Начало / Почивки / Почивки - Хо Ши Мин

Нова Година 2020 във Виетнам! Екскурзия до Хо Ши Мин и почивка в Муй Не

Номер на оферта

/

229555

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билети за международни полети София-Доха- Хо Ши Мин - Доха - София на АК Катарски авиолинии с включени летищни такси.
Всички трансфери, описани по програма, с частен климатизиран микробус категория - туристически;
7 нощувки със закуска по програма както следва:
2 нощувки със закуски в Хо Ши Мин в хотел Palace Saigon 4*
5 нощувки със закуски и обяди в Муй Не в Pandanus Resort Mui Ne 4*
Изхранване: 7 закуски, 7 обяда и 1 Вечеря на Круизно корабче BONSAI по река Сайгон
Новогодишна Гала Вечеря в Pandanus Resort Mui Ne 4* в Муй Не
Всички турове и обиколки, описани по програма, частен климатизиран микробус и местен екскурзовод на руски език и съответно превод на български от страна на водача;
Полудневна екскурзия до тунелите Ку Чи
Полудневна обиколка на град Хо Ши Мин
Целодневна екскурзия с круизно корабче до Делтата на Меконг и Плаващият Пазар на Кай Бе
Входни такси на посещаваните обекти
Минерална вода по време на турове и обиколки
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на ЗАД Армеец
Застраховка отговорност на туроператора
Водач на групата от България - при група от 15 души

Цената не включва

Туристическа ЕДНОКРАТНА виза за Виетнам – 25 щатски долара, която се заплаща и полага на място при пристигане (необходима е снимка с размери 4 x 6 см);
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ В Муи |Не;
Бакшиши за шофьора и екскурзоводите, събират се предварително в София – 30 долара на човек;
Безалкохолни и алкохолни напитки по време на храненията
По желание сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ - Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване, както и от съкращаване, удължаване или прекъсване на пътуването поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката; Моля консултирайте се с наш представител
По желание включване на покритие за „Допълнителни рискове“ към застраховка – Моля консултирайте се с наш представител
Разходи от личен характер - напитки, телефони и всичко друго, което не е обозначено в „цената включва”

Програма на пътуването

Екскурзия и почивка Нова Година 2020 във Виетнам: Хо Ши Мин и Муй Не - Перлата на Южен Виетнам

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ: 27.12.2019 г.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 10 дни / 7 нощувки / 2 нощни полета

София - Доха - Хо Ши Мин - МУЙ НЕ /Перлата на Южен Виетнам/ - Хо Ши Мин - Доха - София

==========================================================

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ПРИ РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.05.*:

Възрастен в двойна стая: 3 610 лева лева
Възрастен в единична стая: 4 390 лева

* ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА OT МИНИМУМ 15 ДУШИ.

===============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН: 27.12.2019 | СОФИЯ – ДОХА - ХО ШИ МИН /САЙГОН/

Полет София - ДОХА с АК КАТАРСКИ АВИОЛИНИИ. Излита в 12:25ч. Каца в ДОХА в 18:15ч. Полет ДОХА - Хо Ши Мин. Излита от ДОХА в 20:00ч.
ВТОРИ ДЕН: 28.12.2019 | ХО ШИ МИН - ТУНЕЛИТЕ КУ-ЧИ - ХО ШИ МИН /ЗАКУСКА, ВЕЧЕРЯ/

Каца в Хо Ши Мин в 07.15ч. Трансфер до хотел Palace Saigon hotel 4*. Закуска на бюфет и време за кратка отмора до обяд. На обяд - среща в лобито на хотела с Вашия гид и отпътуване за тунелите Ку Чи. Никога не разкрити от американските военни по време на Виетнамската война, тунелите Ку Чи са важна база на виетнамските партизани. С дължина над 200 км., на дълбочина от 8 до 12м, тази невероятна подземна мрежа свързва бившите командни пунктове, болници, подслони и оръжейни заводи, е изкопана на ръка, с най-примитивни средства - лопати и селски кошници за изнасяне на пръстта. По време на разходката из района се разказва за ежедневието на Виетконг - виетнамската съпротива, виждат се умело прикритите входове и сложните капани. Можете да тествате Вашите умения по стрелба с калашник или други огнестрелни оръжия, използвани по времето на американо - виетнамската война. Връщане в Хо Ши Мин. Време за преобличане /около 30 мин/ и трансфер до пристанище за вечеря на круизно корабче Бонсай по река Сайгон. Докато се наслаждавате на шедьоврите на виетнамската кулинария покрай вас плавно ще се сменят гледки от нощен Хо Ши Мин.
ТРЕТИ ДЕН: 29.12.2019 | ХО ШИ МИН-ПЛАВАЩИТЕ ПАЗАРИ КАЙ БЕ -ХО ШИ МИН /ЗАКУСКА, ОБЯД/

След закуска (около 08.30ч.) среща в лобито на хотела с вашия гид и отпътуваме към Вин Лонг - провинция в сърцето на делтата на река Меконг. При пристигане в град Май То (на 2 часа от Хо Ши Мин) - сърцето на Делтата на Меконг, известен със своите оризови тераси и овощни градини, се качваме на круизно корабче.

