Начало / Екскурзии / Екскурзии - Мале

Bandos Maldives - Почивка на МАЛДИВИ 2021-22 - 7 нощувки

Номер на оферта

/

235227

Дати & цени

Цената включва

  • Самолетен билет София-Истанбул-Мале-Истанбул-София с включени летищни такси;
  • Трансфери летище – хотел – летище със скоростна лодка и самолет;
  • Чекиран багаж до 40 кг. и ръчен багаж до 5 кг с размери 55x40x23;
  • 7 нощувки;
  • Представител на туроператора на английски език;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с Евроинс;
  • Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс.

Цената не включва

  • Разходи от личен характер;
  • Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата.
При необходимост от PCR тест при отпътуване и връщане в България, туроператора предоставя отстъпка в размер на 50% от цената за тестване в лаборатория Рамус.

 

Програма на пътуването

Включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ:

  • ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация - депозит при резервация в размер на 30 % и доплащане 20 дни преди тръгване;
  • ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни;
  • 50% ОТСТЪПКА от PCR тестове на лаборатория Рамус за самолетните и автобусните програми (Когато има наложено задължително изискване за отрицателен тест за осъществяване на пътуването);
  • ВКЛЮЧЕНА медицинска застраховка Traveller от Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19;
  • БОНУС без аналог - при установяване на covid-19 по време на пътуване - БЕЗ РАЗХОДИ за лечение, карантинен престой и връщане в България. (Това покритие стандартно не се включва в медицинската застраховка);
  • БОНУС без аналог - Застраховка Отмяна на пътуване (включена във всеки пакет).


Bandos Maldives

Местоположение:

Хотелският комплекс е разположен в Северен Мале Атол, само на 20 минути с моторна лодка от международното летище. Bandos Island Resort е с оптимално съотношение цена-качество и сред най-изгодните предложения на Малдивите. Той е известен като едно от местата, на които туризмът на Малдивите стартира своето шеметно развитие, тъй като е втория изобщо създаден курорт там. Разполагайки с такива дългогодишни традиции в посрещането на гости от цял свят и с изключително опитен и добре обучен персонал, Друга отличителна характеристика на комплекса е неговия център за водни спортове. На Bandos Island Resort е основано първото професионално училище за гмуркане на Малдивите, което разполага с една от 3те барокамери в страната, за водолази, които са претърпели неуспешно изравняване на налягането. Ако предпочитате по-безопасния шнорхелинг, собственият риф на хотела ще ви предложи многоцветни срещи с всевъзможни морски обитатели, включително костенурки и малки безобидни акулоподобни риби.

Стаи:

Standard room: разположени в градините, в ниски постройки тип бунгала със собствена малка веранда. Общата квадратура от около 38 кв. м. е подходяща за настаняване на максимум 3 възрастни или 2 възрастни и 1 дете. Същия капацитет на настаняване имат и делукс стаите въпреки, че тяхната квадратура е 54 кв. м. Тук освен основното спално помещение има и отделен всекидневен кът с холна гарнитура и масичка. В случай на семейства с 1 дете и 1 бебе, тук може да се постави в допълнение бебешко кошче по предварителна заявка. Гледката е към градината, допълнителен уют създават декоративните балдахини над основната спалня.

Garden Villas са общо 12 на брой, разположени в самото сърце на острова в непосредствена близост до басейните и същевременно скрити сред буйна разстителност от всички любопитни погледи. Малки самостоятелни къщички със собствен зелен двор. Настаняване на максимум 3 възрастни или 2 възрастни и 1 дете.

Water Villas са само 2 на брой с квадратура от 117 кв. м. и позволяват настаняване на максимум 3 възрастни. От съображения за сигурност деца не се допускат. Ако искате да се почувствате напълно изолирани от околния свят и да се насладите на безкрая на океанската шир - това е вашият тип настаняване. Потвърждението на такава вила идва с редица бонуси като ексклузивно персонално обслужване. Всяка вила разполага със собствено джакузи/хидромасажна вана на закрито.

