Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сейнт Джулиънс

ЕЗИКОВИ ВАКАНЦИИ В МАЛТА

Номер на оферта

/

221447

Дати & цени

Цената включва

курс, настаняване на база пълен пансион в кампа в район Буджиба, програма мероприятия, трансфери, пълна подкрепа и съдействие от наша страна в Малта.
При настаняване в кампа - Ст.Джулианс . цена за 2 седмици-при горните условия: 1410 евро.

Продължителността на курса може да е и 3-4 седмици-срещу допълнително заплащане.
Родители и деца могат да разчитат на нас!

Програма на пътуването

През лятото и пролетта се предлагат с голям успех езикови ваканции / международни лагерни програми / за ученици от 13 до 17 години. Ако учениците са под 13-14 г. те трябва да сформират още от България хомогенна група от поне 12 души, но с горе-долу еднакво изходно ниво на владеене на езика. Това правило важи При настаняване в кампа в район Pembroke/ST.JULIANS. В случай, че младежите са над 14 г.- горното правило не важи, като децата могат да пристигат и индивидуално. При възрастова група 13 год. децата могат да пристигат също индивидуално, нo с настаняване в кампа в Буджиба-St.Paul’s Bay. ( 1160 евро за 2 седмици )

Курсовете се провеждат по 20 часа на седмица (от понеделник до петък - от 9 до 12.30 ч.), като преподаването се води според нивото на езиковите знания, което се определя на базата на входящ тест.
Обучението преминава в международни групи заедно с връстници от Италия, Холандия, Франция, Скандинавия, Германия, Австрия, Швейцария, Русия, Полша, Япония и много др. държави.
Атмосферата на занятията предразполага към свободно общуване, по време на уроците се обсъждат теми, които вълнуват младежите по целия свят: взаимоотношенията между поколенията, свободното време на младите хора и бъдещата професия, чуждият бит и култура и много други области от ежедневието. Всичко това позволява на децата да преодолеят така наречената „езикова” бариера, да приложат вече усвоените знания и да придобият нови, да направят езика си по-жив и съвременен, да срешнат приятели.
В програмата на лагерите са включени ежедневни развлекателни, културни и спортни мероприятия, екскурзии (има и програма от допълнителни-срещу заплащане). Всяка група се съпровожда непрекъснато от местни групови ръководители, които се грижат не само за цялостната организация по време на престоя, но и за дисциплината. В кампа е забранена консумацията на алкохол. Тютюнопушенето не се толерира. Всеки е длъжен да спазва установените правила на поведение. Не се допуска самоволно отлъчване от лагера.
Настаняването, обучението и изхранването е в комплекса на училището, разположен в един от красивите и тихи райони на Малта-Pembroke и същевременно в близост до най-популярния туристически град –St.Julians. Отвороте линка със снимки на уникалният комплекс на езковото училище LANGUAGES PLUS:

Той съчетава обширен двор с открит голям басейн, чадъри, шезлонги, малка спортна площадка, средиземноморска градина, климатизирани ресторант-кафене с отделна зала за изхранване на младежите, зала за игри, помещение с перални машини, библиотека-видеотека, класни стаи.

Апартаментите за настаняване на младежите се състоят от общ хол/дневна, тоалетни с бани, 3 / 4 стаи (спални) с 3 легла, като общежитията на младежите са отделени от тези на възрастните. Предлагат се и младежки спални / част от общежитията, които са с 4-6 легла, като цените за такъв вид настаняване са значително по-евтини; голяма част от по-малките деца ги предпочитат за да са заедно. Груповите ръководители се настаняват отделно, но също в комплекса на училището.
Курсовете започват в понеделник, настаняването започва от неделя, а освобождаване на стаите – в събота.

Тагове

Оферти - Малта |  Оферти - Сейнт Джулиънс |  Екскурзии - Малта |  Екскурзии - Сейнт Джулиънс |  Езиков курс - оферти - Малта |  Езиков курс - оферти - Сейнт Джулиънс

Избрани оферти