Начало / Почивки / Почивки - Тенерифе

Почивка на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ - о-в Тенерифе, хотел Club Marina Resort ****

Номер на оферта

/

221726

Дати & цени

Програма на пътуването

Хотел "Club Marina Resort" 4*


Местоположение



Хотелът се намира в курортното селище Коста дел Силенсио. Разположен е в тих и спокоен район в южната част на острова с гледка към морето. Хотелът се намира само на 11 км от летище "Рейна София" в южната част на острова, на 75 км от летище "Тенерифе Север" и на 70 км от столицата на острова - Санта Крус де Тенерифе. Хотелът има изключително лесен достъп до множество атракции и забележителности. Пред хотела има спирка на градски транспорт, който може да Ви отведе до курорта Лос Кристианос и до най-известния курорт на острова Плая де ла Америкас.

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ:

27.06 - Пакетна цена на човек в двойна стая - 1231 лв.

04.07 - Пакетна цена на човек в двойна стая - 1247 лв.

18.07 - Пакетна цена на човек в двойна стая - 1257 лв.

25.07 - Пакетна цена на човек в двойна стая - 1277 лв.

01.08 - Пакетна цена на човек в двойна стая - 1297 лв.

08.08 - Пакетна цена на човек в двойна стая - 1307 лв.

15.08 - Пакетна цена на човек в двойна стая - 1307 лв.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

ДЕН

1 София – Тенерифе

Отпътуване от летище София (Терминал 2) с директен чартърен полет на авиокомпания "Bulgaria Air" в 14:30 часа. Пристигане на летище "Тенерифе Север" в 18:20 часа. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.
2 Тенерифе

Закуска. Информационна среща. Свободно време. Нощувка.

3 Остров Ла Гомера

Закуска. Свободно време. Нощувка.

Туристическа програма по желание: Целодневна екскурзия до остров Ла Гомера (с обслужване на английски език): Рано сутринта трансфер до кея на Лос Кристианос в южната част на острова. Пътуване с ферибот до пристанището Сан Себастиян – столицата на остров Ла Гомера, от където започва изкачването до Национален парк Гарахонай – субтропична гора и биосферен резерват под закрилата на ЮНЕСКО. Спирка в защитена местност "Ла Лагуна Гранде". Отпътуване през националния парк към селищата Ермигуа и Агуло – обяд в местен ресторант с демонстрация на традиционния за острова "свиркащ начин на говорене". Връщане в Сан Себастиян. Кратко свободно време за разходка.

4 Тенерифе

Закуска. Свободно време. Нощувка.

5 Тенерифе

Закуска. Свободно време. Нощувка.

6 Тенерифе

Закуска. Свободно време. Нощувка.

Туристическа програма по желание: Разходка с туристически кораб "Шогун" и наблюдение на делфини (с обслужване на английски език): Сутринта трансфер до пристанището Пуерто Колон, разположено в южната част на острова. Около 10:30 ч. отпътуване с туристически кораб "Шогун" – ще имате възможност да наблюдавате делфини в естествената им среда. Тенерифе е второто най-популярно място в света, където може да се видят делфини и китове пилоти. Не пропускайте тази възможност и се насладете на тяхното шоу! По време на пътуването ще може да събирате загар от топлите слънчеви лъчи, да плувате в красивият залив "Маска" с кристална вода и да обядвате на кораба. Връщане на пристанището в Пуерто Колон около 15.30 ч. Трансфер до Пуерто де ла Крус с продължителност около 1:30 ч.

7 Тенерифе

Закуска. Свободно време. Нощувка.

8 Тенерифе – София


Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за България с директен чартърен полет на авиокомпания "Bulgaria Air" в 19:10 часа. Пристигане на летище София в 02:10 часа (+1).


ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Целодневна екскурзия до остров Ла Гомера с обслужване на английски език - €68

Разходка с туристически кораб "Шогун" и наблюдение на делфини с обслужване на английски език - €56

Специална услуга: Нощувка в хотел "Хемус" *** след пристигане + трансфер летище - хотел (цена на турист при настаняване в двойна стая) - 30 лв.

Специална услуга: Нощувка в хотел "Хемус" *** след пристигане + трансфер летище - хотел (цена на турист при настаняване в единична стая) - 54 лв.

За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия. - 0 лв.

Пълноцветен пътеводител за Испания на български език на National Georgraphic (399 стр.) - 24.90 лв.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет София - Тенерифе - София за директен чартърен полет на авиокомпания "Bulgaria Air" с включени летищни такси
Ръчен багаж до 10 кг. и чекиран багаж до 20 кг.
Трансфер летище - хотел - летище
7 нощувки на съответния тип изхранване в хотел "Club Marina Resort" **** (или подобен) в Коста дел Силенсио, Тенерифе
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава)
Туристическа такса (ако има такава): заплаща се на рецепция и се определя едностранно от местната общинска администрация. Към момента такава не е обявена.
Напитки по време на вечерите за туристите, избрали настаняване на база закуски и вечери
Допълнителни екскурзии
Разходи от личен характер
Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Тенерифе |  Почивки - Испания |  Почивки - Тенерифе |  Лято в чужбина - Испания |  Лято в чужбина - Тенерифе

Избрани оферти