Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лондон

Предколеден Л О Н Д О Н самолет от Варна 07 12

Номер на оферта

/

205630

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:
? самолетен билет за полет Варна – Лондон - Варна.
? Летищни такси
? Ръчен багаж до 7 кг
? трансфери летище-хотел-летище;
? панорамна автобусна обиколка на Лондон с местен екскурзовод на български
? 5 нощувки централно разположен хотел / апартамент
? Водач от агенцията;/при записъни 15 туриста /
? медицинска застраховка.

Цената не включва:
? разходи за градски транспорт – 17? ;
? такса багаж – до 20 кг 190 лв. / при желание може да се комбинират 2-ма с 1 куфар .
? входни такси за обекти и атракциони
? програма по желание

Забележка: Цената е валидна при група от минимум 16 туриста

Програма на пътуването

Предколеден Аристократичен и завладяващ Лондон


„Ако някой е отегчен от Лондон, това означава, че е изгубил интерес към живота, защото Лондон е всичко онова, което животът може да предложи“. Самуел Джонсън

Дори да се състоеше само от Бъкингамския дворец, Лондонската кула, Биг Бен – Лондон щеше да си остане един от най-предпочитаните туристически обекти. Щедър към туристите град, Лондон ще ви посрещне с разкошни музеи, кралска пищност и исторически забележителности. С други думи Лондон е едно от най-интересните места в света. Няма друго с подобна смесица от стилове, където агломерацията от архитектурни грехове и блясък на неон да се прекъсват така внезапно от пасторални гледки, зеленина и спокойствие.

Програма

06/12 – 11/12 /2016

ПЪРВИ ДЕН – Среща на летище Варна с водача на групата в 16:30. Полет ВарнаЛондон. Пристигане в Лондон в 20:30 часа. Трансфер до хотела. Настаняване. Запознаване с района, градски транспорт и друга полезна информация.Възможност за разглеждане светлинната украса за предстоящите коледни празници в пълния им блясък над лондонската търговска улица "Риджънт стрийт". Районът е един от най-старите търговски центрове в света и по традиция всяка година с включването на празничните светлини, се открива официално началото на големите коледни намаления.Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – Закуска.
08:30 часа - Панорамна обиколка на Лондон с автобус и екскурзовод на български: Бъкингамския дворец, катедралата „Св. Павел”, Уестминстърското абатство, Биг Бен, Парламента, Темза и кралските паркове, площад Трафалгар, Пикадили съркъс, Конните гардове, Смяната на караула*, крепостта Тауър, Тауър бридж, Лондонското Сити, „Даунинг стрийт” 10. Свободно време. По желание посещение на Националната галерия, Музея Мадам Тюсо и др. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден или възможност за екскурзия да Уиндзор / срещу допълнително заплащане/ Уиндзор се намира на 40 км от Лондон. Известен е с намиращият се край него Уиндзорски замък, кралска резиденция от 11 век и най-големият обитаван замък в света. След обяд свободно време и възможност за посещение на обекти по желание.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – - Закуска. Свободен ден.
Програма по желание – екскурзия с корабче по Темза до Greenwich и обратно. Посещение на обсерваторията и нулевиа меридиан. Възможност за самостоятелно посещение на военноморския музей. Програмата приключва в 15:30 часа на Уестминстър Пиър. Свободно време

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден за шопинг и разглеждане на някои от многобройните забележителнисти на Лондон. Възможност за разглеждане с екскурзовод на български на крепостта Тауър и на квартала Ийст енд (доплащане 32? на човек - цената включва екскурзоводско обслужване на български и не включва таксата за вход в Тауър, която се заплаща на място; програмата включва разглеждане на крепостта Тауър, разходка из Йист енд „по стъпките на Джак Изкормвача”, разходка по пазара Спитълфийлд, разглеждане на църквата „Крайст Чърч” и за отмора – възможност да пиете по една бира в пъбовете, обвеяни с легенди). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 10 участника.

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Освобождаване на хотела в 12.00 ч .Свободно време за последни покупки и зполване на коледното намеление.
Трансфер до летище за полет Лондон 17.30 Полет в 21 .00 ч Пристигане на летище Варна в 02:25 часа.

Цени и хотелско настаняване на човек в двойна стая:
Hotel Berjaya Eden Park/ или подобен/централно разположен –
Цена;
1180.00 лв. със закуска

Тагове

Оферти - Великобритания |  Оферти - Лондон |  Екскурзии - Великобритания |  Екскурзии - Лондон |  Коледни базари - Великобритания |  Коледни базари - Лондон

Избрани оферти