Начало / Екскурзии / Екскурзии - Паничище

Екскурзия до Седемте рилски езера

Номер на оферта

/

199968

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с комфортен туристически автобус;
1 нощувка със закуска хотел 2*;
Екскурзоводско обслужване по време на цялото пътуване;
Планински водач - спасител;
Описаната туристическа програма;
Застраховка "Злополука и заболяване" на застрахователна компания "Армеец"

Цената не включва

Трансфери от и до Вашия град
Двупосочен билет за лифта до Седемте Рилски езера – 18 лв./ за деца до 12г. - 12 лв.
Входна такса за музея на Рилския манастир - 8лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване"

Програма на пътуването

втобусна екскурзия - 2 дни / 1 нощувка

1 Ден: Плевен - София – Рилски Манастир: 127 км / Рилски Манастир – Паничище: 76 км.

Възможност за двупосочен трансфер от Вашия град до София. Отпътуваме по обед за Рилския Манастир. Пристигаме в ранния следобед пред портите на Рилската Света обител. Излишно е да описваме значимостта на това свято място. Всичките стенописи, форми и цветове украсяващи фасадата му, карат сърцето да бие силно от гордост и възхищение. Гледката на цялата тази красота на фона на величествената планина е неописуема. Свободно време, след което се отправяме към Паничище. Пристигаме привечер и се настаняваме в хотел. Нощувка.

2 Ден: Рилски езера-София

Закуска. Отпътуваме с автобус до хижа “Пионерска”.От там се изкачваме с лифт, сред приказна гледка, до хижа “Рилски езера“.Следва преход до езеро Бъбрека. По пътя се разкрива красива панорама над езерата. Според възможностите си, някои от участниците остават за почивка на Бъбрека. Останалите се изкачват на Езерният връх ,от където отново се разкрива страхотна панорама към езерата. На връщане към лифтената станция ще минем през циркуса (планинска кухина, заобиколена от стръмни скали).Ще видим “Близнаците“, „Трилистника“ и „Рибното езеро“. След това обратно с лифта до хижа “Пионерска”. Отпътуване за София и Плевен. Пристигане вечерта.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Паничище |  Екскурзии - България |  Екскурзии - Паничище |  Лято в България - България |  Лято в България - Паничище

Избрани оферти