Начало / Почивки / Почивки - Мавриций

Почивка на остров Мавриций

Номер на оферта

/

229949

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет Мадрид – PlaineMagnien– Мадрид;
- Летищни такси Мадрид –PlaineMagnien– Мадрид;
- Трансферите: летище PlaineMagnien– хотел/хотел – летище PlaineMagnien;
- 8 нощувки в хотел Riu Creole 4* на база на изхранване ALL INCL;
- Медицинска застраховка с общо покритие 10 000 евро;
- Обслужване на английски език.

Цената не включва

- Самолетен билет София-Мадрид-София. ТО предоставя по заявка на клиентите си оферти за самолетен билет София-Мадрид-София при най-изгодни към момента на заявката за резервация ценови условия;
- Междинна нощувка в града на отпътуване преди чартърния полет, в случай, че е необходима такава. ТО предоставя по заявка на клиентите си оферти за допълнителна нощувки при най-изгодни към момента на заявката за резервация ценови условия;
- Допълнителни екскурзии;
- Разходи от личен характер.

Програма на пътуването

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Цените са в евро на човек, настанен в двойна стая.
Полетите са всеки понеделник до 07.10.2019 г. При интерес се изготвя индивидуална оферта.

"Първо е създаден Мавриций, а после Раят – по негово подобие"
Марк Твен

Мавриций е уникална дестинация, истински земен Рай, където романтиката се носи във въздуха. Тук всичко е създадено, за да накара хората да се чувстват добре, да се отдадат на безметежна почивка и пълен релакс. Над 300 километра светли, меки плажове; лазурно синя чиста вода; приятен топъл вятър, луксозни хотели и вили, предлагащи най-модерните услуги и невероятна кухня очакват гостите си всяка година.
Сред възможностите за активен отдих са гмуркането, уиндсърф, риболов, плаване с яхта, голф, езда, приятна разходка с велосипед... А ако искате да пътешествате, не бива да пропускате да видите подводния водопад край бреговете на Мавриций (от хеликоптер), Природния парк „Касел”, където можете да се разходите с лъвовете; Crocodile Park Vanilla ще ви срещне с крокодили, гигантски костенурки, маймуни и игуани; възхитете се пред чудото на Седемцветната земя; направете си невероятни снимки с лилиите в Националната ботаническа градина.
Каквото и да решите да правите с дните си на остров Мавриций, магията и усещането за празник ще ви следват навсякъде.


ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН
Мадрид - Мавриций
Полет Мадрид - остров Мавриций (Plaine Magnien) с директен чартърен полет. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободна вечер. Нощувка.

ВТОРИ ДО ОСМИ ДЕН
Мавриций
Закуска. Свободен ден за плаж и забавления. Нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕН
Мавриций - Мадрид
Закуска. Трансфер до летището в Plaine Magnien. Полет за Мадрид.


Хотел по програмата Riu Creole 4*


Местоположение
Хотел Riu Creole се намира до лазурно син плаж на полуостров Льо Морн в южната част на Мавриций и е част от хотел Riu Le Morne. В този 24-часов ол инклузив хотел в Льо Морн ще намерите всичко необходимо за един незабравим престой, като безплатен Wi-Fi, разнообразна гастрономическа оферта и забавни развлекателни програми, които да ви помогнат да се насладите на почивката си във възможно най-голяма степен.

Настаняване
Хотелът разполагате с повече от 300 стаи с безброй удобства, като минибар, телевизор, климатик, сейф и балкон или тераса.

Храна и напитки
Гастрономическата оферта на този ол инклузив хотел в Льо Морн се откроява със своето разнообразие и елегантност. Основният ресторант и индийските и азиатските ресторанти предлагат най-добрите ястия, а в четирите бара на хотела ще намерите най-добрите закуски и мезета, на които да се насладите по всяко време на деня.

Удобства, спорт и забавления
Най-артистичните гости могат да развият своята креативност в RiuArt, докато спортистите могат да се възползват от програмата RiuFit и от фитнеса. Най-малките членове на семейството се забавляват в прекрасния свят на RiuLand, мини клуб, предназначен за тях, за да прекарат почивката си в един свят на забавление. Има удобства за всеки, който иска да практикува спорт като волейбол, уиндсърфинг, каяк и гмуркане с шнорхел, да се наслади на живи представления и музика, или да посети СПА център Ренова и да се върне от почивката си изцяло обновен.

Плаж
В съоръженията на хотела децата и възрастните могат да се освежат и да се насладят на топлото време, благодарение на двата открити басейна и детския басейн с пързалки и детска площадка. Въпреки че, ако предпочитате плажа, можете да отидете до резервираната зона на хотела и да се отпуснете в хамак под чадър.





=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Мавриций |  Оферти - Мавриций |  Почивки - Мавриций |  Почивки - Мавриций |  Екзотична почивка 2024 - Мавриций |  Екзотична почивка 2024 - Мавриций

Избрани оферти