Jacuzzi Beach Villas са общо 48 на брой с квадратура от 110 кв. м. и позволяват настаняване на максимум 3 възрастни или 2 възрастни и 1 дете. Тези двуетажни вили са изградени в типичен за региона стил с малка веранда на първия етаж и балкон на втория, с гледка към плажа и океана. В задната част на всяка вила в частен, непристъпен за чужди погледи, двор е разположено джакузи на открито.

Jacuzzi Pool Villa са общо 12 на брой с квадратура от 90 кв. м. и позволяват настаняване на максимум 2 възрастни. Това е най-новият тип помещения, изградени на острова и за това обзавеждането им е с подчертано по-съвременни акценти. Разполагат с частен infinity басейн и платформа за слънчеви бани. Разположени в края на острова, точно там където слънцето залязва над океана. Много подходящо решение за двойки на романтична ваканция предполагаща повече уединение.

Ресторанти и Барове

Кoon Thai Restaurant: елегантният тайландски ресторант с изглед към лагуната предлага на гостите на Bandos Island Resort най-доброто от азиатската кухня. Може да изберете маса в климатизирания салон или на открито, за да се любувате на морския бриз. Подбраното меню е придружено от селекция изискани вина от международни реномирани винарски региони и изби.

Sea Breeze Cafe: намира се на платформа над водата и клиентите могат да се насладят на прекрасна гледка към лагуната, докато се освежават с разхладителна напитка или лека закуска. Работи денонощно, така че по всяко едно време може да заситите глада си с нещо бързо като спагети, пица или бургери.

Sand Bar: класически островен бар на плажа с подчертано тропическа атмосфера. Стъпвайки директно по мекия пясък, тук човек може да се отдаде на любимо питие или коктейл, роден от фантазията на сръчните бармани. Тук е мястото където се случва активният нощен живот на острова - караоке, музика на живо или диско вечери.

The Gallery Restaurant: това е основния ресторант на Bandos, който е оформен като три просторни шатри в традиционен стил. Тук на отворен бюфет достъпен за всички гости, които са си доплатили за изхранване, се сервират закуска, обяд и вечеря.

Pool Bar: докато плувате в основния басейн на хотела може да поспрете за малко на неговия бар. Той е като истински оазис насред тропическата палмова градина.Ще се изненадате колко е приятно да поседнете на джакузи столчетата докато се освежавате с пресен сок, млечен шейк или просто фантастична мелба.

Удобства:

Екскурзии: за да бъде вашата почивка в Bandos Island Resort и Spa още по-приятна, както и за да ви помогнат да откриете магията на Малдивите, към хотела се предлагат много допълнителни вълнуващи приключения. Само трябва да се обърнете към любезния персонал и те ще ви съдействат да се насладите на обиколка покрай съседни острови, традиционен нощен риболов с морско барбекю, наблюдение на делфини по залез слънце и др.. Всички екскурзии са внимателно подбрани, така че да се извлече максимума от престоя на Малдивите.

Детски клуб: от хотела са помислили и за семействата с деца. The Kokko клуб е отворен от 08:00 до 17:00 часа всеки ден от седмицата и предлага голямо разнообразие от дейности за деца и тийнейджъри. Клубът приема деца на възраст 3-12 години безплатно, деца на възраст 1-3 години се таксуват допълнително ако са без възрастен придружител. Освен закрито помещение, пълно с играчки за всяка възраст, клубът разполага и с голяма външна детска площадка. Освен всичко останало хлапетата са в непринуден контакт със свои връстници от всички точки на земното кълбо, което създава предпоставки за културно и социално обогатяване от ранна възраст.

