Начало / Екскурзии / Екскурзии - Мелник

Трифон Зарезан във вила Мелник

Номер на оферта

/

185780

Дати & цени

Цената включва

- транспортно обслужване

- екскурзоводно обслужване

Цената не включва

лични разходи

Програма на пътуването

ТРИФОН ЗАРЕЗАН във ВИЛА МЕЛНИК с посещение на Църквата на Преподобна Стойна в с. Златолист
Еднодневна екскурзия на 11.02.2017

Отпътуване от София, стадион Васил Левски в 7,30 часа за с. Хърсово, където ще посетим „Вила Мелник”. Винарската изба има повече от 200-годишна история. Тук се произвежда качествено вино от известните сортове грозде: Широка Мелнишка лоза, Ранна Мелнишка лоза, Каберне совиньон, Мерло, Сира и един от най-старите сортове Тракийски Мавруд. Тук ще се включим в празника, организиран от стопаните по случай Трифон Зарезан. Ще присъствате на автентичен ритуал по зарязване на лозята, ще опитате от новата реколта на Винарска изба "Вила Мелник" , ще можете да си закупите екологично произведени продукти от фермерския базар на местни производители, ще се насладите на изпълнението на самодейни фолклорни групи за песни и танци от региона, дошли да празнуват заедно с нас празника.

Следва отпътуване за село Златолист, където спираме за поклонение в църквата „Св.Георги”-там е живяла Преподобна Стойна, място заредено със силна енергия и оптимизъм. Почивка и време за наслаждение. Отпътуване за София. Пристигане в София вечерта.
Туроператорът си запазва правото на промяна реда на провежданите мероприятия, при лошо време, проблеми с пътната настилка, затворени пътища, свлачища или срутвания и др. той има право да промени програмата, предвид планинския характер на използваната инфраструктура.

Екскурзията се потвърждава 3 дни преди тръгване при минимум 15 записани туристи.

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Армеец.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Мелник |  Екскурзии - България |  Екскурзии - Мелник |  Уикенд почивка - България |  Уикенд почивка - Мелник

Избрани оферти