Начало / Екскурзии / Екскурзии - Санторини

Майски празници на остров САНТОРИНИ – директен чартърен полет от София

Номер на оферта

/

220750

Дати & цени

Цената включва

Изпращане на летище София от представител на фирмата
Самолетен билет за чартърен полет София – Санторини – София с включени летищни такси в размер на 90 евро на човек
Посрещане на летище Санторини от представител на фирмата-партньор
Трансфер: летище-хотел-летище.
Настаняване за 3 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел
Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец

Цената не включва

Допълнителни екскурзии
Горивна такса -поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 5 евро за 5 дни.

Програма на пътуването

Възползвайте се от страхотните цени по програмата ни до остров Санторини, с директни чартърни полети от София и Варна! Един от най-пленителните и романтични острови ще ви очарова с красиви гледки, егейски пейзажи, вулканични плажове и чаровен облик!

Период на провеждане:
28.04.2018 : 01.05.2018 - 3 нощувки
04.05.2018 : 07.05.2018 – 3 нощувки

Имаме удоволствието да ви предложим чудесни цени, валидни за РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 30.03.18, голям избор от проверени хотели в района на популярните курорти Фира и Камари, както и възможност за допълнителни екскурзии по програмата, за желаещите да се насладят мексимално на този удивителен остров!

Програма:
Ден първи
Програмата започва с изпращане на летище София от представител на фирмата за чартърен полет до Санторини. След кацане на летището Ви очаква представител на фирмата-партньор за трансфер до избрания от Вас хотел.
Информационна среща за допълнителни мероприятия и екскурзии, към които можете да се присъедините на място срещу допълнително заплащане.
Нощувка.

Ден втори
Разполагате със свободно време за почивка, самостоятелни или организирани разходки, за да се насладите на очарованието на остров Санторини.
По желание ще имате възможност да се включите в обиколка на Калдерата с лодка . Ще разгледате вулкана, ще се запознаете с вулканичното минало на Санторини, ще можете да поплувате в термални води и ще имате свободно време на остров Тирасия.
/Виж екскурзии/

Ден трети
Разполагате със свободно време за почивка, самостоятелни или организирани разходки, за да се насладите на очарованието на остров Санторини.
По желание ще можете да посетите град Пиргос, построен на върха на хълм с невероятна панорамна гледка към острова, и да посрещнете един от най-красивите залези в типичното селище Ия .
/Виж екскурзии/

Ден четвърти
Освобождаване на стаите до 12:00ч. или според правилата на съотвтния хотел. Oрганизиран трансфер от Вашия хотел до летището в Санторини за полет до София.
Завръщане в България.

КРАЙ НА ПРОГРАМАТА
* Забележка:
- Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България 15дни преди датата на заминаване. Провеждат се на Руски език.
- Програмата може да претърпи промени!

Най-ниска цена:

Armonia 3* BB, Камари - 299 евро на човек в двойна стая

Препоръчани хотели:

Blue Sea Hotel 3* BB, Камари - 329 евро на човек в двойна стая

Iris Boutique 3* BB, Камари - 389 евро на човек в двойна стая

Antinea Suites Hotel & SPA 4* BB, Камари - 406 евро на човек в двойна стая

RK Beach Hotel 4* BB, Камари - 418 евро на човек в двойна стая

Eкскурзии по желание срещу допълнително заплащане:

Залез в Ия
Екскурзията ще Ви заведе до най-старата църква на острова Панагия Епископи, построена по време на владението на император Алексий Комнин (11 в.). След това ще посетите Меса Гония и Пиргос, традиционно селище с цикладска архитектура, византийски църкви и останки от венециански замък. По пътя за Ия ще спрете в Имеровигли, за да се насладите на прекрасната гледка към Калдерата. Ия ще Ви вдъхнови и очарова с красивия си пейзаж и великолепния пурпурен залез над морето.
Връщане около 30 минути след залеза.

Цена: 35 евро на възрастен и 18 евро за деца от 2-11.99 год.

Екскурзията включва: транспорт и екскурзоводско обслужване на руски език

Разходка до Калдерата
С автобус ще се отправите към новото пристанище Атиниос, откъдето ще се качите на корабче за да стигнете до вулканичния остров Неа Камени. Ще се изкачите по каменист и стръмен път до кратерите на все още активния вулкан. Следващото спиране на корабчето е на втория остров от лава Палеа Камени, където се намират горещите извори, в които ще имате възможност да плувате. След това ще отплавате към остров Тирасия. Там може да се насладите на слъцето и плажа или да посетите традиционнното селище Манолас, до което ще стигнете поклащайки се на гърба на магарета. След около 2 часа корабчето ще се отправи обратно и ще имате възможност да направите страхотни снимки на уникалните скали на Калдерата.
Връщане около: 18:00.
Цена: 43 евро на възрастен и 22 евро за деца от 2-11.99 год.
Цената включва: трансфер до корабчето и обратно, и екскурзоводско обслужване на английски или руски език на корабчето
Цената не включва: 2 евро такса вход за вулкана; яздене на магарета Не забравяйте: бански, кърпа, слънцезащитен крем, удобни обувки за изкачването на вулкана
*Забележка: Моля, имайте предвид, че до определени хотели в Санторини не може да се достигне с автобус!!!

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Санторини |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Санторини |  Майски празници - Гърция |  Майски празници - Санторини

Избрани оферти