Сухоземни спортове: за тези гости, които желаят да поддържат отлична физическа форма и по време на почивката си, спортен комплекс Paradise Club е отговорът на техните очаквания и изисквания. Фитнес залата е оборудвана с модерни уреди, които може да ползвате самостоятелно или под надзора на квалифицирани инструктори, които са безплатно на разположение на гостите на Bandos Island Resort. В допълнение може да се насладите на плажен волейбол или тенис на корт, включително и вечерно време на изкуствено осветление. Ако предпочитате по-леките натоварвания и игрите - пробвайте тенис на маса или разнообразие от настолни и логически игри в специална зала.

Водни спортове: в една страна като Малдивите, която е има повече водна територия отколкото на суша, възможностите за забавни дейности във водата са почти неизчерпаеми. В центъра за водни спортове в Bandos работят висок клас професионалисти, които владеят английски, японски и немски език. Сред най-предпочитаните от туристите дейности са гмуркане с шнорхел, уиндсърфинг, катамаран, ветроходство, водни ски, парасейлинг, банан, уейкборд и кану-каяк. Като при всяка една от тях се залага преди всичко на високо ниво на сигурност и безопасност.

Забавни програми за всички възрасти: може да пробвате певческите си възможности на караоке вечери в Sand Bar. Ако предпочитате професионалните музикални изпълнения, то някои от най-популярните местни музикални групи забавляват гостите на хотела два пъти седмично с джаз, блус, поп и рок парчета. Веднъж седмично се организира малдивска вечер, която запознава отблизо с фолклора на страната.

СПА: подмладете тялото и ума си, докато се наслаждавате на една перфектна ваканция, в Orchid Spa. Повечето от терапиите, както и архитектурата на СПА клуба са подчинени на азиатските традиции. Освен разкрасителни процедури се предлагат и множество лечебни такива. Освен известните романтични ритуали за двойки се предлагат пакети за семейства с деца, като и малките гости могат да се насладят на подходящи за възрастта им Junior спа услуги.


Дати и Цени

Дата на заминаване: 6 Април 2022

Двама възрастни с дете 6-11.99: 14026 лв.
Двама възрастни с дете 2-5.99: 14026 лв.
Двама възрастни с дете 0-1.99: 10476 лв.
Трима възрастни в двойна стая: 14455 лв.
Двама възрастни в двойна стая: 10476 лв.
Човек в двойна стая: 5238 лв.

Дата на заминаване: 13 Април 2022

Двама възрастни с дете 6-11.99: 14026 лв.
Двама възрастни с дете 2-5.99: 14026 лв.
Двама възрастни с дете 0-1.99: 10476 лв.
Трима възрастни в двойна стая: 14455 лв.
Двама възрастни в двойна стая: 10476 лв.
Човек в двойна стая: 5238 лв.

Дата на заминаване: 20 Април 2022

Двама възрастни с дете 6-11.99: 14026 лв.
Двама възрастни с дете 2-5.99: 14026 лв.
Двама възрастни с дете 0-1.99: 10476 лв.
Трима възрастни в двойна стая: 14455 лв.
Двама възрастни в двойна стая: 10476 лв.
Човек в двойна стая: 5238 лв.


Цените са в лева, за ранни записвания до 26.02.2022 г. Пансион All Inclusive

Ден 1 София - Истанбул

Полет от летище София за Мале през Истанбул в 21:25ч. с Турски авиолинии. Кацане на летището в Истанбул в 23:50 ч.

Ден 2 Истанбул - Мале

Полет за Мале в 02:10 ч. Пристигане в Мале в 12:15 ч. Посрещане от фирмата ни партньор и вътрешен полет до летището на Атол Баа и трансфер до резорта с бързо скоростна лодка. Пристигане в хотела и настаняване. Нощувка.

Ден 3-8: Малдиви

Почивка на Малдивите - перлата на Индийския океан.

За всички любители на водните спортове и изследване на подводния свят има възможност за допълнителни екскурзии от хотелите.

Ден 9 Мале - Истанбул

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Късен напускане на хотела (в зависимост от заетостта на резорта) - 18:00 часа. Трансфер до летището в Мале за полет на Турски авиолинии в 23:35 ч.