Първата ни спирка е Плаващият пазар на Кай Бе и посещение на кокосова ферма, за да се запознаем с местните занаяти и да опитаме сладки от кокос и домашно приготвен чай с мед, и да се насладим на представление на живо с типичната за региона Тай Ту музика. С малки гребни лодки се придвижваме по Меконг, и спираме в селца, съхранили древните култура и бит - ферми за отглеждане на пчели и орхидеи, ще опитаме прясна медовина и вино от мед, пресни тропически плодове. Посещаваме пагодата Вин Транг. Връщане и Обяд в Хо Ши Мин.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 30.12.2019 | ХО ШИ МИН-МУЙ НЕ /ЗАКУСКА, ОБЯД/

След закуска (около 09.30ч.) среща в лобито на хотела и отпътуваме към МУЙ НЕ /4 часа/. Обяд. Настаняване в Pandanus Resort Mui Ne 4* и свободно време.
Един от най-красивите тропически плажове и най-посещавани туристически дестинации във Виетнам е курортът Муи Не. Само на 150 км от оживените улици на Хо Ши Мин, ще откриете 10-километрова плажна ивица с фин бял пясък и палми. Силният морски бриз превръща мястото в изключително популярна дестинация за любителите на кайтсърфа и уиндсърфа. Курортът предлага съвременен спацентър, игрище за голф, луксозни крайбрежни спахотели в характерния виетнамски модерен архитектурен стил - с ниски сгради и приказни тучни градини. Ресторантите предлагат шедьоври на световната и виетнамската кухня. В крайбрежните заведения можете да разпуснете с някой екзотичен коктейл, както и да хапнете морски дарове. Тези от вас, които искат да се докоснат до автентичната кулинария на местните, могат да посетят традиционните улични заведения, предлагащи морски дарове и по-екзотични ястия със змийско или крокодилско месо.
ПЕТИ - ОСМИ ДЕН: 31.12.2019 - 03.01.2020 | МУЙ НЕ / ЗАКУСКА, ОБЯД/

Свободни дни за почивка на плажа или участие в дейности. Широкият и дълъг плаж на Муй Не се простира с километри и привлича сърфисти от цял свят. Можете просто да се разхождате и да събирате екзотични перлени миди и рапани, изхвърлени от буйните вълни на Южно Китайско море. Но най-голямата атракция тук не е плажът или екзотичните ястия, а зашеметяващите пясъчни дюни, които се простират по протежение на бреговата ивица, навлизайки няколко километра във вътрешността на Виетнам. Първата формация от червени и жълти дюни се намира най-близо до Муй Не. Едно от най-популярните забавления тук е сърф по пясъчните дюни с пластмасови шейни.
ДЕВЕТИ ДЕН: 04.01.2020 | ХО ШИ МИН - ДОХА - СОФИЯ

След закуска (около 09.30ч.) среща в лобито на хотела с Вашия гид. Трансфер до Хо Ши Мин. Полудневна обиколка на град Хо Ши Мин, разположен северно от делтата на река Меконг. Някогашният Сайгон е най-големият град във Виетнам, културен, търговски и туристически център, наричан често „Перлата на Изтока”. Обиколката включва: Историческия музей, катедралата Нотр Дам, театъра, Двореца на Обединението, сградата на пощата - проектирана от Густав Айфел, посещение на Военния музей. Продължаваме с пагодата Лам, пагодата Тиен Хау - една от най-старите пагоди извън Китай, Чолон /Китайския Квартал/. Свободно време за последни покупки на екзотичния пазар Бен Тен. В 16.00ч. трансфер до летище. Полет Хо Ши Мин - Доха. Излита в 19.15ч. Каца в Доха в 23.55ч.
ДЕСЕТИ ДЕН: 05.01.2020 | ДОХА - СОФИЯ

Излита от Доха в 06:55ч. Каца в София в 11:25ч.

=======================================================

ХОТЕЛи ПО ПРОГРАМАТА

Pandanus Resort Mui Ne 4* - Муй Не
Palace Saigon 4* - Хо Ши Мин

=======================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ В Муй Не

Екскурзия или наем на мотоциклет до червените и бели пясъчни дюни

Първата формация от червени и жълти дюни се намира най-близо до Муй Не. Най-популярното забавление тук е сърфиране с пластмасови шейни по дюните.

Посещение на Fishermen show
Провежда се в сряда, петък и събота - 25 щ. д.

Уникално шоу за културно взаимодействие между два китайски народа във Фан Тиет.

Посещение на град Фан Тиет

Крайбрежен град с процъфтяваща риболовна индустрия. Тук е изобретен емблематичния за Виетнам рибен сос „nuoc mam“, използван в повечето традиционни ястия. Малкото рибарско пристанище е изключително автентично и живописно с изобилието от лодки по всяко време на деня.

Рибният пазар в Муй Не

Ще имате възмоижност да опитате изобилие от пресни морски дарове...

===============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

Допълнителна информация

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.05.2019 г.

Тагове

Оферти - Виетнам |  Оферти - Хо Ши Мин |  Почивки - Виетнам |  Почивки - Хо Ши Мин |  Нова година 2023 - Виетнам |  Нова година 2023 - Хо Ши Мин

Избрани оферти