Начало / Екскурзии / Екскурзии - Върнячка баня

3-ти МАРТ в СПА хотел Zepter 3*- Върнячка баня, Сърбия- ИМА МЕСТА

Номер на оферта

/

215487

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт с туристически автобус
- 2 нощувки СПА хотел ZEPTER 3* в центъра на Върнячка Баня : http://hotelzeptervrnjackabanja.rs
- 2 закуски на блок маса
- ПРАЗНИЧНA ВЕЧЕРЯ на 03.03 С ЖИВА МУЗИКА ( оркестър ) на блок маса в ресторанта на хотела с ALL INCLUSIVE ( неограничена консумация ) на местни алкохолни и безалкохолни напитки през ЦЯЛАТА ВЕЧЕР.
- Втора Празнична вечеря на 04.04 с жива музика ( оркестър ) на блок маса в ресторанта на хотела – без включени напитки.
- Безплатно ползване на СПА центъра на хотел ZEPTER – вътрешен плувен минерален басейн, сауна, джакузи , фитнес. ( В СПА центъра се предлагат и масажи, но те се заплащат. )
- Организирана пешеходна туристическа обиколка на Върнячка баня с местен екскурзовод около 1 час.
- Посещение и туристическа обиколка на гр.Ниш.
- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро ( доплащане за лица над 69 г. – 2 лв. на ден.)
- Всички магистрални и гранични такси.

Цената не включва

- Екскурзия до манастира Жича и гр. Кралево – 20 лв. при мин. 15 записани туристи.
- Входни такси на посещаваните обекти
- Масажи и други платени услуги в СПА центъра.
- Туристическа такса- 1,20 евро на нощувка за възрастен, 0.60 евро на дете от 7 до 15 г. - – заплаща се задължително на място в хотела.
- Напитки и изхранване извън посочените
- Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание – за повече информация ни попитайте.
Цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.

Програма на пътуването

ПОТВЪРДЕНО ПЪТУВАНЕ !!!

ИМА МЕСТА към датат 21.02


ТРЕТИ МАРТ в СПА курорта Върнячка Баня, Сърбия

Настаняване в СПА хотел Zepter 3*

3 дни / 2 нощувка
Транспорт: Автобус
Цена от: 219 лв.

Дата :03.03.2018г.- 05.03.2018г.

Маршрут : София – ГКПП Калотина – Върнячка Баня- манастира Жича*- Кралево* - НишСофия


1 ден / 03.03.2018 /:

Отпътуване от София от Храм – паметник „Александър Невски в 7.00 ч. за Сърбия през ГКПП „ Калотина“. Пристигане в СПА курорта Върнячка баня .Настаняване в СПА хотел Zepter 3*.
Организирана пешеходна обиколка на града с екскурзовод около 1 час.
Благоприятните ефекти от минералната вода тук са известни още епохата на Римляните . Върнячка Баня е сравнявана с известните СПА курорти като чешкия Карлови Вари. Днес има седем минерални извора – топли и студени, четири от които се използват за спа терапии. Топлата вода е уникална с това, че е с постоянна температура като телесната температура на човека (36,5 ° C), използва се за пиене и къпане. Студената минерална вода е от 14 до 27° C.

Хотел Zepter се намира на самата главна пешеходна улица в идеалния център на Върнячка баня. До хотела се намира уникалния Върнячки парк - символ на красотата и здравето на тялото и духа. Разходка по река Върнячка ще ви отведе до римския извор, разположен в огромната и красива част на парка, с различни цветни аранжименти, а след това до японската градина, която е подарък от японския народ и е построена според японската традиция с езера и характерна растителност. Можете също така да посетите 4 минерални ивора : езеро (температура на водата 27 ° C), Sneznik (17 ° C), Slatina (14 ° C) и гореща вода (36,5 ° C). Многобройните атракции, които обграждат хотела, го правят специален и ви предлагат различни възможности за приятен престой.
Свободно време за ползване на СПА центъра на хотела – плувен басейн с минерална вода, джакузи, сауна и фитнес.

