Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ситония

Промоционален пакет ВЕЛИКДЕН 2018 в Гърция

Номер на оферта

/

218355

Дати & цени

Цената включва

Промоционален пакет ВЕЛИКДЕН 2018 за резервации до 28.02.2018
ХАЛКИДИКИ - PORTO CARRAS SITHONIA HOTEL 5*

Пакетната цена включва:
--06.04.2018 - 09.04.2018
--3 нощувки в двойна стая за двама, All Inclusive
--Специален Великденски обяд

Двойна стая с изглед голф /2 възрастни/: 405 евро
Двойна стая с изглед странично море /2 възрастни/: 440 евро
Двойна стая с изглед море /2 възрастни/: 485 евро

ЦЕНИТЕ СА В ЕВРО НА СТАЯ ЗА ПАКЕТ ОТ 3 НОЩУВКИ на база All Inclusive
Плащането се извършва в лева по курс 1.95583 BGN за 1 EUR

Цената не включва

Цените не включват
- Транспорт
- Медицинска застраховка
- Курортна такса

Програма на пътуването

Порто Карас е голям курортен комплекс, разположен на Халкидическия полуостров на площ от 1763 хектара, заобиколен от лозя и борови гори и директен излаз на морето.

До игрището с 18 дупки в рамките на курорта се предлагат много допълнителни удобства за гостите като клуб за езда, 9 тенис корта, Таласо и СПА център на обща площ от 6500 м2, казино, дегустация на вина, футбол и баскетбол. През летния сезон се практикуват водни спортове като ветроходство и гмуркане.

Гостите могат да намерят развлечения през деня и нощта в близкото село Неa Мармара (3 км), където има много магазинчета, ресторанти и таверни. ( В зависимост от сезона). За коледа и Нова Година предлагаме на своите клиенти всяка година красива и разнообразна програма.

Хотел SITHONIA THALASSO & SPA се явява един от корпусите на “PORTO CARRAS GRAND RESORT”. В тази живописна местност Ви очакват 9 км плажна ивица, 25 залива с изумрудени води, плажове, а също така безкрайни зелени горски пейзажи. За удобство на посетителите водно такси свързва курорта със селището Неа Мармара.

Хотелът разполага с 477 стаи, отличаващи се с простор, удобство и функционалност. Всяка стая е обзаведена в съвременен дизайнерски стил с изглед към Торонейския залив или към склоновете на планината и игрището за голф.

Стаите са оборудвани с: климатик, сателитна телевизия, радио, директна телефонна линия, интернет, сейф, мини бар, тераса с мебели, баня с вана, сешоар, предмети за лично ползване. А също предлагат се и стаи за хора с недъзи.

Забележителностите
Порто Карас е отлична отправна точка за разглеждане на полуостров Ситония. Това е едно от най-зелените места в Гърция, като във врязаните в скалите заливи има десетки живописни и изолирани плажчета. Ако обиколите целия полуостров Ситония с кола, ще навъртите около 100 километра, а един ден е напълно достатъчен, за да посетите най-интересните места. Най-известното курортно селище в района е Неа Мармара. То е построено амфитеатрално на върха на три хълма. Освен къщите от началото на миналия век забележителностите тук се изчерпват с великолепните таверни, многото дискотеки и магазините за сувенири.

Доста по-старо е намиращото се съвсем близо до Порто Карас селище Порфенона, в което са запазени къщи от Х век. Останките от византийската крепост в Торони и архитектурният паметник Олинфос са другите забележителности на Халкидики. Ако сте любители на музеите, можете да посетите археологическия в Полигрос и морския в Неа Мудания. На Халкидики се намира и родното място на Аристотел - Стагира.

Пещерата Петралона също си струва да се види най-малкото защото в нея са живели хора преди хиляди години. Естествено, природата е другата голяма забележителност на полуострова, като на местата с най-красива гледка край пътя са направени разширения, където можете да спрете и да направите снимки. Ако се отбиете към пристанището на Порто Кофу, пък ще попаднете в изключително красив залив, в който през Втората световна война са се крили германски подводници.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Ситония |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Ситония |  Великден 2024 - Гърция |  Великден 2024 - Ситония

Избрани оферти