Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Екскурзия Дубай - Промо цена

Номер на оферта

/

185903

Дати & цени

Цената включва

v Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с WIZZAIR
v Една бройка салонен багаж до 10 кг с размер 42x32x25 см на борда на самолета
v Чекиран багаж 23кг.
Трансфер летище-хотел-летище
4 нощувки със закуски в избраният хотел
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро.
Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой
Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Цената не включва

Допълнителни екскурзии
Организиран целодневен шопинг тур в Дубай
Лични разходи
Такса „Туристически Дирхам” в Дубай-заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по: Al Manar Grand Hotel Apartments AED 10
ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор с № 16 904 1315 0000500640 /24.03.2016. ЗАД Армеец
Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Програма на пътуването

София - Дубай - София
Дата: 21.01.2017г. - 28.01.2017г.
5 дни/ 4 нощувки
Промо цена: 995,00 лв.

1 ден - Среща на летище София / Терминал 1 с водача на групата. Полет за Дубай в 13:55 ч. с авиокомпания WIZZAIR. Пристигане на летище Дубай – AlMaktoum в 20:50 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в избраният хотел. Нощувка.
2 ден - Закуска. Възможност за Целодневен шопинг тур в Дубай– Организиран целодневен шопинг тур с посещение на Аутлет Мол (OutletMall ); Мирдиф Сити център (MirdiffCitycenter); Глобал Вилидж (GlobalVillage). Срещу допълнително заплащане от 30 евро на човек.
Нощувка.
3 ден - Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Абу Даби – 55 евро (целодневнас екскурзовод на български език). Абу Даби - столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки отвън и влизане вътре. Ще направим кратък престой в традиционно селище (HeritageVillage), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел EmiratesPalace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане посещаваме YasIsland - мястото, където се провежда Формула 1(не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс FerrariWorld. Свободно време около за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (YasMall). По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.
Допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплща преди тръгване – 55 евро (часът на тръгване може да бъде променен, в зависимост от часа на посещение на обсерваторията). Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност около 4 часа).Нощувка.
4 ден - Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: ВИП Дубай с яхта – 55 евро (2 часа на яхтата)
мин. 15 човека
Забележка: необходими са задгранични паспорти при провеждането на тура.
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (DubaiMarina), Джумейра Бийч Резиденс (JumeirahBeachResidence), изкуствения остров ThePalmJumeirah и луксозния хотел BurjalArab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Допълнителна екскурзия: Сафари в пустинята – 60 евро с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Нощувка.
5 ден - Закуска. Свободно време.
Допълнителна екскурзия:Градините на Дубай - 30 евро с включен транспорт и входна такса. Престой в градините 2 часа. Посетете най-големите вертикални градини в света с над 45 млн.цветя.
Трансфер до летище Al Maktoum - Дубай за полет до София в 21:25ч. Пристигане на летището в Софияв 00:55 ч. на следващият ден.

Настаняването е в хотел Al Manar Grand Apartment / Студио/
Хотел “Al Manar” е централно разположен на улица Kувейт в Бур Дубай .На няколко минути пеша от Търговската банка на Абу Даби и в близост до метростанцията.Al Manar Grand Hotel Apartment разполага със 173 просторни студия .Всички стаи са комфортно обзаведени с телевизор, пералня, машина за чай и кафе, микровълнова фурна, сейф и телефон.

Има вариант за настаняване в други хотели на по-високи цени. Информация за допълнителни екскурзии, хотели и цени, можете да видите на сайта на Стил Травел.
101

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Зима 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Зима 2024 - Дубай

Избрани оферти