Начало / Екскурзии / Екскурзии - Белград

НОВА ГОДИНА 2018 В БЕЛГРАД!LAST MINUTE ОФЕРТА - 288 ЛЕВА !!!

Номер на оферта

/

213274

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

2 нощувки със закуски на блок маса в хотел Tulip Inn***deluxe http://www.tulipinnputnikbelgrade.com/

ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ НА 31.12 в ресторанта на хотелa с ЖИВА МУЗИКА и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки по меню със сервиране

1 стандартна вечеря на блок маса на 30.12 без включени напитки

Безплатно ползване на СПА центъра в хотела – вътрешен басейн,сауна, турска баня и фитнес

Екскурзовод от агенцията

Пешеходна обиколка на старата част на Белград с екскурзовод.

Посещение на Ниш

Медицинска застраховка с покритие 5000 евро ( доплащане за лица над 69 г. – 2 лв. на ден.)


Цената не включва:

Екскурзия до Нови Сад и Сремски Карловци (с вкл.посещение на винарна и дегустация на вино)- 20 евро

Лични разходи

Входни такси на посещаваните обекти

Платените услуги в SPA центъра на хотела – масажи и др

Туристическа такса ( заплаща се задължително ) – 1.3 евро на нощувки за възрастен/дете ( 5 лв. за пакета с 2 нощувки )- заплаща се предварително с доплащането .

Застраховка „ Отмяна на пътуване“

Програма на пътуването

1 ден 30.12.2017
Отпътуване от София от Храм – паметник „Александър Невски в 7.00 ч. за Белград по маршрут София – Калотина – Пирот-Ниш- Белград . Пристигане в Белград. Пешеходна обиколка на старата част на града с екскурзовод. Посещение на един от символите на Белград - крепостта Калемегдан. От стената на крепостта се открива много впечатляваща гледката към вливането на двете големи реки Дунав и Сава. Разходката продължава по известната пешеходна улица „Скадарлия“, пълна с много ресторанти и кафета. Посещение на катедралния храм „Св.Сава“ – най-големия православен храм в Сърбия, посещение на площад „Република“, където ще видите Народния театър, Народния музей и др. Минаване покрай сградата на сръбския Генерален щаб, която е разрушена по време на бомбардировките на НАТО през 1999 г., а в момента има статут на паметник на културата и напомня за военните действия.
Свободно време в центъра на Белград.
Настаняване в хотела. Стандартна вечеря без включени напитки (с доплащане). Нощувка.

2 ден 31.12.2017
Закуска. По желание екскурзия до Нови Сад и Сремски Карловци с местен екскурзовод. Нови Сад е модерен туристически център, разположен на брега на река Дунав. Пешеходна разходка из привлекателния център на стария град, където архитектурата представлява смес от няколко различни стилове. Най-старата къща „Белия лъв" е построена през далечната 1740 г., а улиците на града могат да се похвалят с няколко красиви дворци от края на 19-ти и началото на 20-ти век. Посещение на един от най известния туристически обекти в Нови Сад - крепостта „Петроварадин“ построена през 17-ти и 18-ти век. От крепостта се открива страхотна гледка към река Дунав и града.
Отпътуване към Сремски Карловци. Посещение на винарна и дегустация на известни сортове вина(дегустацията е включена в цената на допълнителната екскурзия ). Следобяд връщане в хотела. Свободно време за ползване на СПА центъра и подготовка за празничната нощ .

ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотелa с ЖИВА МУЗИКА и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.
ЧЕСТИТА НОВА 2018 ГОДИНА !!!

3 ден 01.01.2018
Късна закуска. Отпътуване за България . Посещение на Ниш и самостоятелно разглеждане на центъра на града. Пристигане в София вечерта.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Белград |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Белград |  Нова година 2024 - Сърбия |  Нова година 2024 - Белград

Избрани оферти