в цената на пътуването (напитките се доплащат).

Островът предлага още пъстра палитра от възможности за спиращи дъха преживявания или пълно отпускане. Островът е природен резерват, събрал над 130000 животни от всички застрашени от изчезване видове на Арабския полуостров. Потопете се в многообразието от флора и фауна с вълнуващо фото-сафари Nature&Wildlife Drive, където ще видите жирафи, газели, ягуари и др.

А може също да се отдадете на нови преживявания като каякинг в кристалните води на острова или пък дайвинг (срещу доплащане).

Отплаване в 18:00 ч.


20.12.2017 Абу Даби
В 09.00 акостиране в Абу Даби, ОАЕ

Възможност за целодневен тур на Абу Даби с екскурзовод на български език (срещу доплащане). Насладете се на столицата на Обединените Арабски Емирства! Абу Даби е модерен град, разположен на много острови, съчетание на традиционни арабски сгради и стъклени небостъргачи. Ще посетим "Шейх Зайед"- Бялата Джамия, архитектурно чудо, най-скъпата джамия в света и най-голямата в ОАЕ. Турът продължава с фото-спирка пред Emirates Palace - ултра-луксозен 7-звезден хотел, отговор на Дубайския Бурж Ал Араб и свободно време за обяд в традиционен арабски ресторант. Следва посещение на традиционно селище "Heritage village" , фотопауза пред " Ferrari world" и разходка в Yas Mall.

В 22:00 отплаване към Дубай.

21.12.2017 Дубай
В 08:00 акостиране в Дубай

Следва "Сититур на Дубай" с екскурзовод на български език (срещу доплащане): Ще се запознаете с основните забележителности на града: изкуствения остров "Палмата", хотел "Атлантис", "Бурж ал Араб", "Джумейра", старата част на града Бастакия, търговската част на града Дейра и Дубай Мол.

Възможност за допълнителни екскурзии в Дубай след обяд:

Сафари в Арабската пустиня (срещу доплащане): Насладете се на вълнуваща арабска вечер Джиповете ще ви отведат през пустинята до арабски лагер, където ще участвате в яздене на камили, богата вечеря под звездите и шоу-програма. Цената на екскурзията включва транспорт с джип 4Х4, вечеря в бедуинско селище с включени безалкохолни напитки.

Посещение на Бурдж Халифа (срещу доплащане и предварителна заявка):
Джиповете ще ви оставят пред МОЛ Дубай, откъдето ще се качите на най-високата града в света! Нито една сграда в съвременната история не е предизвиквала толкова много любопитство и интриги като Бурж Калифа. Истинско чудо! Зашеметяващо произведение на изкуството! Несравнимо инженерно постижение! Бурдж Халифа в Дубай е всичко това! От идеята до изпълнението - без аналог! За да съществува това съоръжение, са необходими комбинации от смели идеи и сериозни науки. В процеса на изпълнение, са натрупани главозамайващи факти и цифри. Световни Рекорди със своите 828 м и повече от 160 етажа, Бурдж Халифа в Дубай държи следните рекорди: Най-високата сграда в света ; Най-високата свободно стояща структура в света ; Най-голям брой етажи в света ; Най-високият населен етаж в света ; Най-високата панорамна площадка в света.

Вечеря. Нощувка в Дубай.

22.12.2017 Дубай
Закуска. Освобождаване на кабините и напускане на кораба около обяд. Трансфер до хотел First Central Suites 4* и настаняване. Възможност за почивка край басейна на хотела, който се намира на 30-тия етаж и предлага страхотна гледка или пък пазаруване с The Mall of Emirates.

Възможност за допълнителна екскурзия:
Разходка с арабска галера по каналите на Дубай Марина (срещу доплащане).
Изживейте едно романтично пътешествие на традицонна арабска галера, което ви дава възможност да видите основни туристически забележителности като Дубай Марина Мол, Атлантис хотел, Бурдж Ал Араб, яхтеното пристанище и други петзвездни хотели през нощта, облечени в хиляди светлини. Ще се насладите и на вкусна вечеря с арабски деликатеси.

23.12.2017 Дубай
Възможност за допълнителна екскурзия в Miracle garden и Global village.
Чудната градина на Дубай ще ви плени със своите хиляди цветя и красиви фигури, ще ви пренесе в цветна приказка, която дълго ще помните. Посещението е съчетано с екскурзия и до Global village – атракционен парк, в който можете да се запознаете с бита и културата на множество държави като Китай, Египет, Африка, Тайланд и др.

24.12.2017
Закуска. Освобождаване на хотела.
Трансфер до летището за полет Дубай - София в 09:40ч. Кацане в София в 13:25.

ЗАБЕЛЕЖКА:
Офертата с водач от агенцията е валидна при записани минимум 15 човека
Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи
Предложените екскурзии на български език се провеждат при минимум 15 записали се

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:
- Потвърждаване на резервация с 50 % депозит при повече от 60 дни до датата на отплаване и доплащане до 60 дни преди датата на отплаване
- или 100% плащане при по-малко от 60 дни до датата на отплаване

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Круизи 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Круизи 2024 - Дубай

Избрани оферти