Начало / Екскурзии / Екскурзии - Парачин

Нова година 2020 в хотел „Petrus“***, Парачин, Сърбия

Номер на оферта

/

230295

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:
*Съответният брой нощувки със закуски в хотел PETRUS*** разположен в идеалния център на Парачин
*1 стандартна вечеря /на сервиране/ на 30.12. в ресторанта на хотела – за пакета с 3 нощувки
*1 обяд на 31.12. (супа, основно ястие с гарнитура, салата и десерт)
*1 Празнична Новогодишна вечеря /на сервиране/ с включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика в банкетната зала на хотела
*1 Празнична вечеря – реприз /на сервиране/ на 01.01. с включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика
*Водач/Представител от фирмата

Цената не включва

Цената не включва:
*Транспорт
*Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро – 5 лв. на човек в ЗАД „ Армеец“
*Лични разходи
*Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание. Цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.

Програма на пътуването

Ако искате да усетите очарованието на традиционното балканско гостоприемство, сръбската кухня с жива музика и богата новогодишна програма, хотел Петрус в Парачин е точното място за Вас!
Той комбинира сръбското гостоприемство с европейските стандарти в обслужването. Предлага отлично местоположение и най-добро съотношение цена-качество.

==============================================================================

ДАТИ:
30.12.2019 – 02.01.2020 - пакет с 3 нощувки
31.12.2019 - 02.01.2020 - пакет с 2 нощувки

ЦЕНИ:
Възрастен в двойна КОМФОРТНА стая: 394 лв. за пакет с 2 нощувки
*Дете до 12 години, настанено с двама възрастни: 246 лв. за пакет с 2 нощувки
*Доплащане за нощувка със закуска и стандартна вечеря на 30.12.2019: 40 лв.
*Отстъпка за трети възрастен в стая: 20 лв.
*Доплащане за единична стая: 119 лв.
*Дете до 5 години: безплатно

=============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

=============================================================

1 ден:
Отпътуване от София сутринта. Пътува се по маршрут: СофияПиротНиш - Парачин. Пристигане в Парачин около обяд. Парачин е тих и спокоен град в Поморавски окръг, разположен е в долината на река Велика Морава. Настаняване в хотел Petrus след 14.00 часа. Сградата на хотела е с особено впечатляваща архитектура от времето на бивша Югославия и е символ на град Парачин. Свободно време за самостоятелна разходка в града. Вечеря. Нощувка.

2 ден:
Закуска. Свободно време. Обяд. По желание разходка до Крушевац, една от средновековните сръбски столици. Обиколка из забележителностите на града на княз Лазар от 14 век – Археологическият парк с „Донжон“ кула и паметникът на княз Лазар, църквата „Св. Стефан”, известна като Лазарица с нейната интересна камбанария, паметника на загиналите в битката при Косово поле и други. Връщане в Парачин. Празнична Новогодишна вечеря на меню с жива музика в ресторанта на хотела и включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

3 ден:
Късна закуска до 12.00 часа. Възможност за екскурзия до манастира „Манасия“ в близост до град Деспотовац на река Ресава. Основан от деспот Стефан Лазаревич в началото на 15 в. с крепостни стени и отбранителни кули. Тук Константин Костенечки създава известната Моравска старобългарска книжовна школа. Манастирският комплекс включва църквата "Света Троица", една голяма магерница и манастирски сгради с килии за монасите. Връщане в Парачин. Празнична вечеря реприз на меню с жива музика в ресторанта на хотела и включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

4 ден:
Късна закуска. Освобождаване на хотела до 11.30 часа. Отпътуване за България. Спирка в Ниш по желание. Пешеходна обиколка в центъра на град Ниш: Крепостта „Твърджава“, дворецът “Бановина”, построен през 1886 г. като административна сграда и полицейски участък, а днес е седалище на Нишкия университет, площадът на Освобождението, в центъра на който е Паметникът на освободителите на града, издигнат през 1936 г., сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка, пешеходната улица „Обреновичева“. Свободно време за обяд или разходка. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

==============================================================================

Условия за резеравции:
* Депозит: 30% от пакетната цена при записване
* Доплащане: до 21 дни преди дата на заминаване

=============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

=============================================================

Допълнителна информация

*Деца до 5 години - безплатно
*Отстъпка за трети възрастен в стая: 20 лв.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Парачин |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Парачин |  Нова година 2024 - Сърбия |  Нова година 2024 - Парачин

Избрани оферти