Начало / Почивки / Почивки - Крит

Почивка На Остров Крит - Чартърен Полет От София

Номер на оферта

/

188932

Дати & цени

Цената включва

Цената е на човек, настанен в двойна стая в евро и включва:
* Самолетен билет за чартърен полет София – Ираклион – София с включени летищни такси 90 евро на възрастен/дете.
* Посрещане на летище Ираклион от представител на фирмата-партньор
* Водач от фирмата с български език по време на цялото пътуване
* Трансфер: летище-хотел-летище.
* 3 нощувки на база нощувка със закуска в хотел Eleni Palace Apartments Studio.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро.

Цената не включва:

* Допълнителни екскурзии - провеждат се на Руски език!
* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.
Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят гориато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.

Задължително се заплащат:
* Горивна такса.
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 4,10 евро за 4 дни

Допълнително се заплащат:
* Допълнителни екскурзии - провеждат се на Руски език!

Най-популярната екскурзия - мини круиз в спокойните води на Mirabello Gulf до остров Спиналонга.

Срещу бреговете на Елунда се намират призрачните останки от венециански укрепления и изоставени казарми, почти непокътнати през вековете. Венецианската крепост на Спиналонга е една от най-важните в Крит, която никога не е била превземана по време на турската инвазия.
Обиколка с екскурзовод Ви запознава с тъжната съдба на острова. Корабът отплава към залива Kolokytha с възможност за плуване в кристалните води и барбекю за обяд. В ранния следобед се отправяте към живописния град Агиос Николаос, където може да се насладите на чаша кафе в някое от уличните кафенета по брега на езерото в центъра на града преди да се отправите обратно към хотела.

Не забравйте да вземете с Вас: бански, слънцезащитен крем, фотоапарат.


Отпътуване от пристанищете в Агиос Николаос – 10:00 ч.
Пътуване от Агиос Николаос до о-в Спиналонга с кораб – 1 час
Обиколка на острова с екскурзовод – 1.5 часа

Цена 61 евро на възрастен и 30,5 евро за деца от 2-11,99г при група от минимум 25 човека. Цената не включва входни такси. Провежда се на РУСКИ ЕЗИК!

Програма на пътуването

Остров Крит - Крит е най-големият гръцки остров с площ от 8336 км?, и петият по големина в Средиземно море, разположен в най-южния край на Гърция.
Населяван от древни времена, той разполага с многообразни исторически и географски забележителности, поради което островът е известна туристическа дистинация. Минойската цивилизация (2600–1400 пр. Хр.), зародила се и развила се на Крит, е считана за първата голяма европейска цивилизация. Нейните паметници и днес могат да бъдат видени в археологическите обекти Кносос, Фестос и Гортис. През Средновековието островът е част от Венецианската република. Крепостни стени и сгради, построени по времето на владичеството на тази средиземноморска държава, днес са запазени в градовете Ираклион, Ханя и Ретимно.

"Воаяж Би Травъл" ви дава възможност да се насладите на една образователна почивка на остров Крит. Хотелът на настаняване е Eleni Palace Apartments Studio

Местоположение:
Хотел Еleni Palace Apartments е малък уютен хотел, който се намира само на 100 метра от плажната ивица. В близост до хотела има разнообразие от ресторанти, барове и магазини. Летище Хераклион е само на 7 км от град Амудара, а пристанището- на 6 км.

Програмата включва:

Ден първи
Програмата започва с изпращане на летище София от представител на туроператора за полет до Хераклион. След кацане на летището Ви очаква представител на фирмата-партньор за трансфер до избрания от Вас хотел.
Информационна среща за допълнителни мероприятия и екскурзии, към които можете да се присъедините на място.
Нощувка.

Ден втори
Разполагате със свободно време за пълноценна почивка, самостоятелни разходки или възможност да се присъедините към организираните допълнителни екскурзии и да посетите двореца в Кносос и столицата Хераклион. ВИЖ ЕКСКУРЗИИ
Нощувка.

Ден трети
Разполагате със свободно време за пълноценна почивка, самостоятелни разходки или възможност да се присъедините към организираните допълнителни екскурзии и да посетите остров Спиналонга , а вечерта да се насладите на гръцката музика и храна по време на Критска вечер .ВИЖ ЕКСКУРЗИИ
Нощувка.

Ден четвърти
Предстои освобождаване на стаите до 12ч или според правилата на съответния хотел и подготовка за организиран трансфер до летището в Хераклион за полет до София. Завръщане в България.


КРАЙ НА ПРОГРАМАТА
* Разпределението на екскурзиите по дни подлежи на препотвърждение!
* Допълнителните екскурзии се провеждат на РУСКИ ЕЗИК!
Забележка: Възможни са изменения в цените на екскурзиите в зависимост от региона на отпътуване.

Минимален депозит за резервиране 50% от крайната сума до 28-02-2017г.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Крит |  Почивки - Гърция |  Почивки - Крит |  Ранни записвания 2024 - Гърция |  Ранни записвания 2024 - Крит

Избрани оферти