Ден 10 Истанбул - София

Кацане на летището в Истанбул в 06:20 ч. Излитане за София в 08:35 часа и кацане на летище София в 08:55 часа.


Полетно разписание (подлежи на препотвърждение)

Авиокомпания: Turkish Airlines

TK1030 София 2125 Истанбул 2350

TK 730 Истанбул 0210 Мале 1215

TK 731 Мале 2335 Истанбул 0620

TK1027 Истанбул 0835 София 0855



Допълнителни екскурзии



Цена за възрастен 50 BGN
PCR тест връщане - в ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
МАЛДИВИ,МАЛДИВИ

ТАЛОН

За PCR тест

Издаден от туроператора

Този Талон за отстъпка е издаден на база на споразумение между туроператора и лаборатории "Рамус".

За да се смята този талон за валиден към него трябва да има приложен билет за PCR тест издаван от туропераотра. Липсата на билет прави талона невалиден.

Ползват PCR тест заплатен предварително към туропераотра.

Теста се заплаща от туроператора по фактура и банков път към лаборатории Рамус.



Цена за възрастен 50 BGN
PCR тест отиване - в ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
МАЛДИВИ,МАЛДИВИ

ТАЛОН

За PCR тест

Издаден от туроператора

Този Талон за отстъпка е издаден на база на споразумение между туроператора и лаборатории "Рамус".

За да се смята този талон за валиден към него трябва да има приложен билет за PCR тест издаван от туропераотра. Липсата на билет прави талона невалиден.

Ползват PCR тест заплатен предварително към туропераотра.

Теста се заплаща от туроператора по фактура и банков път към лаборатории Рамус.



Цена за възрастен 50 BGN
Нощен риболов (веднъж за престоя)
МАЛДИВИ,МАЛДИВИ

Нощен риболов (веднъж за престоя)



Цена за възрастен 50 BGN
Пътуване до плаващ бар, на който се предлага алкохол
МАЛДИВИ,МАЛДИВИ

Пътуване до плаващ бар, на който се предлага алкохол



Цена за възрастен 50 BGN
Целодневна екскурзия – шнорхелинг, наблюдение на делфини и обяд на пясъчна ивица
МАЛДИВИ,МАЛДИВИ

Целодневна екскурзия - шнорхелинг, наблюдение на делфини и обяд на пясъчна ивица

Условия за резервация:

  • Авансово плащане: 30% платен към агента до 24 часа след резервиране
  • Краен срок за пълно плащане: 21 дни преди тръгване
  • Издаване на документи за пътуване: 7 дни преди тръгване


Условия за анулации:

  • До 24 часа след резервация без такса за анулация
  • До 30 дни преди тръгване 50 лв такса анулация
  • До 21 дни преди тръгване 30% от стойността, като такса анулация
  • Под 21 дни 100% като такса анулация

Условия за провеждане:

  • 21 дни преди обявените дати на тръгване съответната програма ще бъде потвърдена, ако има събран минимум или анулирана, ако такъв липсва.
  • Ако програмата бъде потвърдена, то в рамките на 24 часа Вашите клиенти трябва да препотвърдят ангажимента си и да заплатят 100% от стойността на почивката
  • При положителен PCR тест 14 дни преди датата на отпътуване 100% от сумата заплатена се възстановява до 14 дни след датата на пътуване.
  • При налагане на задължителна карантина при пристигане в дестинацията, сумите заплатени се възстановяват в пълен размер до 14 дни след датата на пътуване.

Важно:

  • Минимален брой туристи: няма.
  • Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
  • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт и/или лична карта, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
  • Запазва се правото да бъдат правени промени по програмата, авиокомпанията, полетното разписание и други. Туристите заплатили пълна или частична сума ще бъдат усведомени в най-кратки срокове.

Тагове

Оферти - Малдиви |  Оферти - Мале |  Екскурзии - Малдиви |  Екскурзии - Мале |  Ранни записвания 2024 - Малдиви |  Ранни записвания 2024 - Мале

Избрани оферти