Вечерта - Празнична вечеря в ресторанта на хотела с оркестър на живо и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки ( безплатните напитки са включени цялата вечер ). Нощувка.

2 ден / 04.03.2018 /:

Закуска на блок маса. Свободно време за ползване на СПА центъра на хотела и разходка из красивия център на Върнячка баня, със страхотния си парк, многобройните магазини и кафенета.

Възможност за екскурзия ( срещу допълнително доплащане ) до един от най- почитаните от сърбите манастири – Жича и гр.Кралево ( около 60 км в двете посоки ). Манастир Жич а е от онзи тип манастири с огромни зелени дворове с много пейки, със стари иглолистни дървета и сгради в ярки цветове. Има нещо много успокояващо в тази 800 –годишна обител, в яркочервената и катедрална църква, в историите за пищни коронации на крале. Отпътуване за Кралево. Пешеходна разходка в центъра на града и свободно време за обяд.

Завръщане в хотела. Свободно време.

Втора Празнична вечеря с музика на живо ( без включени напитки ) в ресторанта на хотела. Нощувка.

3 ден / 05.03.2018 /:

Закуска на блок маса. Свободно време за ползване на СПА центъра на хотела.

Oтпътуване за България. По пътя посещение на Ниш- пешеходна туристическа обиколка на центъра на града. Свободно време за обяд. Завръщане в София вечерта.

ПОТВЪРДЕНО ПЪТУВАНЕ !!!

ИМА МЕСТА към датат 21.02


ПРОМО ЦЕНИ до изчерпване на местата:

Дата : 03.03.2018г.- 05.03.2018г.- 2 нощувки,
Включени : 2 Празнични вечери ( едната с ALL INCLUSIVE напитки цялата вечер )

- Възрастен в двойна / тройна стая: 219 лв.
- Деца до 2,99 г.: безплатно
- Деца от 3 до 11,99 г. в двойна стая - 145 лв.
Деца от 3 до 11,99 г. в тройна стая- 175 лв.

За пътуване със собствен транспорт- отстъпка 30 лв. ( пътуващите с кола нямат туристическата програма и медицинска застраховка )

Допълнителна информация

Информация за хотела :

Хотел Zepter се намира на самата главна пешеходна улица в идеалния център на Върнячка баня. Разполага с 120 стаи. Конгресна зала с 1200 места, СПА център ( плувен минерален басейн, джакузи, сауна, стая за масажи ), фитнес, 2 ресторанта.
До хотела се намира уникалния Върнячки парк - символ на красотата и здравето на тялото и духа. Разходка по река Върнячка ще ви отведе до римския извор, разположен в огромната и красива част на парка, с различни цветни аранжименти, а след това до японската градина, която е подарък от японския народ и е построена според японската традиция с езера и характерна растителност. Можете също така да посетите 4 минерални извора : езеро (температура на водата 27 ° C), Sneznik (17 ° C), Slatina (14 ° C) и гореща вода (36,5 ° C). Многобройните атракции, които обграждат хотела, го правят специален и ви предлагат различни възможности за приятен престой.

Начин на плащане: 100 лв. депозит при резервация и доплащане до 23.02.2018 г.

Минимален брой туристи за осъществяване нa екскурзията: 35 човека.
Срок за уведомление за несъбран минимум туристи : 23.02.2018 г.

Данни за паспортен и визов режим: няма визов режим за български граждани. Пътуването по програмата се осъществява с валидна лична карта или паспорт. За деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители, се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие)

СЕРДИКА ХОЛИДЕЙЗ ЕООД има сключена застраховка "Отговорност на туроператора" — номер 7500170000457 при Групама Застраховане ЕАД, валидна до 29.07.2018 г.
ТО не носи отговорност за промяна на входните такси на обектите .
Екскурзовода/водача на групата има право да промени последователността на програмата.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Върнячка баня |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Върнячка баня |  3 Март 2024 - Сърбия |  3 Март 2024 - Върнячка баня

Избрани оферти