Начало / Екскурзии / Екскурзии - Хавана

КУБА – ХАВАНА – ВАРАДЕРО – обиколен тур с водач

Номер на оферта

/

218308

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет;
Чекиран багаж до 23 кг.;
Ръчен багаж;
4 нощувки със закуски в Хавана – хотел 4*;
3 нощувки All inclusive във Варадеро – хотел 4* или 5*;
3 обяда по време на престоя в Хавана;
Обиколка на Хавана с екскурзовод;
Целодневна екскурзия „По стъпките на Хемингуей“;
Целодневна екскурзия до долината Винялес.
Водач-придружител от туроператора.

Цената не включва

Упоменатите с доплащане услуги;
Разходи от личен характер;
Бакшиши;
Медицински застраховки – 2 лв. на човек на ден;
Такса за издаване на виза;
Изходна такса (25 CUC).

Програма на пътуването

Екскурзията е десетдневна и включва 4 нощувки със закуски в Хавана, 3 нощувки на база All inclusive във Варадеро, 3 обяда по време на престой в Хавана и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Хавана, целодневна екскурзия с екскурзовод до долината Винялес и целодневна екскурзия „По стъпките на Хемингуей“. Настаняването е в хотели 4 или 5 звезди. Лети се с редовни полети на „Търкиш еърлайнс”. Вътрешните трансфери в Куба се извършват с автобус или микробус. Групата е с водач-придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач-екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН – 19.30 ч. – среща с водача под информационното табло за заминаващи полети на терминал 2 на летище София. 21:40 ч. - отпътуване за Истанбул с полет TK1030 на „Търкиш еърлайнс”. Пристигане в 23:05 ч. местно време.

ВТОРИ ДЕН – Излитане за Хавана в 01:40 ч. с полет TK183 на „Търкиш еърлайнс”. Пристигане в Хавана в 07:50 ч. местно време. Трансфер до хотела в Хавана. Закуска. Обиколка на колониална и модерна Хавана – панорамна обиколка по крайбрежния булевард Малекон, пешеходна разходка из колониална Хавана (ЮНЕСКО), където ще имате възможност да се потопите в автентичната атмосфера на града с прекрасните сгради колониален стил, построени от испанците между XVI и XIX век. Посещение на градския музей. Посещение на статуята на Исус Христос - Мирадор дел Кристо, намираща на хълм, от който се открива прекрасна гледка към Хавана. Посещение на туристически комплекс Ла Сесилия – интерактивен традиционен обяд (туристите присъстват на приготвянето на ястията и могат да се включат в него). Посещение на некропола на Колон, Площада на революцията, музея и паметника на Хосе Марти. Настаняване в хотела. Нощувка в Хавана.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Целодневна екскурзия до долината Винялес (около час и половина път) – посещение на Националния парк Винялес (ЮНЕСКО), разположен в провинция Пинар дел Рио, където ще се запознаете с една красива и автентична част на острова. Разположена в западната част на Куба, долината е основният производител на тютюн на острова. Посещение на фабрика за пури в град Пинар дел Рио. Обяд с невероятен изглед към долината Винялес. Посещение на известната пещера на индианеца (Cueva del Indio). Екскурзията завършва с посещение на сърцето на кубинската джунгла с лодка. Завръщане в Хавана. Възможност за посещение на спектакъл в бар Тропикана - с доплащане 235 лв. В цената се включва: трансфер от/до Тропикана, вход, коктейл за добре дошли, четвърт бутилка ром Havana Club Especial, вечеря (гостите могат да избират между 6 менюта, вкл. вегетарианско). Нощувка в Хавана.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Целодневна екскурзия „По стъпките на Хемингуей“ с включен обяд – посещение на музея Хемингуей в Хавана, панорамна обиколка на град Кохимар и посещение на баровете Ла Флоридита (La Floridita) и Ла Бодегуита дел Медио (La Bodeguita del Medio). Нощувка в Хавана.

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване за Варадеро (150 км). Настаняване в All inclusive комплекс във Варадеро. Свободно време за плаж и почивка. Нощувка във Варадеро.

ШЕСТИ ДЕН – Свободно време в All inclusive курорт във Варадеро. Възможност за допълнителни услуги и занимания с доплащане: „Разходка по р. Рио Канимар“ (доплащане 165 лв. за възрастни или 135 лв. за деца до 11г.), „Разходка до о-в Кайо Бланко с катамаран“ (доплащане 280 лв. за възрастни или 155 лв. за деца до 11г.), „Плуване с делфини“ (доплащане 255 лв. за възрастни или 195 лв. за деца до 11г.) Тези допълнителни услуги са с асистанс на английски или на испански. Моля, консултирайте секция „Допълнителни услуги“ за повече информация. Нощувка във Варадеро.

СЕДМИ ДЕН - Свободно време в All inclusive курорт във Варадеро. Възможност за допълнителни услуги и занимания с доплащане: „Разходка по р. Рио Канимар“ (доплащане 165 лв. за възрастни или 135 лв. за деца до 11г.), „Разходка до о-в Кайо Бланко с катамаран“ (доплащане 280 лв. за възрастни или 155 лв. за деца до 11г.), „Плуване с делфини“ (доплащане 255 лв. за възрастни или 195 лв. за деца до 11г.) Тези допълнителни услуги са с асистанс на английски или на испански. Моля, консултирайте секция „Допълнителни услуги“ за повече информация. Нощувка във Варадеро.

ОСМИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за Хавана (150 км). Пристигане. Свободно време в Хавана. Вечерта – възможност за посещение на представление на Buena Vista Social Club (при минимум 20 участника) - с доплащане 135 лв. Нощувка в Хавана.

ДЕВЕТИ ДЕН – Закуска. Трансфер до международното летище на Хавана. Отпътуване за Истанбул в 10:35 ч. с полет TK183 на „Търкиш еърлайнс”.

ДЕСЕТИ ДЕН – Пристигане в Истанбул в 10:10 ч. местно време. 14:45 ч. - отпътуване за София с полет TK1031 на „Търкиш еърлайнс”. Пристигане в София в 15:05 ч. местно време.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ДАТА: 26.10.2018 – 04.11.2018 г.

Цени на човек в лева според настаняването:


Възрастен в двойна стая: 3959 лв.
Трети възрастен в стая: 3783 лв.
Деца и младежи до 11 г. с 2-ма възр.: 3416 лв.
Деца и младежи до 11 г. с 1 възр.: 3859 лв.
Деца до 5 г с 2-ма възрастни: 3019 лв.
Индивидуална стая: 4683 лв.

Тагове

Оферти - Куба |  Оферти - Хавана |  Екскурзии - Куба |  Екскурзии - Хавана |  Ранни записвания 2024 - Куба |  Ранни записвания 2024 - Хавана

Избрани оферти