Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лондон

ЛОНДОН - ОТ ВАРНА - ГЕРГЬОВДЕН

Номер на оферта

/

217787

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ВАРНА – ЛОНДОН – ВАРНА С „WIZZ AIR”;
МАЛЪК САЛОНЕН БАГАЖ ДО 10 КГ С РАЗМЕРИ 55/40/23 СМ НА ТУРИСТ (В ДВЕТЕ ПОСОКИ);
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
4 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС ХОТЕЛ;
ТРАНСФЕРИ ЛЕТИЩЕ – ХОТЕЛ – ЛЕТИЩЕ;
ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ЛОНДОН С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

Цената не включва

ЛОНДОН - ОТ ВАРНА - ГЕРГЬОВДЕН
Начало » Лондон - от Варна - Гергьовден
Лондон - от Варна - ГергьовденЛондон - от Варна - Гергьовден 2Лондон - от Варна - Гергьовден 3
1
2
3
Prev
от 1158лв.
5 дни
Самолетна екскурзия Промоция
Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски в хотел в центъра на Лондон, екскурзоводска програма на български език и самолетен билет. Лети се с авиокомпания „Wizz air“, като пакетната цена включва самолетен билет, летищни такси и салонен багаж с размери 55x40x23 см. и тегло до 10 кг.

ПРОГРАМАДАТИ И ЦЕНИДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИХОТЕЛИДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
04.05.2018 - 08.05.2018 1158 лв. РЕЗЕРВИРАЙ
затвори
Цени на човек в лв според настаняването:

КАТЕГОРИЯ A B C
цена на възрастен в двойна стая 1158 лв. 1185 лв. 1470 лв.
цена на човек в индивидуална стая 1568 лв. 1620 лв. 2194 лв.
цена на трети възрастен в стая 1119 лв. 1140 лв. 1376 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 1119 лв. 1140 лв. 1376 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 1158 лв. 1185 лв. 1470 лв.
Хотели, които използваме при съответната ценова категория - виж "ХОТЕЛИ" по-горе

Важно: настаняването в тройни стаи подлежи на препотвърждение. Не всички хотели разполагат с тройни стаи.

Посочената пакетна цена не включва:

Чекиран багаж до 20 кг – 170 лв. на човек в двете посоки;
Разглеждане на Британския музей с екскурзовод на български (доплащане 25 лв. на човек - цената включва двучасова обиколка на музея с екскурзовод на български).
Вечеря в типичен английски пъб (доплащане 50 лв. на човек - цената включва голяма бира и типично английско основно ястие – най-често „фиш енд чипс“ – панирано филе от риба и пържени картофи; Провежда се при минимум 6 участника.
Разходка с корабче по Темза до Грийнуич с екскурзовод на български език и свободно време в Грийнуич с възможност за посещение на обсерваторията, Военноморския музей (доплащане 88 лв. на човек - цената включва билет за корабчето до Грийнуич и екскурзовод на български език). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Няма намаления за деца;
Полудневна екскурзия до Уиндзор и Итън с екскурзовод на български език (доплащане 80 лв. на човек - цената включва билет за влак до Уиндзор и обратно, екскурзоводско обслужване на български език и не включва таксата за вход в двореца „Уиндзор“ и в колежа „Итън“). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника Няма намаления за деца;
Медицинска застраховка (10 лв. на човек за целия престой);
Билети за градския транспорт, входни такси в музеите и пр.

УСЛУГА ЦЕНА
Британски музейПрочети повече 25 лв.
Вечеря в типичен английски пъбПрочети повече 50 лв.
Корабче по Темза до ГринуичПрочети повече 88 лв.
Уиндзор и ИтънПрочети повече 80 лв.
Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки 170 лв.

Програма на пътуването

ПЪРВИ ДЕН – 04.05.2018 – 18.35 ч. - Отпътуване от летище Варна. 20.15 ч. - Кацане в Лондон, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 05.05.2018 – Закуска. Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод: Парламента, Уестминстърското абатство, „Даунинг стрийт” 10, Бъкингамския дворец, „Трафалгар скуеър”, Ковънт гардън, Лондонското Сити, катедралата „Св. Павел”, крепостта „Тауър“, Тауър бридж. Следобед - възможност за разглеждане на Британския музей с екскурзовод на български (доплащане 25 лв. на човек - цената включва двучасова обиколка на музея с екскурзовод на български). Участието в разглеждането на Британския музей се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Вечерта – възможност за вечеря в типичен английски пъб (доплащане 50 лв. на човек - цената включва голяма бира и типично английско основно ястие – най-често „фиш енд чипс“ – панирано филе от риба и пържени картофи; съпровождащ групата водач на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - 06.05.2018 – Закуска. Разходка с корабче по Темза до Грийнуич и свободно време в Грийнуич с възможност за посещение на обсерваторията, военноморския музей (доплащане 88 лв. на човек - цената включва билет за корабчето до Грийнуич и екскурзовод на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. След обяд - свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на музеи по избор. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 07.05.2018 – Закуска. Полудневна екскурзия до Уиндзор и Итън (доплащане 80 лв. на човек - цената включва билет за влак до Уиндзор и обратно, екскурзоводско обслужване на български и не включва таксата за вход в двореца „Уиндзор“ и в колежа „Итън“). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. След обяд - свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на Музея на мадам Тюсо и на къщата на Шерлок Холмс на „Бейкър Стрийт”, възможност за разходка из Риджънтс парк. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - 08.05.2018 – Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. 21.40ч. - Отпътуване за Варна. 02.55ч. (на следващия ден) пристигане във Варна.


Хотели в Лондон, които ползваме при програмите:

Категория A: Хотел Royal National*** (на „Ръсел Скуеър” - на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);
Категория B: Хотел Imperial*** (на „Ръсел Скуеър” - на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);
Категория C: Хотел Holiday Inn Bloomsbury**** (на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”).

За подробна информация, моля посетете сайта ни!

„Wizz Air” лети от Терминал 1 на летище Варна до летище Лутън. Чекирането става онлайн (туроператорът може да го извърши вместо Вас). Трябва да се явите на летището с принтирана бордна карта около два часа преди полета Ви. Ако желаете да бъдете чекирани на летището, доплащате такса от 20 лв. в една посока на човек. Безплатни напитки и храна на борда не се предлагат.

Билети за музикални представления:
При заявка от страна на клиентите, туроператора може да закупи билети за мюзикъл в някой от многобройните театри, които всяка вечер отварят вратите си в квартала „Ковънт Гардън“. В момента вървят световноизвестни мюзикъли като „КЛЕТНИЦИТЕ” (най-успешният мюзикъл на всички времена), „ФАНТОМЪТ НА ОПЕРАТА”, „МАМА МИА” и „ЦАР ЛЪВ”, „МРЪСНИ ТАНЦИ”, „БОДИГАРД”, „БИЛИ ЕЛИЪТ”, и пр. Заплаща се цената на билета + 10 лв. такса за закупуване на билета.

При посещение на Англия, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в английски лири, от България.

Допълнителна информация

цена на трети възрастен в стая 1119 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 1119 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 1158 лв.

Тагове

Оферти - Великобритания |  Оферти - Лондон |  Екскурзии - Великобритания |  Екскурзии - Лондон |  Майски празници - Великобритания |  Майски празници - Лондон

Избрани оферти