Начало / Почивки / Почивки - Мале

Малдиви ТОП ТОП оферта - пътуване до края на Май 2019

Номер на оферта

/

228041

Дати & цени

Цената включва

• Самолетни билети с Катарски авиолинии;
• Летищни такси
• Трансфери летище – хотел – летище с моторница или самолет;
• 7 нощувки на съответната база изхранване на Малдивите;
• Застраховка медицински разноски с покритие 10 000 евро.

Цената не включва

- Лични разходи
- Услуги неупоменати в програмата

Програма на пътуването

Офертата е за 9 дни / 7 нощувки

Holiday Island Resort & Spa **** www.villahotels.com

Holiday Island Resort се намира на остров Dhiffushi в атола Alifu Dhaalu, на 30-минутен полет от международното летище на Мале. На разположение на гостите са помещения за настаняване край плажа, възможност за практикуване на различни водни спортове и екскурзии с корабче. Бунгалата на плажа са със самостоятелна тераса с шезлонги и изглед към Индийския океан. Във всяка стая има сателитна телевизия, сейф и хладилник. Прилежащата баня е с вана и отделен душ. Гостите могат да направят екскурзия около острова или да отидат на обиколка за наблюдение на китове и делфини. Дейностите включват гмуркане с акваланг, ветроходство и каране на водни ски. В хотелския комплекс има също фитнес зала, сауна и игрище за плажен волейбол. В ресторанта се сервират западни и ориенталски ястия на шведска маса, а кафе-сладкарницата предлага а ла карт меню и топли напитки. В основния денонощен бар се организират вечерни забавления с изпълнения на живо. Holiday Island Resort се намира на 5 минути с корабче от партньорски комплекс, чиито съоръжения също са на разположение на гостите.

Полупансион - € 1390
Пълен пансион - € 1560


Sun Island Resort & Spa ****+ www.villahotels.com

Луксозният „Sun Island Resort & Spa“ разполага с 9 заведения за хранене, открит плувен басейн и безплатен Wi-Fi. Всяка просторна луксозна вила е с балкон и телевизор с кабелни канали. Вилите на комплекс „Island Sun Resort“ разполагат с кът за сядане и DVD плейър. Собствената баня е с душ с гореща вода и вана. За търсачите на приключения се предлага риболов, екскурзии, обиколка на острови и полети с хидроплан. „Araamu Spa“ предлага аюрведа процедури и масажи. Многото магазини и бутици в сърцето на острова предлагат различни ваканционни стоки от първа необходимост, луксозни стоки и сувенири. Заведенията за хранене са разнообразни – от такива, които сервират храни собствено производство като „ZERO Restaurant“, до ресторантите на самообслужване „Maaniya“ и „Souther Star“. Ресторант „Sun Star“ предлага тайландски ястия, а ресторант „Al? Pontile“ предлага италианска и японска кухня. „Golf Bar“, „Mekunu Bar“, „Pool Bar“, „Lobby Bar“ и „Sunrise Bar“ сервират напитки, а кафенето „Vaani“ предлага храна и напитки денонощно. „Sun Island Resort & Spa“ е на 17 минути с вътрешен полет от летището в Мале.

Полупансион - € 1429
Пълен пансион - € 1598


Ellaidhoo Maldives ****+ www.cinnamonhotels.com

Разположен на островен рай на атола Алифу, комплекес Еllaidhoo Maldives by Cinnamon предлага настаняване в уютни помещения с луксозни удобства. Заобиколен е от палмови дървета и бели плажове. Разполага с инфинити басейн и фитнес център. Трансферът до хотела е с хидроплан или моторна лодка. Просторните и светли стаи предлагат кът за сядане с удобен диван и красив изглед към океана, кабелна и сателитна телевизия, а полу-външната баня е с обезсолена вода. Гостите могат да се възползват от индивидуалните студиа за терапии и от релаксиращите масажи в спа център Azmaara. За любителите на приключенията хотелът организира ежедневни екскурзии за гмуркане до живописни рифове около кораловия атол Northern Ari. Ресторант Madi предлага интернационални специалитети на шведска маса през целия ден. В бар Iruohsnee можете да се насладите на гледка към залеза и на тропически коктейли.

Пълен пансион - € 1620
All Inclusive - € 1805


Summer Island Maldives ****+ www.summerislandmaldives.com


Summer Island Maldives се намира на атола North Male. Комплексът разполага с инфинити басейн и денонощен фитнес център. Гостите могат да се насладят на изгледа към морето, както и да се възползват от безплатния WiFi достъп. Стаите в комплекса включват кът за сядане, LED телевизор с плосък екран с кабелни канали, както и самостоятелна баня с безплатни тоалетни принадлежности и вана или душ. Всички стаи са с електрическа кана и бюро. От просторните балкони/тераси на стаите може да се наблюдава изгрева/залеза. Summer Island разполага със СПА център над водата, който предлага пълен набор процедури, библиотека и ресторант над водата с бар. Центърът за гмуркане на курорта предлага и различни водни спортове. Могат да се организират също дневни/седмични екскурзии като риболовни екскурзии по залез слънце, круизни обиколки на различни острови по залез слънце, пикници на плажа и групово барбекю на плажа. Гостите могат да практикуват различни занимания на открито и закрито като билярд, Гарландо, тенис на маса, бадминтон, футбол и волейбол. Комплексът е на 35 км от международно летище Мале.

Полупансион - € 1720
Пълен пансион - € 1880


Paradise Island Resort & Spa ****+ www.villahotels.com

Paradise Island предлага самостоятелни вили и бунгала на идиличен остров в Индийския океан на 20 минути с моторна лодка от летище Мале. Комплексът разполага с открит басейн, 4 ресторанта и СПА център. Вилите и бунгалата имат климатик, теракотени подове и самостоятелна тераса с гледка към океана, сателитна телевизия, сейф и хладилник, машина за чай/кафе. На място има също фитнес център и тенис кортове. На разположение са оборудване за гмуркане с шнорхел и водолазна екипировка. Комплексът предлага туристическо бюро. Заведенията за хранене включват италианския ресторант Ristorante al Tramonto, известен с местни и международни ястия, The Lagoon - тихо място за хранене, японски ресторант Fukuya Teppanyaki. Сред тях са също ресторант с морски дарове Farumathi, бар Athiri Bar и основният ресторант Bageecha, сервиращ разнообразни диетични менюта като вегетариански ястия Jain. Бар Hulhangu и кафене Dhaavani предлагат напитки и ястия денонощно.

Полупансион - € 1749
Пълен пансион - € 1899
All Inclusive - € 2175

*****************************************************

Важно: Всички цени се потвърждават в момента на резервация.

*****************************************************

Необходими документи за пътуване:

- Международен паспорт валиден мин. 6 месеца след датата на връщане

*****************************************************

Забележки:
- Мин. брой хора за реализиране на програмата - 2
- Цени за деца и други типове стаи - на запитване
- Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.

*****************************************************

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

Допълнителна информация

Забележка: Цените са промоционални и валидни при наличие на места по полетите и в хотела.

Тагове

Оферти - Малдиви |  Оферти - Мале |  Почивки - Малдиви |  Почивки - Мале |  Екзотична почивка 2024 - Малдиви |  Екзотична почивка 2024 - Мале

Избрани оферти