Начало / Екскурзии / Екскурзии - Валенсия

Предколедна самолетна екскурзия до Валенсия

Номер на оферта

/

208093

Дати & цени

Цената включва

* 3 нощувки в централно разположен хотел 3* / Expo , Kramer или подобен/ .
* самолетен билет София – Валенсия – София с редовен полет на Wizz Air с включен голям ръчен багаж до 10 кг /55х40х23 см/.
* трансфер летище – хотел – летище
* пешеходка обиколка на Валенсия с екскурзовод на български език
* телефонна връзка на български език с наш представител във Валенсия по време на целия престой
* медицинска застраховка с асистанс и застрахователно покритие 5 000 евро на ЗК Уника
* изпращане на летище София от представител на RSP Travel

Цената не включва

* допълнителни екскурзии /резервират се на място/
* доплащане за багаж: чекиран багаж до 23 кг – 130 лв., заплаща се при резервация, по желание /семейство може да се комбинира в един куфар/. Цената подлежи на препотвърждение към момента на резервацията!
* доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г. – 5.00 лв., над 70 г. – 10 лв.
* Застраховка „Отмяна на пътуване“ на Mondial Assistance /застраховката е по желание и се прави при сключването на договора

Програма на пътуването

ПРЕДКОЛЕДНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ВАЛЕНСИЯ, ИСПАНИЯ
ГРАДЪТ, В КОЙТО ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ

С ВКЛЮЧЕНА ПЕШЕХОДНА ОБИКОЛКА С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

Съвременна Валенсия е град, изключително чист, приветлив, със сгради с романска, готическа и съвременна архитектура. Град с неповторимото съчетание от културно-исторически и природни забележителности, красиви плажове, оригинална испанска кухня /градът се слави със световноизвестната паеля/, пъстри и шумни фиести, като Fallas – „огнената“, пищна улична фиеста и Tomatina – най-масовия бой с домати в света. Валенсия продължава да процъфтява, което е видно от впечатляващият комплекс “Градът на изкуствата и науките”, който се смята за един от символите на града. Световноизвестните архитекти Сантяго Калатрава и Феликс Кандела са създали футуристичен градски пейзаж с много музеи и атракции, който е наистина удивителен.

ПРОГРАМА:

1 ден / 09.12.2017. Събиране на групата в 04:15 ч. на летище София, Терминал 1. Полет за Валенсия в 06:15 ч. с авиокомпания Wizz air. Кацане на летище Манисес, Валенсия в 08:35ч. Посрещане от наш представител, трансфер до хотела и настаняване /при невъзможност за ранно настаняване, може да оставите багажа в стаята за съхранение/. Следва пешеходна обиколка/около 3-3,5 ч/ за разглеждане на централните забележителности на Валенсия с екскурзовод на български език /включенa в цената/. Свободно време. Можете самостоятелно или организирано да посетите Градът на изкуствата и науките (Ботаническата градина Умбракле, музей на науките “Принц Филип”, Планетариум (Hemisf?ric), Дворец на изкуствата “Кралица София”, Океанографски музей и закрит площад за мероприятия Агора); Биопарка (най-модерният зоопарк в Европа и един от най-добрите в целия свят). Нощувка.

2-3 ден / 10.12-11.12.2017. Закуска. Възможност за предколедни покупки по търговските улици Calle Don Juan de Austria, Calle de Colon където ще намерите магазини на известните испански марки Mango, Zara, Massimo Dutti, Springfield и др. или да посетите и аутлетите El Corte Ingles, в които са събрани на едно място много от световните и испански марки.. Свободно време. Възможност за разглеждане на забележителностите на Валенсия самостоятелно или с екскурзовод на български език. Нощувка.

4 ден / 12.12.2017. Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за полет до София в 09:15 ч.

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:
09.12.2017 София: 06:15 ч – Валенсия: 08:35 ч
12.12.2017 Валенсия: 09:15 ч – София: 13:25 ч

Пълното описание на програмата ще намерите в нашия сайт!

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Валенсия |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Валенсия |  Предколедни екскурзии - Испания |  Предколедни екскурзии - Валенсия

Избрани оферти