Начало / Почивки / Почивки - Златни пясъци

Ранна есен на първа линия в Златни пясъци!

Номер на оферта

/

144498

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
- Нощувка и закуска на човек на вечер в двойна стая;
- Ползване на басейна пред хотела с шезлонг, чадър, дюшече и плажна хавлия, а през месеците май, септември и октомври – и ползване на басейна на покрива.
- Гостите на хотела ползват безплатно паркомясто.
- В цените е включен 9% ДДС и курортна такса. Цените подлежат на промяна в зависимост от законовите изменения.

НАМАЛЕНИЯ:
- Дете до 2 г. – безплатно настаняване, не ползва услуги.
- Дете от 2 до 12 г. на допълнително легло с двама пълноплащащи гости – безплатно; на редовно легло в стая – 50 % намаление от цената за възрастен.
- Възрастен на допълнително легло – 20 % намаление от цената за възрастен.
- Максимално настаняване в стандартна стая: 3-ма възр. или 2-ма възр. и 1 дете (без значение дали е бебе, или дете до 12 години).
- Настаняване на 2-ма възр. и 2 деца; 2-ма възр. с 1 дете и 1 бебе, или 3-ма възр. и 1 дете е възможно единствено в Апартамент.

Програма на пътуването

РАННА ЕСЕН НА ПЪРВА ЛИНИЯ В "ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ" - ХОТЕЛ "ЛИЛИЯ" - 10% НАМАЛЕНИЕ ОТ КРАЙНАТА ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ С ПЕРИОД НА ПРЕСТОЙ: 01.09.-30.09.2015 Г.!

*Посочените в офертата цени за съответните периоди през Септември са с включена 10% отстъпка за една нощувка на човек на вечер, настанен в двойна стая!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛ "ЛИЛИЯ", ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ (снимки вижте в Галерията):

Хотел Лилия се намира в комплекс Златни пясъци, на 17 км северно от град Варна.

Разполага със 174 двойни стаи, 47 апартамента с 2 легла, 8 апартамента с 4 легла и 1 VIP апартамент.

ПОМЕЩЕНИЯ:
Всички хотелски помещения са климатизирани и оборудвани с телефон, телевизор със сателитни програми, минибар и сешоар в банята. В по-голямата част от стаите и апартаментите има и WI-FI интернет, който се заплаща допълнително.
От терасите им се открива прекрасна гледка към крайбрежието!


ЗАВЕДЕНИЯ:
- Основен Ресторант:
Класически ресторант на партерния етаж на хотелски комплекс "Лилия" - климатизирана зала с 215 места и просторна покрита тераса с изглед към променадата с 65 места.

В летните месеци основният ресторант предлага закуска и вечеря на блок маса в часовете 7.30 до 10.00 ч. и 18 до 21 часа и богато разнообразие от национални и европейски ястия и напитки.

- Бирхале:
Оформеното в староградски стил климатизирано заведение с 60 места се намира в сутеренния етаж на хотелския комплекс с вход от променадата и предлага на ценителите селектиран набор от видове българска и вносна наливна и бутилирана бира, както и подходящи за нея ястия - плата и аламинути.
Леките десерти от бабините тефтери са нежно допълнение към носталгията по миналия век, с която е наситена атмосферата на този уютен кът на хотелски комплекс "Лилия".

- Скай бар:
В близост до атракцията на хотелски комплекс "Лилия" - басейна на покрива на основното хотелско тяло – скай барът ни Ви предлага прекрасна панорамна гледка към северното черноморско крайбрежие, която в ясно време се простира до нос Калиакра.

Леки освежителни напитки и сладоледени фантазии ще допълнят удоволствието Ви от вида на невероятното съчетание от морска шир на изток и буйна зелена свежест на запад.

- Лоби Бар:
Разположен в естествения център на хотелския комплекс в близост до рецепцията и бутиците, лоби барът ще Ви даде уютната атмосфера на оживеното хотелско фоайе в съчетание с голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни коктейли, ниско- и високоалкохолни напитки, сокове и газирани питиета.

- Барбекю:
Това лятно заведение в близост до басейна в градината пред хотел "Лилия" разполага с 30 места на закрито и 50 места на площадката около басейна. Освежителни напитки, летни коктейли, леки закуски и сладолед са само част от предложението ни за горещите часове на деня.

- Нощен бар:
В това изискано нощно заведение ще погалите сетивата си с приятна музикално-артистична програма (в определени дни) и с богат асортимент от коктейли, отлежали и шампанизирани вина, бирa и топли напитки. След 23 часа можете да се насладите на дискотечна атмосфера.

БАСЕЙНИ:
- Басейн Скай Бар:
Басейнът на покрива на хотела, заедно със Скай-бара са чудесен кът за Вашата почивка. За гостите на хотела са осигурени шазлонги с дюшечета, чадъри и хавлии. Спокойната обстановка и красива панорамна гледка ще бъдат за Вас незабравимо преживяване.

- Басейн в градината:
Външният басейн се намира в градината пред хотела. Състои се от две части - основна и детски кът. За гостите на хотела са осигурени шезлонги, чадъри, дюшечета и хавлии.

В близост до басейна е разположен барбекю-бар, където през целия ден може да си поръчате разхладителни напитки и аламинути.

В БЛИЗОСТ ДО ХОТЕЛ ЛИЛИЯ:
- Тенис:
В хотела може да се възползвате от тенис маса, а в районът извън сградата са разположени професионални тенис кортове.

- Водни спортове:
Плажната ивица, непосредствено до хотел Лилия предлага множество водни спортове, като уиндсърф, водни колела, лодки тип каяк и др.

ДОПЛАЩАНИЯ:
- Доплащане за вечеря на шведска маса – 23 лв./гост.
- Доплащане за обяд и вечеря на шведска маса, напитки към тях и напитки на лоби бара в часовете между 10:00 и 22:00 ч. – 36 лв./гост.
* Напитките са местни концентрирани алкохолни напитки, безалкохолни напитки, вода, кафе, чай, вино и бира.
** Плащания и доплащания по резервации, които се извършват на рецепцията на хотела, се приемат само в лева!

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Златни пясъци |  Почивки - България |  Почивки - Златни пясъци |  Почивка на море 2024 - България |  Почивка на море 2024 - Златни пясъци

Избрани оферти